e-legionowo 04.05.05, 09:44 no to tak jak w tytule, dzis w nocy troszke sie nadpalila Biedronka na Piaskach, jeszcze niewiadomo jak dlugo bedzie nieczynna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkownacki Re: Pożar w Biedronce 04.05.05, 16:54 akurat biedronka nie ma u nas najlepszej renomy...ciekawe czy to czysty przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Pożar w Biedronce 04.05.05, 17:28 pkownacki napisał: > akurat biedronka nie ma u nas najlepszej renomy...ciekawe czy to czysty przypad > ek w to juz nie wnikalem, poprostu poinformowalem o zajsciu Odpowiedz Link Zgłoś
misio_patysio Re: Pożar w Biedronce 05.05.05, 13:32 przypadkiem biedronka (ogólnie a nie nasza legionowska) nie procesuje się o wykorzystywanie pracowników? :) Odpowiedz Link Zgłoś
korwin3 Re: Pożar w Biedronce 06.05.05, 00:52 Biedronka na Piaskach paliła się w dzień 3 maja (nie w nocy). Wersję z podpaleniem można chyba odłożyć do lamusa bo najprawdopodobniej paliły się izolacje cieplne pod sufitem w magazynie. Sklep 4 maja rano był zamknięty ale już po południu go otworzyli. Jeszcze dzisiaj w nim śmierdzi. Można tylko współczuć pracownikom którzy w nim siedzą caly dzień. A tak to Biedronka nie jest najgorsza a za to tania. Odpowiedz Link Zgłoś
segowia0 Re: Pożar w Biedronce 06.05.05, 09:32 czemu nie najgorsza??a widziales moze film z nocnej wyprawy komisji sledczej TVN do magazynow Biedronki... po tym wiadomo czemu jest tak tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Pożar w Biedronce 06.05.05, 11:46 A czy ci detektywi zajrzeli na zaplecze innych sklepów? Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
korwin3 Re: Pożar w Biedronce 09.05.05, 17:27 Ale takie numery odchodzą we wszystkich marketach w Polsce więc watpię żeby były one pod tym względem lepsze od "Biedronki". I w porównaniu z innymi marketami w Legionowie "Biedronka" nie wypada najgorzej. Porównaj np. Liderszajsa. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Pożar w Biedronce 06.05.05, 12:42 misio_patysio napisał: > przypadkiem biedronka (ogólnie a nie nasza legionowska) nie procesuje się o > wykorzystywanie pracowników? :) tak, do tego calkiem niedawno zeszla z tego swiata jedna pracownica, powodem byl tetniak mozgu a bezposredni wplyw w/g lekarzy miala praca w Biedronce przy rozladowywaniu towaru i tez zanosi sie na wiekszy proces Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Pożar w Biedronce 06.05.05, 12:59 Ojej, szybko powiadom wszystkich pracowników Biedronek o czyhającej na nich Kostusze. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Pożar w Biedronce 09.05.05, 21:44 mike56 napisał: > > Ojej, szybko powiadom wszystkich pracowników Biedronek o czyhającej na nich > Kostusze. informacje ta podalem bez zbednego zabarwienia uczuciowego, czyli nie mam zdania czy to wina "tylko" tetniaka czy pracy w B., wiec komentarz uwazam za niepotrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Pożar w Biedronce 10.05.05, 11:29 Sam decyduję jaką treść wyrażać a do zbędnych zaliczyć mogę przytyk moderatora. Moją irytację spowodowały nic nie wnoszące ataki na jedyny (w północnej części Legionowa), nieco większy sklep niż wszechobecne dziuple bazaropodobne. Na szczęście wybór miejsca zakupów należy do każdego z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Pożar w Biedronce 10.05.05, 11:30 Babilon na strozanskiej jest niewiele mniejszy od Biedronki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Pożar w Biedronce 10.05.05, 11:47 mike56 napisał: > Sam decyduję jaką treść wyrażać a do zbędnych zaliczyć mogę przytyk moderatora. > > Moją irytację spowodowały nic nie wnoszące ataki na jedyny (w północnej części > Legionowa), nieco większy sklep niż wszechobecne dziuple bazaropodobne. Na > szczęście wybór miejsca zakupów należy do każdego z nas. pytanie na forum bylo: przypadkiem biedronka (ogólnie a nie nasza legionowska) nie procesuje się o wykorzystywanie pracowników? :) moja odpowiedz: tak, dodalem takze informacje o tej kobiecie wiec jakie ataki?? przedstawilem fakty, ktore sa dostepne publicznie faktem jest ze kobieta zmarla, faktem jest ze miala tetniaka mozgu, faktem jest ze pracowala w magazynie biedronki, faktem jest ze lekarze uwazaja ze jej ciezka praca MOGLA miec wplyw ale NIE MUSIALA na rozwoj tetniaka i w efekcie jej smierc sam do tego nie odnioslem sie w zaden sposob bo nie wiadomo duzo rzeczy zwiazanych z cala sprawa wiec nie komentowalem tak jak bywalo to na innych forach, ze moze rodzina chce zarobic na smierci tej kobiety i ze biedronka jest bee. poprostu napisalem calkiem bezstronna informacje, a ostatnio mi zarzucano ze tylko bije piane i nic nie wnosze do dyskusji, wiec jak widac jednym przeszkadza jedno a drugim co innego mozliwe ze moj komentarz byl zbyteczny, ale mial na celu tylko poinformowanie o tym ze nie mam nic osobiscie do biedronki, temat mnie ani grzeje ani ziebi, mam nadzieje ze aktualnym postem wszystko juz wyjasnilem i nie mialem ani nie mam zamiaru atakowac ani Ciebie ani Biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Forum o dyskontach - polecam 07.05.05, 10:50 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28680 Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Forum o dyskontach - polecam 07.05.05, 11:12 sloggi napisał: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28680 dobre ale malo rozreklamowane Odpowiedz Link Zgłoś