01.10.05, 10:01
Proszę o wpisywanie do tego wątku wszystkich ciekawych imprez jakie odbędą
się w Legionowie i okolicy.Koncerty muzyki, wizyty w naszym mieście znanych
ludzi, masa krytyczna, imprezy spotrowe itp. Dobrze by było mieć wszystko w
jednym miejscu a nie skakać po całym necie .Pozdrawiam Wszystkich .
Eklerk GG 54 49 772.
Obserwuj wątek
    • zuzka323 Re: IMPREZY 01.10.05, 11:01
      dobre, dobre..skakać po necie...poszedłeś po całości:)))

na tym zadupiu nie ma ŻADNYCH porządnych imprez. Zaściankowo wielkie!!
      • eklerk Re: IMPREZY 01.10.05, 11:19
        Jak będziesz tak pisała to nic z tego nie będzie ,a to miał być poważny wątek,
        przykro słuchać takie słowa o swoim mieście, więcej optymizmu.
        • zuzka323 Re: IMPREZY 01.10.05, 11:33
          optymizmu mam bardzo dużo, ale trace go jak tutaj wracam a jeszcze gorzej jak
          musze przywieść kogoś do naszego cudnego Legionowa. Ogólne stwierdzenie - ale
          dziura. Może przestańmy sie w końcu oszukiwać i czarować. Każdy uciekłby stąd
          gdyby miał kase. Nie wspomne już o codziennych korkach. Całe 18 km obwodnicy
          budują od 30 lat. Hurra i nareszcie ruszają...ale dobrodziejstwo:(( I wcale nie
          oznacza to że uwielbiam miasta typu Waraszawa. Ostatnio miałam kilka dni wolnych
          i miałam wątpliwą przyjemność pojeździć po Legionowie. Załamałam się zupełnie.
          Miasto bez wyrazu, bez duszy. Nuda i małomiasteczkowość. Nic ciekawego, ani
          imprez ani miejsc z klimatem...NUDA!!!!

ps. ostatnio wróciłam z Hvaru i może jeszcze się nie przestawiłąm...albo
          zapomniałam założyć różowych okularów:((...a może to jesienna depresja mnie
          dopada:)))
          • pkownacki Re: IMPREZY 01.10.05, 11:58
            a mnie sie wydaje, ze jest coraz lepiej i nasz legionowski MOK naprawde ma sie
            czym pochwalic..oczywiscie nie moga trafic w gusta wszystkich mieszkancow, ale
            to rowniez mieszkancy powinni wplywac na to co sie dzieje w anaszym miescie i
            okolicach.
            Np moj kumpel Piotr wspolorganizuje koncerty rockowe wlasnie w MOKu...
            • zakkahletz Re: IMPREZY 01.10.05, 15:12
              O, to chyba jest to nasz wspólny kumpel. :) Piotr Ch. ?

pkownacki napisał:

> Np. moj kumpel Piotr wspolorganizuje koncerty rockowe wlasnie w MOKu ...
              • roberttak Re: IMPREZY 01.10.05, 20:49
                jutro - wyscig - lesniczowka bagno - www.pucharpowiatu.pl - mozliwe ze
                swoja obecnoscia zaszczyci nas sam Cezary Zamana - zwyciezca Tour de Pologne
                2003, a oprocz tego pewnie czolowka mazowieckich i nie tylko kolarzy
                startujacych w wyscigach XC oraz maratonach.
                --
                JeżU
                www.masalegionowo.prv.pl
          • aretah Re: IMPREZY 02.10.05, 10:31
            proponuję w takim razie przeprowadzkę do Warszawy...
            • gapajestem Re: IMPREZY 03.10.05, 00:53
              Dokładnie. Ja się tu przeprowadziłem specjalnie, żeby nie mieszkać w W-wie, czyli smrodzie, chałasie i "wielkomiasteczkowości" :)
              (chyba nie ma takiego wyrazu)
              Nie dalej jak tydzień temu była wielka impreza w CSP, festiwal nauki w Jabłonnie, w ten weekend (międzynarodowa) wystawa psów w pobliskim Nowym Dworze oraz festyn w Stanisławowie.
              Oczywiście nie ma party techno i parady równości, bo i tak by nikt nie przyszedł...
              • zakkahletz Re: IMPREZY 03.10.05, 02:11
                Superzdroworozsądkowa wypowiedź! :))) I uśmiałem się setnie z "techno i parady
                równości", hahahakhkhkh ... :)

gapajestem napisał:

> Dokładnie. Ja się tu przeprowadziłem specjalnie, żeby nie mieszkać w W-wie,
                czy
                > li smrodzie, chałasie i "wielkomiasteczkowości" :)
                > (chyba nie ma takiego wyrazu)
                > Nie dalej jak tydzień temu była wielka impreza w CSP, festiwal nauki w
                Jabłonni
                > e, w ten weekend (międzynarodowa) wystawa psów w pobliskim Nowym Dworze oraz
                fe
                > styn w Stanisławowie.
                > Oczywiście nie ma party techno i parady równości, bo i tak by nikt nie
                przyszed
                > ł...
              • teba18 Re: IMPREZY 04.10.05, 22:39
                miedzynarodowa?? chyba krajowa. miedzynarodowki organizowane sa w warszawie
                przewaznie na przelomie marca i kwietnia. potem w lipcu jest krajowka w 100licy
                i nastepnie krajowka w nowym dworze.
                • e-legionowo Re: IMPREZY 05.10.05, 08:40
                  teba18 napisała:

> miedzynarodowa?? chyba krajowa. miedzynarodowki organizowane sa w warszawie
                  > przewaznie na przelomie marca i kwietnia. potem w lipcu jest krajowka w 100licy
                  > i nastepnie krajowka w nowym dworze.

wiecej info
                  zkwp-legionowo.pl/index1.php
                  organizuje to oddzial w Legionowie to czemu odbywa sie w Nowiaku?? dziwna
                  promocja naszego miasta, nie wspominajac ze znow pan S.Prezydent sie promuje :((
                  • roberttak Re: IMPREZY 05.10.05, 18:38
                    bo ludzie ciezko pracuja by cos zoranizowac a szanowny pan S czy inny
                    rozporzadza naszymi=publicznymi=z naszych podatkow pieniedzy i sie promuje na
                    przyszle wybory.

moze ktos mi powie na czym bedzie tutaj polegal patronat honorowy, poza daniem
                    lub nie, naszych pieniedzy i moze jeszcze wreczeniem nagrod ?
                    --
                    JeżU
                    www.masalegionowo.prv.pl
                  • mike56 Re: IMPREZY 05.10.05, 19:23
                    e-legionowo napisał:

> teba18 napisała:
                    >
                    > > miedzynarodowa?? chyba krajowa. miedzynarodowki organizowane sa w warszaw
                    > ie
                    > > przewaznie na przelomie marca i kwietnia. potem w lipcu jest krajowka w 1
                    > 00licy
                    > > i nastepnie krajowka w nowym dworze.
                    >
                    > wiecej info
                    > zkwp-legionowo.pl/index1.php
                    > organizuje to oddzial w Legionowie to czemu odbywa sie w Nowiaku?? dziwna
                    > promocja naszego miasta, nie wspominajac ze znow pan S.Prezydent sie promuje :
                    (
                    > (
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka