e-legionowo 27.09.05, 13:09 no wiec od wczoraj jestem "uziemiony" w domu i tak bedzie przez conajmniej 2 tygodnie, w telewizji nic ciekawego nawet na cyfrze, chyba zostane pierwszym moderatorem-spamerem na forum :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkownacki Re: ale nudy .... :( 27.09.05, 13:26 a moze jakas korespondecyjna partia szachow z jakims Zabajkalskich internauta, albo relacjonuj co tam w tivi-np spoty wyborcze:)albo na Cyfrze poraz enty powtorki z kolejki ligowej...hmm chyba najlepiej zrobisz jak zagrasz w te szachy:) albo moze zarzucaj pytaniami nasze wladze??;P Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: ale nudy .... :( 27.09.05, 15:27 pkownacki napisał: > a moze jakas korespondecyjna partia szachow z jakims Zabajkalskich internauta, > albo relacjonuj co tam w tivi-np spoty wyborcze:)albo na Cyfrze poraz enty > powtorki z kolejki ligowej...hmm chyba najlepiej zrobisz jak zagrasz w te szach > y:) > albo moze zarzucaj pytaniami nasze wladze??;P w szachy jestem cienki, wrecz poczatkujacy noz mi sie w kieszeni otwiera jak widze a) reklamy b) politykierow juz wole sobie pograc w ogame.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: ale nudy .... :( 27.09.05, 17:11 no wlasnie zrobilem sobie urlop od ogame.pl i chyba musze sie od urlopowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: ale nudy .... :( 27.09.05, 17:22 pkownacki napisał: > no wlasnie zrobilem sobie urlop od ogame.pl i chyba musze sie od urlopowac:) heh kolejny :))))) ktory UNI ? Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: ale nudy .... :( 27.09.05, 20:46 UNI19:)) ale to chyba juz off topic Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: ale nudy .... :( 27.09.05, 13:36 zazdroszcze Ci:)) poczytaj książki:) ewentualnie cos krótszego:) www.nurkowanie.v.pl/ www.aiw.cad.pl/f.html www.money.pl/ seicento.autokacik.pl/ tatromaniak.fr.pl/index.php pzdr.Z Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: ale nudy .... :( 27.09.05, 13:51 ale nudy...powiedzial e-legionowo jeden z najgenialniejszych pomyslow czlowieka powstal okolo 3500 lat p.n.e. sumerowie nudzili sie siedzac w domach i z nudow wykombinowali kolo jezdne. od tej chwili mogli skoczyc do sasiadow i pogadac o tym czy owym. wszystko przed Toba.:) -- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: ale nudy .... :( 27.09.05, 15:29 guayazyl1 napisał: > > ale nudy...powiedzial e-legionowo > > jeden z najgenialniejszych pomyslow czlowieka powstal okolo 3500 lat p.n.e. > sumerowie nudzili sie siedzac w domach i z nudow wykombinowali kolo jezdne. od > tej chwili mogli skoczyc do sasiadow i pogadac o tym czy owym. wszystko przed > Toba.:) > -- > zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... kiepsko sie chodzi, nie mowiac o chodzeniu po schodach z noga w gipsie i to tylko czesciowym, bo wtedy wszystko cholernie boli zwlaszcza kostka skrecona w ten sposob jaki ja mam :( mam nadzieje dzis skombinowac kule, ze 3-4 dni nauki obslugi i samobojczych testow i powinienem jakos smiagac:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: ale nudy .... :( 27.09.05, 15:32 zuzka323 napisała: > zazdroszcze Ci:)) > > poczytaj książki:) > ewentualnie cos krótszego:) > > www.nurkowanie.v.pl/ > www.aiw.cad.pl/f.html > www.money.pl/ > seicento.autokacik.pl/ > tatromaniak.fr.pl/index.php > pzdr.Z > o kto tu sie nareszcie odezwal :P hihi nie jeszcze seicento a nurkowanie z "ciezarkiem" by sie kiepsko skonczylo :)) co do ksiazek juz kazda z paru tys pozycji z mojej bibloteczki przeczytalem conajmniej 3 razy ... a co za czesto to .... Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: ale nudy .... :( 27.09.05, 15:34 zuzka323 napisała: > zazdroszcze Ci:)) hihi nie zazdrosc bólu :P no chyba ze masz takie upodobania, mam sposob jak to zrobic wiec moge pomoc jesli bys nadal zazdroscila :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: ale nudy .... :( 27.09.05, 14:15 No to czekamy na jakies interesujące posty. :) a tak w ogóle to zyczę przyjemnego nudzenia się... jak już znajdziesz jakies ciekawe zajęcie, to pochwal się na forum. Moze to zainspiruje też innych nudzących się... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: ale nudy .... :( 27.09.05, 17:05 pewno bede przynudzal jak babcia Gierwatowska ale takie przymusowe siedzenie w domu jest wreszcie okazja zeby zwyczajnie odpoczac...z dystansem spojrzec na swoje zycie osobiste i posuniecia biznesowe.jest moze okazja zeby odnalezc sie w zupelnie innej roli. na przyklad sprawdzic sie w kuchni. jest cala masa spraw odkladanych z lenistwa na "bliskie potem" do ktorych nie wraca sie calymi miesiacami...baaa latami.moze nadszedl ich czas?.. mozna wreszcie zrobic artystyczne grafiti na unieruchomionej konczynie albo najzwyczajniej zamowic cztery duze pizze i obezrec sie za wszystkie czasy... ja z nudow zamienilem sie w dr.odsiedmiubolesci co jednak nie wyszlo mi na dobre bo Pawel mnie obsztorcowal.:) -- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: ale nudy .... :( 27.09.05, 17:47 Witaj w klubie :-) ja mam tydzień do tyłu, choc mam nadzieję, że wydobrzeję na tyle, zeby resztę zwolnienie spędzić bardziaj aktywnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: ale nudy .... :( 27.09.05, 19:18 zrob jakas stronke-serwis na niej nasze forum z mozliwoscia dorzucenia zdjec do postu... Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: ale nudy .... :( 27.09.05, 20:52 madzia69 napisała: > zrob jakas stronke-serwis > na niej nasze forum z mozliwoscia dorzucenia zdjec do postu... a skad wiesz ze tym sie zajmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: ale nudy .... :( 28.09.05, 16:02 ja wiem wszytsko :) moze dlatego zem stara :))) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: ale nudy .... :( 28.09.05, 16:11 a najstarszy goral to ile ma lat...kobieto?.. -- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: ale nudy .... :( 28.09.05, 16:41 tego nie moge potwierdzic...ale jak mowa o goralach to pare lat temu Tygodnik Podhalanski oglosil konkurs na najsolidniejszego mieszkanca Zakopanego. nagrode otrzymal autor listu do redakcji. bylo to jakos tak... "Od 5 lat nie piję, nie palę, przestrzegam higieny, nie zdradzam żony, jestem spokojny, zdyscyplinowany, dobrze pracuję, kładę się wcześnie spać, wstaję o świcie, nie wydaję na nic pieniędzy. Sądzę, że w grudniu już mnie wypuszczą". -- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
margo99 Re: ale nudy .... :( 29.09.05, 10:37 guayazyl1 napisał: > > "Od 5 lat nie piję, nie palę, przestrzegam higieny, nie zdradzam żony, jestem > spokojny, zdyscyplinowany, dobrze pracuję, kładę się wcześnie spać, wstaję o > świcie, nie wydaję na nic pieniędzy. Sądzę, że w grudniu już mnie wypuszczą". > dobre :o) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: ale nudy .... :( 28.09.05, 19:34 madzia69 napisała: > ja wiem wszytsko > :) > moze dlatego zem stara :))) oj nie przesadzaj, jesli 69 to rok urodzenia to tylko 5 lat roznicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: ale nudy .... :( 28.09.05, 21:00 nie... to nie rok urodzenia to raczej cos w rodzaju 6/9 ;))))))))))))))))))) 5 lat w ktora strone? 74? 64? tak czy tak mlodsza jesem :D Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: ale nudy .... :( 28.09.05, 21:47 madzia69 napisała: > nie... > to nie rok urodzenia to raczej cos w rodzaju 6/9 ;))))))))))))))))))) takiej odpowiedzi sie podswiadomie obawialem, gdy juz wyslalem poprzedniego posta > 5 lat w ktora strone? 74? 64? > tak czy tak mlodsza jesem :D skoro wczesniej pisalas ze jestes stara a teraz piszesz ze i tak jestes mlodsza odemnie czyli wychodzi ze jestem starszy od najstarszego gorala :P Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: ale nudy .... :( 28.09.05, 19:41 Wiedźma ple ple? :-) Madzia, masz szklaną kulę i czarnego kocura?;) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: ale nudy .... :( 28.09.05, 21:01 wiedzma :)? nie raczej stara wariatka :) kocura tak... kocurow nigdy za wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: ale nudy .... :( 28.09.05, 21:32 Z kocurami...owszem zgadzam się. Tylko trzeba im troszkę podpiłować pazurki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: ale nudy .... :( 28.09.05, 21:48 aganiok32 napisała: > Z kocurami...owszem zgadzam się. Tylko trzeba im troszkę podpiłować pazurki ;) lehehe sprobojcie je podpilowac duzemu kocurkowi - lwu :P Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: ale nudy .... :( 28.09.05, 22:14 aganiok32 napisała: > łapy w dyby i pilnikiem :-) tak tak, chcialabys :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: ale nudy .... :( 28.09.05, 22:41 chciałabym chciała....;-) a może jednak nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: ale nudy .... :( 30.09.05, 19:37 aganiok32 napisała: > chciałabym chciała....;-) > > a może jednak nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś