ewcia252 11.05.06, 07:37 uważajcie na lody z tego sklepu znajoma kupiła w pudełku i zatruła się przebijają ceny a ja widziałam nawet towar sprzed kilku miesięcy tam, chyba zapomnieli przebić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-legionowo Re: leader price 11.05.06, 09:03 w kazdym sklepie trzeba patrzec na termin waznosci, w sklepach legionowskiego Spolem tez sie zdarzaja przeterminowane produkty, zazwyczaj nabialowe Odpowiedz Link Zgłoś
madzior63 Re: leader price 11.05.06, 12:29 ten sklep to jest naprawde jedna wielka porazka. Tam nalezy uwazac na prawie wszysko. Jedyne co jest do przejscia to produkty higieniczne...choc np. papier toaletowy..jest 3-4 razy mniejszy od innych ... to co tam sie znalazlo w niektorych produktach przechodzi ludzkie pojecie. Kiedys opisano w gazecie jak to kobieta kupila salatke warzywna w pojemniku i znalazla tam utopiona mysz........... bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
damka3 Re: leader price 11.05.06, 23:12 Już kiedyś zastanawiałam się czy nie zbojkotować takiego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: leader price 12.05.06, 02:01 spoko, a ktos komu przeszkadza bojkotowac? :))) albo jest cos tanie albo dobre, nie mam mozliwosci ponizej jakiejs ceny zachowac wysoka jakosc, bez szans Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: leader price 12.05.06, 08:08 Proponuję sposób taki. Nad ranem niech każdy kto zakupił towar przeterminowany zostawi go przy wejściu do sklepu. :) Odpowiedz Link Zgłoś