Dodaj do ulubionych

Klubik dla dzieci

09.04.06, 21:48
Czy w Legionowie istnieją klubiki dla dzieci, gdzie można zostawić dziecko
pod opieką np na godziną, aby pobawiło się z rówieśnikami?
Było coś takiego w Błękitnym Centrum na Ip, ale już nie ma. Nie wiecie, gdzie
się przenieśli?

pozdr
Obserwuj wątek
    • polokokt Re: Klubik dla dzieci 09.04.06, 22:03
      w blekitnym na I pietrze jest Krikoland (jesli nie przekrecilem nazwy). Tam na
      pewno mozna zostawic dziecko an jakis czas. Miesci sie obok sklepu z winami i
      windy.
      Poza tym jest przedszkole jakies, ale nie wiem czy tam jest opcja zostawienia
      pociechy.
      Pozdrawiam
      • klubiale1 Re: Klubik dla dzieci 10.04.06, 14:11
        Krikoland odpada, bo nie przyjmuja maluchów tzn poniżej 3 lat. A to przedszkole
        co było - to właśnie o nie mi chodzi - miało opiekunki i przyjmowało maluchy
        bez opieki rodzica już 2 letnie. Ale niestety wynieśli się stamtąd i nie wiem,
        gdzie ich szukać.
        Jeśli ktoś wie, gdzie są , niech poda namiary.
        pozdr
        • damka3 Re: Klubik dla dzieci 11.04.06, 17:49
          Nie wiem czy klubik z Błękitnego nie zawiesił działalności. A może spróbuj w
          TUPTUSIU na ul. Słowackiego 29 lub w KAMILU na ul. Norwida. To są kluby w
          których od lat funkcjonują klubiki dla maluchów
          • klubiale1 Re: Klubik dla dzieci 11.04.06, 17:57
            Dzięki
            znalazłam już TupTusia, ale tam można oddać dziecko tylko 2x w tyg (wtorek i
            czwartek) na 2 godz od 15-17.
            Najbardziej odpowiadało mi to w Błękitnym,że tam można było się bawić w dowolny
            dzień tygodnia i także w godzinach rannych.
            Mój mały sypia w dzień do ok 15-15.30 a jak wstanie je obiad, więc trudno się
            będzie wyrobić na 15 do klubiku.
            Ale jak nie znajdę nic innego, to moze spróbujemy
            pozdr
            • monisp1 Re: Klubik dla dzieci 26.04.06, 20:11
              klubik ten z błekitnego centrum na chwile zawiesil dzialalnosc, zaczna chyba od wrzesnia w nowym budynku. Teraz sa w trakcie adaptacji, ma tam byc kuchnia, ogrodek dla dzieci i ma sie miescic chyba w jablonnej. Dam konkretna odpowiedz , moja sasiadka tam pracuje wiec ja podpytam dokladniej. narka
              • klubiale1 Re: Klubik dla dzieci 26.04.06, 21:04
                Jak będziesz coś wiedziała, to daj znać. Dzięki

Szkoda że przenoszą się do Jabłonny, bo to daleko i nie ma w okolicy nic
                ciekawego, aby spędzić czas czekając na malucha.

Ale skoro robią kuchnię i ogródek, to chyba przerobią się na normalne
                przedszkole pełnoetatowe. Zobaczymy
    • aleksa14 Re: Klubik dla dzieci 26.04.06, 20:42
      Wiem, że w MOK przy ul Targowej istnieje coś podobnego. Nie mam orientacji czy
      to się nazywa klubikiem i w jakim wieku są przyjmowane, ale dzieciaczki, które
      uczęszczają do grupy są malutkie.O ile pamiętam, to przychodza tam kilka razy w
      tygodniu. Miałam możliwość obserwować, naprawdę mają fajnie zorganizowany czas,
      ciekawe zabawy i sympatyczne opiekunki.Myślę, że więcej dowiesz sią, dzwoniąc
      tam osobiście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka