Dodaj do ulubionych

Czego oczekuje moderator?

07.09.13, 01:02
Proszę bardzo o udzielenie mi wskazówek w jaki sposób mam napisać swoją prośbę do użytkowników forum, aby pozytywnie przeszła akceptację moderatora. Bo odnoszę wrażenie, że albo jestem jakiś tępy, albo ktoś ma inne problemy.
Obserwuj wątek
    • mieszkanieczbloku Re: Czego oczekuje moderator? 07.09.13, 12:23
      Napisz najlepiej prośbę bez reklamowania... ;) W stylu: "...Proszę Was dzielni ludkowie zainteresujcie się moim prywatnym projektem..." :D:D
      • zdebeq Re: Czego oczekuje moderator? 07.09.13, 22:05
        no wydaje mi się, że za drugim razem tak właśnie poprosiłem, ale też zostałem wywalony. Myślałem, że może na forum ogłoszeniowe, ale zostałem wywalony w ogóle. Rozumiem, że wyczyny niektórych mainicurzystek i hydraulików są warte uwagi. Albo dewagacje o tym kto jest lepszy z ortografii, a kto mądrzejszy w izolacji dachu. ehh
        • hubert_sikorski Re: Czego oczekuje moderator? 08.09.13, 07:57
          Zrób tak jak to robi większość osób na tym forum z reklamą. Załóż drugi profil, zakładasz nowy temat zadając w nim pytanie "Czy ktoś z was nie orientuje się aby w Legionowie odbywał się jakiś program bla bla bla... ?". Następnie ze swojego profilu udzielasz stosownej odpowiedzi.
          • zdebeq Re: Czego oczekuje moderator? 08.09.13, 10:15
            I tak też zrobię
    • kalaput Re: Czego oczekuje moderator? 08.09.13, 11:18
      Według mnie, wystarczy moderatorowi dać w łapę.............zgodne z regulaminem forum uzasadnienie do opublikowania tej prośby i z dalszą akceptacją nie powinno być problemu, bo sam złamałby ten regulamin.

zdebeq napisał:

> Proszę bardzo o udzielenie mi wskazówek w jaki sposób mam napisać swoją prośbę
      > do użytkowników forum, aby pozytywnie przeszła akceptację moderatora. Bo odnosz
      > ę wrażenie, że albo jestem jakiś tępy, albo ktoś ma inne problemy.
      • zchotomowa Re: Czego oczekuje moderator? 08.09.13, 12:53
        Zdebqu,

a który z moderatorów wycina Twoje prośby o udział w badaniu klinicznym?

pozdrawiam,

Marcin
        • zdebeq Re: Czego oczekuje moderator? 08.09.13, 12:58
          Zakładam, że nie w.iwo
          • zchotomowa Re: Czego oczekuje Psychomaszyna? 08.09.13, 13:00
            zdebeq napisał:

> Zakładam, że nie w.iwo

No to mamy jeszcze tylko jednego osobnika, który ma takie uprawnienia i uwielbia ciąć posty bez ostrzeżenia ani uzasadnienia.

psychomaszyno, możesz nam to wyjaśnić?

Marcin
            • zdebeq Re: Czego oczekuje Psychomaszyna? 08.09.13, 13:03
              Chyba nie musi wyjaśniać.
              • zchotomowa Re: Czego oczekuje Psychomaszyna? 08.09.13, 13:06
                zdebeq napisał:

> Chyba nie musi wyjaśniać.

chyba jednak powinien, bo to miejsce tu to nie jest jego prywatny folwark. Jeśli akceptujemy angielski czy kosmetyczkę, to jaki problem jest z Vetem?

pozdrawiam,

Marcin
      • kalaput Re: Czego oczekuje moderator? 08.09.13, 14:47
        Ten wątek chyba też nie został do tej chwili skasowany, tylko dzięki pobłażliwości moderatora dla dwóch facetów, uprawiających dywagacje na bliżej nieokreślony temat. Jeden nie potrafi lub nie chce sformułować temat wątku zgodnie z wymaganiami regulaminu forum, a drugi zamienia to w atak personalny na moderatora.
        • zchotomowa Re: Czego oczekuje moderator? 08.09.13, 17:07
          Terefere,

Jeszcze trochę i każde "dlaczego?" będzie tu obrazą majestatu :-) jak widać pomogło, nie?

M
    • maxcom1 Re: Czego oczekuje moderator? 08.09.13, 16:10
      Twój wątek został przeniesiony na forum Cafe Legionowo :) Władze centralne odgórnie zdecydowały...życie....
    • zdebeq Re: Czego oczekuje moderator? 08.09.13, 16:38
      został w takim razie zmartwychwstany
      dziękuję mimo wszystko. mam nadzieję że się nam projekt uda
      • kalaput Re: Czego oczekuje moderator? 08.09.13, 17:05
        Teraz już chyba widzisz, że moderator nie jest taki z gruntu zły a nawet wspaniałomyślny, bo info o tym projekcie nie przeniósł w ogłoszenia drobne tylko na Cafe.
        Powodzenia z tym projektem

zdebeq napisał:

> został w takim razie zmartwychwstany
        > dziękuję mimo wszystko. mam nadzieję że się nam projekt uda
        • zdebeq Re: Czego oczekuje moderator? 08.09.13, 17:12
          nie do końca, bo ten moderator co usunął to dostępu do cafe nie ma z tego co wiem
          • kalaput Re: Czego oczekuje moderator? 08.09.13, 17:33
            Z tego co słyszałem to były reklamacje na ten proszek leczący kiłę, który razem "zchotomowa" reklamowaliście na forum.
            Może moderator w trosce o życie i zdrowie forumowiczów, bardziej Wam się teraz przygląda po tamtej kampanii reklamowej?
            forum.gazeta.pl/forum/w,93,146403379,146428540,Re_internet_o_legionowskiej_drogowce_.html

zdebeq napisał:

> nie do końca, bo ten moderator co usunął to dostępu do cafe nie ma z tego co wi
            > em
            • zchotomowa Re: Czego oczekuje moderator? 08.09.13, 17:47
              Żółć ci glowe zalewa, stad pewnie te zarciki godne rynsztoka. Ale pomogę: sprawą zajęła sie prokuratura. I co, nieco jaśniej? :-)

M
              • kalaput Prośba do moderatora 08.09.13, 19:57
                Proszę o wyciągnie konsekwencji wynikających z regulaminu forum i netykiety za wpis zchotomowa 08.09.13, 17:47.
                Mój post kalaput 08.09.13, 17:33 był oczywiście humorystyczny i w aspekcie tematu oraz wpisów całego wątku miał pewne uzasadnienie, co powinno być całkowicie zrozumiałe dla człowieka o przeciętnej wiedzy i inteligencji.
                W odpowiedzi "zchotomowa" obraża mnie, próbuje poniżać ( Żółć ci glowe zalewa, stad pewnie te zarciki godne rynsztoka) i straszy prokuratorem.
                To jest wolne forum i każdy może zabierać głos w granicach określonych regulaminem i próby zdominowania go przez poglądy jednego forumowicza, obrażanie i straszenie innych uważam za niedopuszczalne. Utrzymanie pewnego minimalnego poziomu kultury dyskusji na forum też powinno być wymagane.

zchotomowa napisał(a):

> Żółć ci glowe zalewa, stad pewnie te zarciki godne rynsztoka. Ale pomogę: spraw
                > ą zajęła sie prokuratura. I co, nieco jaśniej? :-)
                >
                > M
                • zchotomowa Re: Prośba do moderatora 08.09.13, 19:59
                  cytując klasyka: hihihihohoho :)
                  Może przeczytaj raz jeszcze, tym razem ze zrozumieniem?

M

kalaput napisał(a):

> Proszę o wyciągnie konsekwencji wynikających z regulaminu forum /ciach, bo bzdury/
    • psychomaszyna Re: Czego oczekuje moderator? 09.09.13, 00:39
      Ogłoszenia na forum ogłoszeniowe, chyba że coś za darmo i pro publico bono dla mieszkańców Legionowa.

Badania do prac licencjackich, magisterskich; sondy, czy pójdzie sklep z czymś tam itd. na forum ogłoszeniowe.
      • zchotomowa Re: Czego oczekuje moderator? 09.09.13, 00:42
        psychomaszyna napisał:

> Badania do prac licencjackich, magisterskich; sondy, czy pójdzie sklep z czymś
        > tam itd. na forum ogłoszeniowe.

To jednak sporo niekonsekwencji widzę. Może warto opisać jakoś te zasady, bo zdaje się, że wyłącznie uznanie "moderatora" decyduje.

Marcin
        • zchotomowa Re: Czego oczekuje moderator? 09.09.13, 00:43
          ... i zdaje się, że Hubert ma absolutnie rację, powyżej.

Marcin
          • zdebeq Re: Czego oczekuje moderator? 09.09.13, 00:47
            czekam na aktywację mojego super tajnego drugiego nicka:D
            • zchotomowa Re: Czego oczekuje moderator? 09.09.13, 00:50
              zdebeq napisał:

> czekam na aktywację mojego super tajnego drugiego nicka:D

Drugim nickiem rozwalisz każdą administrację :)
              (i to się nazywa kawał z podwójnym dnem, nieprawdaż?)

pozdrawiam,

Marcin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka