e.voytaszek 04.04.15, 21:29 Pytanie jawi się w świąteczny czas... Dwie galerie otwierać mają...a i basen...a i szpital...Czekamy na konkrety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kka69 Re: galerie, basen 04.04.15, 22:15 Szpital i basen to kiełbasa wyborcza. To nie ten rok ;) Galerie przynoszą zyski, szpital tylko straty ( w obecnym systemie zarządzania i finansowania) . Gdy ten system się zmieni, to będzie szpital w każdej gminie. Odpowiedz Link Zgłoś
dagrod2007 Re: galerie, basen 04.04.15, 22:31 Oj ludki ludki po co wam basen -jeszcze byśta się potopili , a wtedy ani szpital ani galeria nie przydatna . Odpowiedz Link Zgłoś
brunno34 Re: galerie, basen 16.04.15, 21:09 Coś zadziwiającego się dzieje, od kilku tygodni brak jest jakichkolwiek informacji o czterech ważnych uruchamianych na przestrzeni 2015-2016 inwestycjach prospołecznych, tj: - galeria przy Mrugacza - galeria przy Wąskiej - kinoplex przy Sobieskiego - basen na Piaskach. Czas leci, sezon na prace jest w pełni, a tu na budowach dziwna tajemnicza cisza. Czy jest to jakieś Kłamstwo Publiczne? Jeśli tak, należy zrobić z tym porządek, bo ja za głupiego się nie uważam, ale jak ktoś ze mnie takiego robi, to ja go po prostu zwolnię ze stanowiska. Ultimatum do 30.04.2015, potem ruch społeczny Odpowiedz Link Zgłoś
em-k-a Re: galerie, basen 17.04.15, 06:25 :-D cierpliwości... bliżej wyborów wszystko nabierze rumieńców ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zchotomowa Re: galerie, basen 17.04.15, 16:54 em-k-a napisała: > :-D cierpliwości... bliżej wyborów wszystko nabierze rumieńców ;-) :) kto wie, kto przed wyborami przemówi ludzkim głosem. Czy nie wydaje się Wam, że wybory powinny być co pół roku? :) miłego weekendu, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: galerie, basen 17.04.15, 19:41 Wybory co pół roku niewiele by zmieniły, obiecywali by , ze zrobią "coś tam" , ale za 2-3 lata ( czyli 6 okresów wyborczych ) , bo to wymaga czasu itp. Odpowiedz Link Zgłoś