Dodaj do ulubionych

zasięg Orange

22.02.13, 17:11
Witam,
Czy tez macie problem z zasięgiem Orange ?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kka69 Re: zasięg Orange 22.02.13, 17:34
      Akurat w samym Legionowie to Orange ma chyba najlepszy zasięg ze wszystkich sieci.
      Problem jest cały czas z Te-mobile, cały jeszcze nie uzyskali jakości zasięgu sprzed likwidacji nadajnika w 2011 roku.
      • 3goust Re: zasięg Orange 22.02.13, 18:01
        Te-debile ma owszem słaby zasięg, ale z miesiąca na miesiąc coraz to lepszy. Jak ostatnio się pytałem, to dowiedziałem się ze w 2015 będzie zauważalna poprawa.
        Orandz - słaby zasięg w Kauflandzie w Jabłonnie ma tylko, w Legionowie raczej maksymalna ilość kresek.
        • ewablabla Re: zasięg Orange 22.02.13, 18:10
          Na Siwinskiego mieszkam i obserwuje straszne zaniki ,a dziś to masakra jakaś :(
          Pozdrawiam
          Ewa
        • kka69 Re: zasięg Orange 22.02.13, 19:26
          W kałflandzie to każda sieć słabo łapie.
          to wina metalowej konstrukcji hali.
          • misiek1974 Re: zasięg Orange 22.02.13, 21:29
            Jaki market taki zasięg :D
    • an-nek Re: zasięg Orange 22.02.13, 19:01
      Tak, dzisiaj jest tragicznie. Pierwszy raz spotykam się z takimi zanikami.
    • ralphie Re: zasięg Orange 22.02.13, 22:49
      W 2011r. Orange z T-Mobilem zawiązały wspólną spółkę Networks, która ma zarządzać i rozwijać ich infrastrukturę telekomunikacyjną. W zasadzie miało to polepszyć dostęp do sieci abonentom obu operatorów, bo uzyskali by dostęp do stacji T-Mobile, jak i Orange. W Orange ostatnio zauważyłem nie tyle zaniki co problemy z "dostępem do internetu", często mam ten ruski - inter niet ;) . Być może pracownicy nowej spółki dokonują rekonfiguracji urządzeń i stąd te problemy. Oby sprawnie im to poszło :)
      • alan_25 Re: zasięg Orange 25.02.13, 09:10
        Nie, to nie to. W Legionowie Orange i T-mobile nadal maja oddzielną infeastrukturę.
        pozdr
    • iwciab Re: zasięg Orange 23.02.13, 21:07
      Tak, też mam wczoraj i dziś z tym duży problem, telefon pokazuje albo zajęta sieć albo błąd w połączeniu. Dzwoniłam nawet do Orange, mówią że nie mają w Legionowie żadnych awarii, każą zrestartować telefon. Może po prostu dzwońcie do nich *100 to może coś z tym zrobią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka