patriszia 06.09.04, 14:33 poprosze o relację, to że był kocert i ze były fajerwerki to widzałam i słyszałam w Legionowie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkownacki Re: kto był na świętach gm. Jabłonna? 06.09.04, 14:36 z mojej ogolnej obserwacji wynika, ze teren przy palacu to naprawde niezle miejsce na taka impreze.. ale podobno Jablonna musi popracowac nad imprezami-a zwlaszcza organizacja a i Czarno-czarni srednio wypadli Odpowiedz Link Zgłoś
patriszia w naszym powiecie jest to coś nowego 06.09.04, 14:54 dj dolar grywał w rynku w L-wie, na stadionie coś było kilka razy, coś kiedyś w Wieliszewie było jakiś Stachursky, teraz Jabłonna. najwyższa pora żeby sytuacja się rozkręciła i jakaś miejscówka mogła by się znaleźć gdzie by w miarę często jakieś imprezy się odbywały, bo to co do tej pory się działo to chyba jeszcze za mało ale bóg też zaczynał od zera. Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: w naszym powiecie jest to coś nowego 06.09.04, 18:23 no nie...jest tego troche wiecej, w Legionowie mieliscie Gawlinskiego, Piaska, Kukiza...ba OMC Krawczyka:)w MOKU jest Jazzu troche w Wieliszewie byly jeszcze Łzy i pozniej Papa Dance;)..do tego majowki europejskie EMKI, w Serocku to juz caly czas cos sie dzieje...tam maja naprawde niezly kalendarz... ale trzeba jeszcze wiecej, by ludzie jeszcze lepiej kojarzyli nasz powiat Odpowiedz Link Zgłoś
patriszia tiaaa... 07.09.04, 09:01 żebym jeszcze lubiła Krawczyka to może bym się w Piasku zakochała :) no i doszliśmy do martwego punktu z niedawno poruszanych wątków "Legionowo: Zadupie-czy fajne miejsce do mieszkania?", "sypialnia???" i "PUB W LEGIONOWIE". w Legionowie nie ma co robić. jesteśmy sypialnią Warszawy, a jedyne światełko w tunelu to Serock w którym jest tyle imprez bo jest kurortem, miasteczkiem turystyczno-wypoczynkowym i serockiemu prezydentowi zależy. samych festynów i imprez organizowanych przez UM jest za mało, a my odczuwamy głód bo nie mamy gdzie pójść, nie ma w Legionowie żadnego miejsca gdzie odbywają się koncerty, wystawy itp itd. jedynie MOK się stara ale wybaczcie, na Jazz mogę jeszcze iść ale na marne zespoły rockowe którym ledwo co próby w garażu się udają to mi się nie chce iść. może ktoś z was napisze że jestem za bardzo alternatywna, ale taka jest prawda. gdzie mam iść się rozerwać? przy Krawczyku który według mnie śpiewa lekkie łatwe pioseneczki a'la disco polo przy czym po jednej piosence dostaje zadyszki i dalej już śpiewa z play back'u? a może przy Piasku który ma ze 3 sztandarowe piosenki, zaśpiewa je i koniec koncertu. Jesteśmy na tyle dużym powiatem że tej dyskusji nie powinno być, bo teraz powinnam się zastanawiać czy Piasek był w naszym powiecie 3 czy 4 razy a Kukiz 8 czy 9, a nie na palcach jednej ręki mogę policzyć gwiazdy nas odwiedzające Odpowiedz Link Zgłoś
arusa Re: kto był na świętach gm. Jabłonna? 21.09.04, 23:18 bylam, naprawde nic specjalnego, za to festiwal nauki w Palacu w Jablonnie--super, koncert w niedziele w sali balowej bardzo interesujacy. Poczytajcie sobie program www.palacjablonna.pl fajne wystawy, koncerty, sama nawet nie wiedzialam, ze tyle fajnego sie dzieje w gminie :) Odpowiedz Link Zgłoś
patriszia łojjj... a wot... O_O 22.09.04, 10:14 a się zdziwiłam, też nie wiedizałam. Odpowiedz Link Zgłoś
arusa Re: łojjj... a wot... O_O 22.09.04, 23:24 jak bedzie cos ciekawego, to podesle info :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: kto był na świętach gm. Jabłonna? 23.09.04, 16:26 patriszia napisał: > poprosze o relację, to że był kocert i ze były fajerwerki to widzałam i > słyszałam w Legionowie :) a ja lasnie wtedy kwitlem na dachu dawnego aviotexu, widok zajebisty byl, ale zastanawialem sie co to :)) teraz juz wiem, jak duzo daje wiedzy net ;) Odpowiedz Link Zgłoś