chotomow72 01.04.06, 08:01 chłe, chłe, w końcu dziś 1. kwietnia :) pozdrawiam, :) Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-legionowo Re: Kubalski daje darmowy internet! 01.04.06, 14:36 a Smogorzewski obiecał ze do konca kadencji nie zamiesci swojego nazwiska na zadnym plakacie czy reklamowce zachecajacej do wziecia udzialu w imprezie organizowanej przez UM z publicznych pieniedzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Kubalski daje darmowy internet! 01.04.06, 18:45 Będziemy płacili niższe podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
godgod Re: Kubalski daje darmowy internet! 01.04.06, 20:49 A obwodnica będzie już w czerwcu. Byłaby już w maju, ale "układ" nie może otrząsnąć się jeszcze z wyborczej porażki. GG Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: Kubalski daje darmowy internet! 03.04.06, 23:22 e-legionowo napisał: > a Smogorzewski obiecał ze do konca kadencji nie zamiesci swojego nazwiska na > zadnym plakacie czy reklamowce zachecajacej do wziecia udzialu w imprezie > organizowanej przez UM z publicznych pieniedzy :) o prawdziwe prima aprilis ja podzielam zdanie e-legionowo albo on moje <wow> -- JeżU Odpowiedz Link Zgłoś
marmoladka1 Re: Kubalski daje darmowy internet! 02.04.06, 07:37 Nie macie,Moi Mili,najświeższych wiadomości: 1.Wszystkie lokalne drogi dostaną nową nawierzchnię 2.Zostanie zmieniona firma latająca dziury 3.Wszędzie,gdzie ciemno,zostaną postawione latarnie 4.Chotomowska sotanie dokończona i oznakowana 5.Zniknie "cycek" przy wjeżdzie w Chotomowską 6.Zostaną pozbierane wszystkie śmieci 7.Uregulują wszechobecna reklamy na szmatach,foliach gdzie popadnie 8.Zostanie przywrócona normalna komunikacja 9.Będzie czysto,ladnie i bezpiecznie 10.kanalizacja i wodociągi już są przy końcówce podlączania-sprawdzice,może w nocy i Was podlączyli 11.Skrzyzowanie w Jablonnej dostanie kamery,dodatkowy pas ruchu inne takie tam 12.No i nie ma już K., J.K i calej reszty Obudzialam się..... Odpowiedz Link Zgłoś
chotomow72 Re: Kubalski daje darmowy internet! 02.04.06, 16:36 witam, Marmolada zabiła nas wszystkich :) Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Kubalski daje darmowy internet! 02.04.06, 21:50 mnie nie .... ja jeszcze caly czas dogorywam ze smiechu :P Odpowiedz Link Zgłoś
magda_kielczyk Re: Kubalski daje darmowy internet! 03.04.06, 16:55 a ja słyszałam, że "U Adasia" zawisną estetyczne banery. Pozdro MagdaK Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Kubalski daje darmowy internet! 03.04.06, 20:46 magdo jestes nie w temacie, juz sa ... leza na dachu :P Odpowiedz Link Zgłoś