aganiok32 10.01.06, 15:45 poprzez wpisanie delikwenta do nieprzyjaciół. Szkoda czasu na czytanie głupot . POlecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chupacabra009 Re: jak to dobrze, że można sobie uprzyjemnić życ 10.01.06, 15:48 To straszne!!! Zostałem nieprzyjacielem??? Nie widzisz mnie? Ale inni widza, bo wciąż nie jestem ich nieprzyjacielem. Pewni Ci uprzejmie doniosą. Jest tu kilku specjalistów w tej dziedzinie. Pozdrawaiam, (nie)przyjaciel. Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: jak to dobrze, że można sobie uprzyjemnić życ 10.01.06, 15:49 zachecam niektorych obywateli, zeby wpisali mnie do nieprzyjaciol i poinformowali o tym, odwdziecze sie tym samym, chyba niektorzy wiedza o kogo mi chodzi -- JeżU Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: jak to dobrze, że można sobie uprzyjemnić życ 10.01.06, 15:59 widzę, że kolega coś odpisał ale nie widzę co i niezmiernie mnie to cieszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chupacabra009 Re: jak to dobrze, że można sobie uprzyjemnić życ 10.01.06, 16:02 Niezmiernie mnie cieszy, że użytkownik aganiok32 się cieszy. Jest to jeszcze większym bodźcem do dalszej pracy nad zapełnianiem tego zdechlatego forum. Poza tym ...jaki ja kolega jestem? nawet nie jesteśmy znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: admin tchorz 10.01.06, 16:06 dalej tnie, bo sie okazuje ze nie jest inteligentny, a bluzgow nie bylo, byly ocenzurowane, zwykly trzoch i tyle, jak i inni co na forach kasuja posty bo nie maja argumentow przeciwko swojej glupocie -- JeżU Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: admin tchorz 10.01.06, 16:16 roberttak napisał: > dalej tnie, bo sie okazuje ze nie jest inteligentny, a bluzgow nie bylo, byly > ocenzurowane, zwykly trzoch i tyle, jak i inni co na forach kasuja posty bo nie > > maja argumentow przeciwko swojej glupocie > -- > JeżU cytat: ... powiedz tez wszystkim dlaczego przypier&**&*%* sie do komentowania ... ostatnia moja polemika z toba, od tego momentu zarowno ja jak i admin forum gazety tniemy wszystkie posty offtopic zwlaszcza dwoch osob Odpowiedz Link Zgłoś
chupacabra009 Re: jak to dobrze, że można sobie uprzyjemnić życ 10.01.06, 16:06 Ktoś tu wywalił kawałek dyskusji... Ech, co to za ludzie tu się ciskają? Przecież to porządne, koszerne forum! Odpowiedz Link Zgłoś
juros1 Re: jak to dobrze, że można sobie uprzyjemnić życ 10.01.06, 16:20 chupacabra009 napisał: > Ktoś tu wywalił kawałek dyskusji... Ech, co to za ludzie tu się ciskają? > Przecież to porządne, koszerne forum! Ta Ludowa to chyba ci mózg zlasowała starasz się być aktywnym na tym forum ale masz duze braki,a czego to może się wysilisz i pomyślisz Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: jak to dobrze, że można sobie uprzyjemnić życ 10.01.06, 16:23 wyluzuj:) tak jak i reszta forumowiczow, proponuje nie odpisywac juz na zadne posty ty dwoch, jesli beda jakies posty off topic beda ciete, jesli beda jakies posty lamiace regulamin i netykiete tez beda ciete, wreszcie sie znudza Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: jak to dobrze, że można sobie uprzyjemnić życ 10.01.06, 16:25 e-legionowo napisał: > wyluzuj:) tak jak i reszta forumowiczow, proponuje nie odpisywac juz na zadne > posty ty dwoch, jesli beda jakies posty off topic beda ciete, jesli beda jakies > posty lamiace regulamin i netykiete tez beda ciete, wreszcie sie znudza najpierw utnij siebie to co bylo "off topic" lacznie z tym, takie sprawy to na priva zalawiaj, chyba jako moderator powinienes to wiedziec a nie forum zasmiecasz -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chupacabra009 Re: jak to dobrze, że można sobie uprzyjemnić życ 10.01.06, 16:29 e-legionowo napisał: > wyluzuj:) tak jak i reszta forumowiczow, proponuje nie odpisywac juz na zadne > posty ty dwoch, jesli beda jakies posty off topic beda ciete, jesli beda jakies > posty lamiace regulamin i netykiete tez beda ciete, wreszcie sie znudza ---------------------- No to dostałem... Gościu zabił mi ćwieka, jak to mówią ludowi mędrcy. Ale za cholerę nie mogę sqmać, co to są posty off topic. Ja w obcych narzeczach nie uczony. Ale zdaje się, że ja od wielu dni łamię jakąś tam netykietę i chyba (bo pewności nie mam) te off topic też robię. A może to ci straszyciele nie maja pojęcia o tej netykiecie i off topicach i tylko tak ludzi straszą? Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: jak to dobrze, że można sobie uprzyjemnić życ 10.01.06, 16:24 nie dosc ze czlowieka obrazasz to masz duze braki w wiedzy, nie kazdy musi wyznawac ten sam styl bycia co ty, moze to jest anarchiczny-ekspresjonista, i co mamy go zaraz pozbawic dostepu do forum? -- JeżU Odpowiedz Link Zgłoś
keechaczu Re: jak to dobrze, że można sobie uprzyjemnić życ 10.01.06, 19:24 ale Robercie... uraz urazem, ale mysle, ze te kilka slow, ktore zakrzaczkowales ale i tak mozna sie byl domyslec pejoratywnego ich znaczenia byly lekka przesada,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: jak to dobrze, że można sobie uprzyjemnić życ 10.01.06, 19:58 keechaczu napisał: > ale Robercie... uraz urazem, ale mysle, ze te kilka slow, ktore zakrzaczkowales > ale i tak mozna sie byl domyslec pejoratywnego ich znaczenia byly lekka > przesada,pozdrawiam mala korekta to ja zakrzaczkowalem a nie on, jemu nie przeszkadzalo napisanie ich w pelnej "krasie" Odpowiedz Link Zgłoś
keechaczu Re: jak to dobrze, że można sobie uprzyjemnić życ 10.01.06, 20:43 ups! Odpowiedz Link Zgłoś
chupacabra009 Re: jak to dobrze, że można sobie uprzyjemnić życ 10.01.06, 16:34 > Ta Ludowa to chyba ci mózg zlasowała > starasz się być aktywnym na tym forum ale masz duze braki,a czego to może się > wysilisz i pomyślisz ---------------------- Odpowiedz Link Zgłoś