Dodaj do ulubionych

Pożar w Biedronce

04.05.05, 09:44
no to tak jak w tytule, dzis w nocy troszke sie nadpalila Biedronka na
Piaskach, jeszcze niewiadomo jak dlugo bedzie nieczynna
Obserwuj wątek
    • pkownacki Re: Pożar w Biedronce 04.05.05, 16:54
      akurat biedronka nie ma u nas najlepszej renomy...ciekawe czy to czysty przypadek
      • e-legionowo Re: Pożar w Biedronce 04.05.05, 17:28
        pkownacki napisał:

> akurat biedronka nie ma u nas najlepszej renomy...ciekawe czy to czysty przypad
        > ek

w to juz nie wnikalem, poprostu poinformowalem o zajsciu
        • misio_patysio Re: Pożar w Biedronce 05.05.05, 13:32
          przypadkiem biedronka (ogólnie a nie nasza legionowska) nie procesuje się o
          wykorzystywanie pracowników? :)
          • korwin3 Re: Pożar w Biedronce 06.05.05, 00:52
            Biedronka na Piaskach paliła się w dzień 3 maja (nie w nocy). Wersję z
            podpaleniem można chyba odłożyć do lamusa bo najprawdopodobniej paliły się
            izolacje cieplne pod sufitem w magazynie. Sklep 4 maja rano był zamknięty ale
            już po południu go otworzyli. Jeszcze dzisiaj w nim śmierdzi. Można tylko
            współczuć pracownikom którzy w nim siedzą caly dzień. A tak to Biedronka nie
            jest najgorsza a za to tania.
            • segowia0 Re: Pożar w Biedronce 06.05.05, 09:32
              czemu nie najgorsza??a widziales moze film z nocnej wyprawy komisji sledczej TVN
              do magazynow Biedronki... po tym wiadomo czemu jest tak tanio.
              • mike56 Re: Pożar w Biedronce 06.05.05, 11:46
                A czy ci detektywi zajrzeli na zaplecze innych sklepów?
                Smacznego.
              • korwin3 Re: Pożar w Biedronce 09.05.05, 17:27
                Ale takie numery odchodzą we wszystkich marketach w Polsce więc watpię żeby
                były one pod tym względem lepsze od "Biedronki". I w porównaniu z innymi
                marketami w Legionowie "Biedronka" nie wypada najgorzej. Porównaj np.
                Liderszajsa.
          • e-legionowo Re: Pożar w Biedronce 06.05.05, 12:42
            misio_patysio napisał:

> przypadkiem biedronka (ogólnie a nie nasza legionowska) nie procesuje się o
            > wykorzystywanie pracowników? :)

tak, do tego calkiem niedawno zeszla z tego swiata jedna pracownica, powodem byl
            tetniak mozgu a bezposredni wplyw w/g lekarzy miala praca w Biedronce przy
            rozladowywaniu towaru i tez zanosi sie na wiekszy proces
            • mike56 Re: Pożar w Biedronce 06.05.05, 12:59

Ojej, szybko powiadom wszystkich pracowników Biedronek o czyhającej na nich
              Kostusze.
              • e-legionowo Re: Pożar w Biedronce 09.05.05, 21:44
                mike56 napisał:

>
                > Ojej, szybko powiadom wszystkich pracowników Biedronek o czyhającej na nich
                > Kostusze.

informacje ta podalem bez zbednego zabarwienia uczuciowego, czyli nie mam zdania
                czy to wina "tylko" tetniaka czy pracy w B., wiec komentarz uwazam za niepotrzebny
                • mike56 Re: Pożar w Biedronce 10.05.05, 11:29
                  Sam decyduję jaką treść wyrażać a do zbędnych zaliczyć mogę przytyk moderatora.
                  Moją irytację spowodowały nic nie wnoszące ataki na jedyny (w północnej części
                  Legionowa), nieco większy sklep niż wszechobecne dziuple bazaropodobne. Na
                  szczęście wybór miejsca zakupów należy do każdego z nas.
                  • polokokt Re: Pożar w Biedronce 10.05.05, 11:30
                    Babilon na strozanskiej jest niewiele mniejszy od Biedronki
                    Pozdrawiam
                  • e-legionowo Re: Pożar w Biedronce 10.05.05, 11:47
                    mike56 napisał:

> Sam decyduję jaką treść wyrażać a do zbędnych zaliczyć mogę przytyk moderatora.
                    >
                    > Moją irytację spowodowały nic nie wnoszące ataki na jedyny (w północnej części
                    > Legionowa), nieco większy sklep niż wszechobecne dziuple bazaropodobne. Na
                    > szczęście wybór miejsca zakupów należy do każdego z nas.

pytanie na forum bylo:
                    przypadkiem biedronka (ogólnie a nie nasza legionowska) nie procesuje się o
                    wykorzystywanie pracowników? :)

moja odpowiedz:
                    tak, dodalem takze informacje o tej kobiecie

wiec jakie ataki?? przedstawilem fakty, ktore sa dostepne publicznie
                    faktem jest ze kobieta zmarla, faktem jest ze miala tetniaka mozgu, faktem jest
                    ze pracowala w magazynie biedronki, faktem jest ze lekarze uwazaja ze jej ciezka
                    praca MOGLA miec wplyw ale NIE MUSIALA na rozwoj tetniaka i w efekcie jej smierc

sam do tego nie odnioslem sie w zaden sposob bo nie wiadomo duzo rzeczy
                    zwiazanych z cala sprawa wiec nie komentowalem tak jak bywalo to na innych
                    forach, ze moze rodzina chce zarobic na smierci tej kobiety i ze biedronka jest
                    bee.

poprostu napisalem calkiem bezstronna informacje, a ostatnio mi zarzucano ze
                    tylko bije piane i nic nie wnosze do dyskusji, wiec jak widac jednym przeszkadza
                    jedno a drugim co innego

mozliwe ze moj komentarz byl zbyteczny, ale mial na celu tylko poinformowanie o
                    tym ze nie mam nic osobiscie do biedronki, temat mnie ani grzeje ani ziebi, mam
                    nadzieje ze aktualnym postem wszystko juz wyjasnilem i nie mialem ani nie mam
                    zamiaru atakowac ani Ciebie ani Biedronki
    • sloggi Forum o dyskontach - polecam 07.05.05, 10:50
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28680
      • e-legionowo Re: Forum o dyskontach - polecam 07.05.05, 11:12
        sloggi napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28680

dobre ale malo rozreklamowane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka