patriszia 12.11.04, 14:31 tiaaa... mamy długi weekend, nie ma korków, nie ma pogody i nie ma pomysłów na spędzenie wolnego czasu. dobrze że dzisiaj musiał przyjć do roboty, ale chyba mnie zaraz wygonią bo nie ma co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polokokt Re: długi weekend... 12.11.04, 15:14 ja tez dzis w pracy, niestety na brak pracy nie narzekam wiec nikt chyba nie ma zamiaru mnie wyganiac :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blannka Re: długi weekend... 12.11.04, 15:23 Fakt, pogoda nie nastraja optymistycznie,co tu robić??? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: długi weekend... 12.11.04, 15:52 ...w czasie deszczu dzieci sie nudza...to ogolnie znana rzecz :) --- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
arusa Re: długi weekend... 14.11.04, 22:23 no co Ty, patriszia, nie masz znajomych? :) nie wierze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patriszia Re: długi weekend... 15.11.04, 09:55 mam, ale się porozjeżdżali, bo mogą się urlopować :( p.s. ale spacerek do parku do jabłonnej, nad wisłę, a w niedzielę wycieczka nad zalew do wieliszewa też się udała. Odpowiedz Link Zgłoś