Dodaj do ulubionych

Akcja "ZNICZ"

01.11.11, 20:02
to ciekawa gdzie wspomniana akcja sie odbywała, bo na trasie Legionowo-Otwock w godzinach około 10.-11 nie było ani jednego patrolu, również w drodze powrotnej Otwock - Legionowo około godziny 18 ani jeden patrol. Wydawało mi się, że taka trasa będzie obstawiona przynajmniej w kilku punktach a tu taka" niespodzianka". Nie żeby mi tego widoku patroli brakowało, ale refleksja taka, że skoro się coś nagłaśnia to dobrze aby to miało miejsce, a może uznali, że to nadzwyczaj bezpieczna trasa.......
Obserwuj wątek
    • misiek1974 Re: Akcja "ZNICZ" 01.11.11, 20:34
      A tajniaków również nie było, czy ich nie zauważyłeś???

Czasmi wystarczy nagłośnienie takiej akcji aby ludzie się bardziej pilnowali.
      • 3goust Re: Akcja "ZNICZ" 01.11.11, 20:58
        Przez ostatnie lata policja przyjęła wszystkie akcje jako tylko takie nagłośniające. I w dniu gdzie taką akcje ogłaszają można spotkać taką samą ilość policyjnych suszarek ile w zwykły dzień, lub nawet mniej;)

Już wiem że jak ogłoszą akcje jakąś można grzać bo patrolu nie uświadczy się;)
        • benieck Re: Akcja "ZNICZ" 02.11.11, 08:53
          Przejechałem trasę Warszawa - Giżycko i na pierwszy patrol natknąłem się w ... Piszu przy Cmentarzu. Za to w drodze powrotnej zrobili piękny korek w Pułtusku na ponad godzinę stania ;-).
    • godgod Re: Akcja "ZNICZ" 02.11.11, 13:06
      Nic nie ujmując trasie Legionowo-Otwock, ale do najważniejszych to ona nie należy. Tym bardziej, że o 11, to raczej niewiele na niej się dzieje.
      Jak jechałem w nocy z soboty na niedzielę z Zakopanego, to widziałem chyba z 10 partoli.
      • 3goust Re: Akcja "ZNICZ" 02.11.11, 14:46
        a trasa najpierw dk 17 na lublin, zero radarów oprócz stacjonarnych gdzie mieli zasłonięte tablice czyli radarów brak. No to była rano wiec może nie było patrolu bo spał. Koło południa przejazd drogą dk 50 do góry kali i tam na ziemię warecką...sielanka zero, no to powrót dk 79 i tu nic dopiero na dw 724 na terenie warszawy patrol tajniaków, i jeden z suszarką jakieś 40 metrów dalej. Tak wiec na trasę ponad 500 km, dwa patrole to nie za dużo, a może jechałem polnymi drogami?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka