Dodaj do ulubionych

galerie, basen

04.04.15, 21:29
Pytanie jawi się w świąteczny czas... Dwie galerie otwierać mają...a i basen...a i szpital...Czekamy na konkrety
Obserwuj wątek
    • kka69 Re: galerie, basen 04.04.15, 22:15
      Szpital i basen to kiełbasa wyborcza.
      To nie ten rok ;)
      Galerie przynoszą zyski, szpital tylko straty ( w obecnym systemie zarządzania i finansowania) .
      Gdy ten system się zmieni, to będzie szpital w każdej gminie.
    • dagrod2007 Re: galerie, basen 04.04.15, 22:31
      Oj ludki ludki po co wam basen -jeszcze byśta się potopili , a wtedy ani szpital ani galeria nie przydatna .
      • brunno34 Re: galerie, basen 16.04.15, 21:09
        Coś zadziwiającego się dzieje, od kilku tygodni brak jest jakichkolwiek informacji o czterech ważnych uruchamianych na przestrzeni 2015-2016 inwestycjach prospołecznych, tj:
        - galeria przy Mrugacza
        - galeria przy Wąskiej
        - kinoplex przy Sobieskiego
        - basen na Piaskach.
        Czas leci, sezon na prace jest w pełni, a tu na budowach dziwna tajemnicza cisza. Czy jest to jakieś Kłamstwo Publiczne? Jeśli tak, należy zrobić z tym porządek, bo ja za głupiego się nie uważam, ale jak ktoś ze mnie takiego robi, to ja go po prostu zwolnię ze stanowiska. Ultimatum do 30.04.2015, potem ruch społeczny
        • em-k-a Re: galerie, basen 17.04.15, 06:25
          :-D cierpliwości... bliżej wyborów wszystko nabierze rumieńców ;-)
          • zchotomowa Re: galerie, basen 17.04.15, 16:54
            em-k-a napisała:

> :-D cierpliwości... bliżej wyborów wszystko nabierze rumieńców ;-)

:) kto wie, kto przed wyborami przemówi ludzkim głosem.
            Czy nie wydaje się Wam, że wybory powinny być co pół roku? :)

miłego weekendu,

Marcin
            • kka69 Re: galerie, basen 17.04.15, 19:41

Wybory co pół roku niewiele by zmieniły, obiecywali by , ze zrobią "coś tam" , ale za 2-3 lata ( czyli 6 okresów wyborczych ) , bo to wymaga czasu itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka