glabuzek 27.04.05, 17:46 Witam poszukuje opiekunki do 4 letniego dziecka. Chodzi nam o odbieranie dziecka z przedszkola (okolo godziny 16) i opieka do powrotu zony (okolo godziny 18). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-legionowo Re: Opieka do dziecka - Pilne 27.04.05, 17:57 glabuzek napisał: > Witam poszukuje opiekunki do 4 letniego dziecka. > > Chodzi nam o odbieranie dziecka z przedszkola (okolo godziny 16) i opieka do po > wrotu zony (okolo godziny 18). proponuje wystapic z takim zapytaniem do dyrektorki przedszkola moze ktoras z pracownic bedzie tym zainteresowana, oczywiscie wszystko zalezy od dobrej woli lub poprostu wywiesicogloszenie na tablicy informacyjnej za zgoda dyrektorki Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: Opieka do dziecka - Pilne 27.04.05, 19:53 ja jestem bardzo zainteresowana. prosze o kontakt na teba@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: Opieka do dziecka - Pilne 27.04.05, 19:54 dodam ze mam doswiadczenie z dziecmi w tym wieku (w zeszle wakacje opiekowalam sie 4 letnia dziewczynka :D Odpowiedz Link Zgłoś