Dodaj do ulubionych

szukam malego mieszkania do wynajecia

22.06.05, 15:18
hej, szukam pilnie malego mieszkania do wynajecia, w legionowie, bez agencji,
dla znajomych z wwy. dajcie znac, jesli cos wiecie! dzieki
Obserwuj wątek
    • juros1 Re: szukam malego mieszkania do wynajecia 22.06.05, 15:55
      rchybowska napisała:

> hej, szukam pilnie malego mieszkania do wynajecia, w legionowie, bez agencji,
      > dla znajomych z wwy. dajcie znac, jesli cos wiecie! dzieki
      na jaki czas i jakie ma być to mieszkanie.
      • rchybowska Re: szukam malego mieszkania do wynajecia 23.06.05, 13:00
        male: kawalerka albo M2, nawet do remontu, sprawa bardzo pilna, nawet na 2lata.
    • joahna Re: szukam malego mieszkania do wynajecia 01.07.05, 12:49
      Witaj!
      Mam mieszkanie na Słowackiego - ciemna kuchnia, dwa pokoje. własnie
      wyprowadzili sie wynajmujacy, jeski jestes zainteresowana zadzwon pod numer
      7745778 - p. Rostkowscy
      pozdrawiam
      Joahna
    • joahna Re: szukam malego mieszkania do wynajecia 01.07.05, 13:03
      A! dodaje jeszcze nowy numer - komorke moich tesciow (p. Rostkowskich) wtedy
      wieksze prawdopodobienstwo, ze ich zlapiesz - 504684604
      pozdrawiam
      joahna
    • ralphie Re: szukam malego mieszkania do wynajecia 04.07.05, 08:48
      Mam kawalerkę do wynajęcia przy samej pętli 723. Widna kuchnia. Dzwoń pod numer 7721028 lub 501123489 i pytaj o wynajem mieszkanka.
      • joahna Re: szukam malego mieszkania do wynajecia 11.07.05, 14:04
        Droga Pani!
        Do moich teściów zgłosily sie osoby chcące wynająć mieszkanie i na ostateczne
        dogadanie się (m.in. zameldowanie)mieli umówić sie jeszcze raz telefonicznie,
        mialo to być w piątek (08.07) do tej pory nie zadzwonili... Czy rezygnują czy
        nie moga sie dodzwonić?
        Bardzo prosze o odpowiedz, bo umkna nam następni klienci
        Joahna
    • bredek73 A ile kosztuje? 12.07.05, 09:12
      Pytanie trochę z innej beczki.
      Ile trzeba średnio zapłacić za wynajęcie mieszkania w Legionowie, ze
      szczególnym uwzględnieniem kawalerki?
      • ewelka77 Re: A ile kosztuje? 13.07.05, 08:49
        Wiesz nie wiem jak jest u innych ale mam do wynajęcia kawalerkę w Legionowie na
        Piaskach ma ona 38 m2 także jest duża jak na kawalerkę, oddzielnie jest pokój,
        odzielnie kuchnia gdzie także jest miejsce do spania, łazienka i przedpokój.
        Jeśli chodzi o opłaty to jest to 650 zł + do tego opłata za sam prąd. Jeśli
        jesteś zainteresowany to daj znać.
        • e-legionowo Re: A ile kosztuje? 13.07.05, 15:27
          ewelka77 napisała:

> Wiesz nie wiem jak jest u innych ale mam do wynajęcia kawalerkę w Legionowie na
          >
          > Piaskach ma ona 38 m2 także jest duża jak na kawalerkę, oddzielnie jest pokój,
          > odzielnie kuchnia gdzie także jest miejsce do spania, łazienka i przedpokój.
          > Jeśli chodzi o opłaty to jest to 650 zł + do tego opłata za sam prąd. Jeśli
          > jesteś zainteresowany to daj znać.

chyba troszke ktos przesadzil, ceny warszawskie, ostatnio mi sie obilo gdzies o
          oczy w necie os. sobieskiego kawalerka za 5OOzl ale nie wiem jak z oplatami
          • ewelka77 Re: A ile kosztuje? 14.07.05, 10:47
            Wiesz nie wiem czy to jest przesada czy nie. Najpierw dowiedz się czy te 500 zł
            to jest za wszystko czyli czynsz, prąd, woda, gaz. Jak dla mnie to przy takiej
            kwocie jest to nie możliwe. Ciekawa też jestem ile ma metrów ta kawalerka za
            500 zł?? Tą którą ja oferuję ma 38 m2 i są tam dwa pokoje w tym jeden z aneksem
            kuchennym.
            • polokokt Re: A ile kosztuje? 14.07.05, 11:07
              A ja znam kogos kto przy Husarskiej wynajmuje M5 w cenie 500 + oplaty (max
              +200) :) Ale to okazja byla, ktora trafia sie chyba niezbyt czesto....
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka