arek_2006 19.08.12, 11:47 Gdzie w Legionowie mozna kupić chleb od Lubaszki? Bardzo mi smakuje i kupuję z żoną na Tarchominie, a to nie po drodze z pracy. Stąd pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronka777 Re: chleb lubaszki 19.08.12, 11:51 Na 100% pewna nie jestem, ale wydaje mi się, że sklep z pieczywem Lubaszki jest w tym nowym bloku przy rogu Piłsudskiego i Marysienki - wejście właśnie od Królowej Marysienki.... ale zaznaczam pewna nie jestem. Pozdrawiam - fanka piekarni Grzybki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ralph123 Re: chleb lubaszki 19.08.12, 13:20 Jeśli to ta, to moje doznania są raczej nieciekawe. Obsługa ospała, nie do końca chyba wie gdzie pracuje a pieczywo mocno średnie. Dlatego postanowiłem chleb piec sam. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_35 Re: chleb lubaszki 20.08.12, 16:54 To o czym piszesz to piekarnia Szwajcarska, ja zrezygnowałem z zakupów u Lubaszki jak widziałem jak pieski sobie podlewają stojące na zewnątrz sklepu plastikowe skrzynki na chleb :/ Odpowiedz Link Zgłoś
astra515 Re: chleb lubaszki 19.08.12, 11:54 to pieczywo jest też na Piłsudskiego w pawilonie pod Telepizzą Odpowiedz Link Zgłoś
aniasamosia Re: chleb lubaszki 19.08.12, 20:54 Punkt Lubaszki jest tez przy Sowińskiego, wzdłuż pawilonów w drugiej linii o ulicy. Osobiście jestem fanką tradycyjnych piekarni, w nich chleb smakuje jak chleb, a nie jak pompowany wytwór. Odpowiedz Link Zgłoś
higro Re: chleb lubaszki 22.08.12, 14:11 A właśnie się przenieśli na róg 3 Maja i Sowińskiego do blaszaka po warzywniaku. Niestety nie zawsze udaje mi się kupić taki chleb jak chcę, bo za mało zamawiają... Odpowiedz Link Zgłoś