Dodaj do ulubionych

Zakład pracy

23.04.05, 09:14
Który pracodawca w naszym mieście zasługuje na miano uczciwego oraz dbającego
o pracownika-czy w ogóle jest taki?
W której w firmie na terenie Legionowa chcielibyście pracować i dlaczego?
O którym zakładzie pracy mówi się dobrze, a który należy omijać szerokim
łukiem?
Obserwuj wątek
    • andkolo Re: Zakład pracy 23.04.05, 16:39
      Gazownia.Tam pracuję.Cokolwiek byście nie mówili o Gazowni jest to zakład który
      naprawdę dba o swoich pracowników.Życzę każdemu takiego pracodawcy.
      • e-legionowo Re: Zakład pracy 23.04.05, 17:47
        andkolo napisał:

> Gazownia.Tam pracuję.Cokolwiek byście nie mówili o Gazowni jest to zakład który
        >
        > naprawdę dba o swoich pracowników.Życzę każdemu takiego pracodawcy.

majac conieco do czynienia z "budzetowka" i jej czescia edukacyjna, uwazam ze
        mimo srednich plac to w szkolach i przedszkolach mozna tez mowic o duzym
        dbaniu o pracownika.
        Terminowe wyplaty, paczki swiateczne, odziez "robocza", srodki czystosci, praca
        tylko w wyznaczonych godzinach, bez nagdodzin zwlaszcza bezplatnych, dodatkowe
        szkolenia, przestrzeganie BHP w pracy czyli wszystko to co zazwyczaj jest obce
        prywatnemu pracodawcy.
        • pkownacki Re: Zakład pracy 24.04.05, 09:05
          srednich placach w edukacji??to zalezy gdzie..bo ja znam miejsca gdzie jest
          zdecydowanie powzej sredniej...
      • kwitkows Re: Zakład pracy 23.04.05, 17:48
        Skoro nie dba o klientów to o kogoś musi dbać, dobrze że chociaż o pracowników...

...nie mogłem się powstrzymać, bo jak słyszę "gazownia" to myślę, że za chwilę coś mnie trafi.
        • andkolo Re: Zakład pracy 24.04.05, 07:52
          Nie bądź złośliwy.Nie ja ustalam ceny gazu.Też płacę i płaczę ,żadnych ulg.
          I dobrze ,ulgi to był komunistyczny wymysł.Nie ciągnijmy dalej tego tematu
          plis.
          • juros1 Re: Zakład pracy 24.04.05, 08:08
            Wszyscy macie rację ,ale kto pracuje w <<elektrowni >>gazowni<<mówi z pozycj
            siły.spójrzcie wokółsiebie.
            • e-legionowo Re: Zakład pracy 24.04.05, 09:00
              juros1 napisał:

> Wszyscy macie rację ,ale kto pracuje w <<elektrowni >>gazowni&#
              > 60;<mówi z pozycj
              > siły.spójrzcie wokółsiebie.

o jakiej Ty sile mowisz?? Andkolo jest pewnie zwyklym pracownikiem i mowi o
              warunkach pracy w tej firmie, a nawet zakladajac ze nie jest zwyklym
              pracownikiem to ma nad soba dyrektora rejonu lub innego zwierzchnika i nie
              zmienia to faktu ze nadal pozostaje tylko pracownikiem.
          • kwitkows Re: Zakład pracy 24.04.05, 11:37
            Nie chodzi mi o ceny, tylko o podejscie do klienta -> moje przyszle osiedle (Przylesie) czeka od kwietnia 2004 az gazownia pociagnie rury (instalacja w blokach jest, przylacza sa, tylko podciagnac rury do blokow). I przez to, ze gazownia tkwi ciagle w PRLu to ja czekam na moje mieszkanie pol roku dluzej niz bylo w planach (termin w umowie minal 20 grudnia 2004)... No dobrze, wiecej nie bede.
    • pkownacki Re: Zakład pracy 24.04.05, 09:06
      czyzby nie bylo zadnych prywatnych pracodawcow grajacych fair??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka