mareklegionowo 29.12.11, 13:07 wiecie ze podobno nie bedzie basenu w Legionowie (kolo stacji orlen) podobno jest nieoplacalny?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
godgod Re: basen w Legionowie 29.12.11, 16:07 Kiedyś się mówiło "przy szóstce" :-) Jak to nie będzie ? Zaorają, zburzą ? Sprzedają ? Jakieś źródła ? Odpowiedz Link Zgłoś
cieciu72 Re: basen w Legionowie 21.01.12, 22:45 w ostatniej Miejscowej był wywiad z Prezydentem, powiedział, że miasto nie stać na taki wydatek i będzie tylko aquapark. O basenie możemy pomarzyć! W Centrum Policji nie ma wejsc indywidualnych, w dwójce tylko późnym wieczorem, bo są zajęcia grupowe, w weekend tłumy! Pięknie mówiono tylko przed wyborami..... Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: basen w Legionowie 21.01.12, 22:54 Zaraz. CHyba nie rozumiem tej logiki. Na basen nie stac a na aquapark stac??? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: basen w Legionowie 22.01.12, 01:33 cieciu72 napisał: w ostatniej Miejscowej był wywiad z Prezydentem, powiedział, że miasto nie stać na taki wydatek i będzie tylko aquapark. O basenie możemy pomarzyć. ------------------------ jak to. aquapark bez wody? zdaje się koncepcja się nie zmieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_w_brzuszku Re: basen w Legionowie 25.01.12, 14:53 Ten basem przy szkole? W sumie i tak nie korzystamy, moje dzieciaki z przedszkola w Legionowie wożone autokarem są na basen w Jachrance... szczerze nawet nie wiem dlaczego skoro jest basen przy szkole. Zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamazlegionowa Re: basen w Legionowie 25.01.12, 18:49 moje dziecko chodzi na basen przy szkole. W ramach przedszkola ;) Odpowiedz Link Zgłoś