annullah 22.05.12, 10:48 Wiem, że taki wątek dotyczacy pazurków juz był ale wieki temu. W tym temacie wiele się mogło zmienić. Czy macie godną polecenia dziewczynę? Sprawdzoną i taka która wykonuje hybryda? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza-1231 Re: manicure/pedicure hybrydowy 22.05.12, 12:30 Polceam P. Darię w żółtych pawilonach (obok Telepizzy) - szybko, sprawnie, elegancko i niedrogo. Odradzam p. Monikę w Eivisssie w Bomi - musi się jeszcze dużo nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
annullah Re: manicure/pedicure hybrydowy 22.05.12, 12:49 a Pani Daria zrobi tez pedicure? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza-1231 Re: manicure/pedicure hybrydowy 22.05.12, 13:50 Oczywiście, że tak. Wszystko, co chcesz, pedicure, hybryda, pazurki żelowe - bardzo fajne pomysły ma z ozdabami na pazurkach - zawsze delikatne (ja takie lubię) a zarazem eleganckie. Hybrydę zawsze mam na paluszkach u nóg. Naprawdę super dziewczyna. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
annullah Re: manicure/pedicure hybrydowy 22.05.12, 16:14 dzięki zuza. Dzisiaj tam wpadnę i sie umówię:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza-1231 Re: manicure/pedicure hybrydowy 30.05.12, 10:59 annullah daj znać, czy byłaś, czy jesteś zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
cieplutki_serdelek Re: manicure/pedicure hybrydowy 30.05.12, 18:45 pokażesz nam fotki tych pazurków, głównie interesuje mnie efekt u nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
7.mala Re: manicure/pedicure hybrydowy 01.06.12, 11:53 Ja ostatnio byłam u pani Agnieszki tel:664-965-566.Jestem zadowolona bo ładnie zrobiła i tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
annullah Re: manicure/pedicure hybrydowy 01.06.12, 15:00 byłam i jestem naprawdę zadowolona, póki co jeszcze wszystko sie trzyma i lśni. Pani Daria zrobiła mi dokładnie to co chciałam. I jest sympatyczna. Więc polecam, ale zaznaczam,że nie mam zbyt wielu doswiadczeń bo zazwyczaj obsługuje sie sama w kwestii manicure i pedicure oczywiscie:-) choć jestem krytyczna jesli chodzi o takie usługi i jak mi sie nie podoba to nie wracam, tym razem jeszcze wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
bezpieczny.mani.pedi Re: manicure/pedicure hybrydowy 28.11.15, 08:35 Takich salonów (nawet z "górnej półki"), które realnie stosują się do restrykcyjnych zasad higieny jest jak na lekarstwo. Pracując w kilku salonach próbowałam się przemóc i dostosować do tamtejszych zasad (czyli brak zasad sanitarnych) i po krótkim czasie rezygnowałam, gdyż takie świadczenie usług nie idzie w parze z moim sumieniem. A dodatkowo naciąganie klientek na usługi, których wcale nie potrzebują np. kontynuacja paznokci hybrydowych kiedy naturalny paznokieć woła o pomstę do nieba, gdyż jest tak zniszczony. Dlatego postanowiłam pracować na własny rachunek, mobilnie i oferować usługi mani pedi w sposób bezpieczny. Dlaczego bezpieczny? Pracuję z produktem balbcare, czyli wszystkie usługi w standardzie mają ekstra bonus jakim jest SPA(można po nim malować paznokcie). Jest on zapakowany w atmosferze chronionej w sterylnym, jednorazowym opakowaniu. Narzędzia są sterylizowane w autoklawie klasy B przez firmę zewnętrzną. Pozostałe przybory jak pilniki, bloki, patyczki, tarki czy ręczniki są jednokrotnego użytku i po zakończonym zabiegu są niszczone i wyrzucane albo wręczane klientce. Dodatkowo używam rękawiczek jednorazowych przy każdym zabiegu. Poza tym nie zacinam przy wycinaniu skórek i nie ma zbędnego pośpiechu jak w salonie (taśmociąg) Niepojętym jest dla mnie jak niska jest świadomość wśród ludzi, iż decydują się na takie czy inne zabiegi, nie patrząc na reżim sanitarny. Chęć posiadania ślicznych różowiutkich pazurków z naćkanymi cyrkoniami przesłania zdrowy rozsądek, co może mieć poważne konsekwencje zdrowotne nawet do końca ich życia. Ale jak długo będzie popyt na taki standard usług tak długo gabinety będą omijać szerokim łukiem higienę. Na nic sanepidowskie kontrole i kary. Jeżeli tego rynek nie wymusi to tak już będzie. Tak więc drogie Panie domagajcie się "bezpiecznego" poziomu obsługi i nie narażajcie swojego zdrowia tylko dlatego, że ktoś chce zaoszczędzić i pozbawiony jest kręgosłupa moralnego. Dla pięknych paznokci przez tydzień, dwa nie warto! Odpowiedz Link Zgłoś
hihipotam Re: manicure/pedicure hybrydowy 06.02.16, 15:13 Poproszę o namiary gdzie Pani przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
bezpieczny.mani.pedi Re: manicure/pedicure hybrydowy 15.02.16, 22:19 olx.pl/oferta/manicure-pedicure-bez-ryzyka-zakazen-CID619-IDdIDUL.html#2feb9e3035 Proszę uprzejmie, jm Odpowiedz Link Zgłoś