jaceklelo 10.04.06, 16:07 Szukam sprawdzonego dostawcy drzewa kominkowego (ok.10 m sześc.) z okolic Legionowa z dostawą za rozsądną cenę za suchy materiał. Dzięki, Jacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damka3 Re: Drzewo kominkowe 11.04.06, 17:42 jaceklelo napisał: słyszałam, że przy giełdzie samochodowej na ul.Płochocińskiej można kupić za rozsądną cenę, pocięte. Ale nie wiem czy z transportem Odpowiedz Link Zgłoś
zakkahletz Re: Drzewo kominkowe 26.10.06, 02:45 Przy starej przychodni niedawno widziałem dużo takiego drewna, a kilka dni wcześniej tam na (niestety byłej już) wydmie rósł sobie jeszcze fajny sosnowy lasek. Barbarzyńcy, którzy dopuścili się takiej destrukcji, mają dożywotnio ręce splamione żywicą tych drzew. Życzę im, żeby doświadczali w życiu pasma udręk i tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
aretah częsciowo nie na temat... 26.10.06, 07:07 Przy (a własciwie za, w kierunku Wysockiego) sławetnej piekarni na Piłsudskiego, gdzie swego czasu zwierzątka biegały między bułeczkami jest malutki lasek. Ciekawe jak długo, bo pojawiło się tam solidne metalowe ogrodzenie. Wie ktos, co tam będzie? Czy to po prostu ktoś prywatnie się będzie budował? Cholera, kazdy kawałek zieleni w tym mieście wyrąbią... Odpowiedz Link Zgłoś