madzia69 26.10.05, 14:44 img361.imageshack.us/img361/8338/hondaaaaaaaaaaaa8tv.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aganiok32 Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 16:43 Hmm...dziś chyba jest 7 mln do wygrania w totka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 18:00 postawilam 1,25 zl :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 18:17 czy nick aganiok wzial sie od rudej kitki? na rudziatka tak sie mowi :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
segowia0 Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 17:09 a tu nie wiem..zaczyna sie smietnik robic??to chyba nie temat na forum Legionowa Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 17:58 fakt nie kazdy motoryzacje lubi... jakos nie zarejestrowalam listy dopuszczalnych tematow w regulaminie... moze cos przeoczylam podeslij link a nadrobie... a honda rr jak najbardziej kojarzy mi sie z legionowem dowod nr 1. skojarzenie dalekie : niedawno oddano do uzytu po "renowacji" ulice hmmm... jak jej tam no tam miedzy nowymi delikatesami a boiskiem szkoly nr 3, wiec nowo oddana ulica- nowow oddana ulica zpieprzona przez wykonawcow, gory i doliny - ulica niebezpieczna dla motocyklisty- nowa honda RR dowod nr 2. skojarzenie bliskie: przedwojenna fabryka motocykli w legionowie - nowa honda RR Odpowiedz Link Zgłoś
segowia0 Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 19:26 nie dorabiaj prosze ideologii do kaloszy... po prostu piszesz nie na temat a to juz wbrew regulaminowi, do pisania na temat motorow jest forum Auto-Moto. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 19:35 jak to mowi nasz prezydent elekt "spie... dziadu"... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 20:09 madzia69 napisała: > jak to mowi nasz prezydent elekt > "spie... dziadu"... > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) niezly popis cytatow i ogolnego odczucia braku smaku nie zmieniaja te :) w duzej ilosci Odpowiedz Link Zgłoś
adam.dazim Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 20:13 Uwolnic swiat o starych, zgorzknailych upiedliwcow, ktorzy pieprza szacunek do zmiennosci... nie interesuje go post niech czyta reklamy Adasia zdobiace nasze ulice - zawsze na temat Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 20:20 tak..a w ogole to najlepsze jest orbitowanie bez cukru... Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 20:17 troche nam forum dziadzieje... w sumie gosciu ma racje i moglbym watek zbanowac...ale niech to pozostanie na dowod kultury madzi69... brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 20:20 To jest forum dobre humorum, a nie marudorum. Jak tu beda takie france psuc nastroje to przypadek forum zakonczy sie zejsciem :) Co to za chlop co o motoryzacji nie lubi... O kraweznikach bede pisac a moja nowa pasja bedzie stan chodnikow legionowskich... Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 20:24 jako "admin-maruda" zapraszam na forum humorum...wystarczy kliknac forum.gazeta.pl a tam chyba znajdziesz forum humorum Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 20:27 Jako zalozyciel forum i moderator mozesz roscic sobie prawo do selekcjonowania bywalcow... Twoje zyczenie bedzie dla mnie rozkazem. Powiedz, a wiecej mnie tu nie przeczytasz. W koncu to Wasze forum i uszanuje Wsza decyzje. Nie chce nikogo unieszczesliwiac i psuc Wam zabawy. Pozdrawaim Magdalena Co zlego to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 20:35 po 1. ani ja ani Pawel nie jestesmy zalozycielami po 2. jestesmy tylko moderatorami po 3. to nie my zaczelismy narzekac na Twoj post a jedynie sie ustosunkowalem do Twojej wypowiedzi, ktora uwazalem i nadal uwazam za niskich lotow Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 20:37 nie jestesmy zalozycielami, tylko spolecznymi straznikami stosowania netykiety...jeden z forumowiczow zwrocil uwage, ze do tej netykiety sie nie stosujesz a Ty za grzecznie tej osoby nie potraktowalas. Po prostu pamietaj, ze forum ma swoje zasady Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 20:44 Rozumiem i nie zapomne ;( o zasadach Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: :) 26.10.05, 22:24 dziekuje za czujnosc rewolucyjna...na swoje usprawiedliwienie powiem, ze lezalem wtedy z 39 stopniowa goraczka Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Sponsor mile widziany... 26.10.05, 19:39 Radze Ci wyslac zgloszenie do moderatorow o usuniecie mojego watku Uzasadnij oczywiscie... Niestety nie ma innego sposobu :) Jezeli przyczyna zlego nastroju jest moj watek, a nie Twoj domowy garkotluk... to poczujesz ulge ;) Odpowiedz Link Zgłoś