07.06.06, 22:40
co myslicie o klinice Mediq? Intersuje mnie stomatologia i ginekologia?
Obserwuj wątek
    • polokokt Re: mediq 08.06.06, 08:33
      z ginekologii nie korzystalem, ale z tego co slyszalem juz od kilku osob (chyba
      nawet na tym forum ktos mowil) to wlasciciel kliniki ktory jest ginekologiem
      nie ma najlepszej renomy. Ale to jeszcze moze ktos potwierdzi lub poszukaj
      starych tematow o ginekologach z legionowa.
      Natomiast co do stomatologii to do zwyklych plab nadaja sie jak najbardziej. Ja
      korzystalem z uslug Pani Sowinskiej. Bardzo delikatna i sympatyczna Pani.
      Niestety wymiekli na zabiegu, ktorego nikt z tej kliniki nie byl mi w stanie
      wykonac. Przy okazji tego zabiegu wyszlo kilka kwiatkow, ze w sumie to Oni
      tylko zwyklymi plombami sie zajmuja i zrezygnowalem z ich uslug. Cenowo sa
      tansi niz w klinice dentystycznej z tylu Shella. Za plombe okolo 80 PLN jesli
      nie ma jakis komplikacji. Jesli dochodzi jakies leczenie to wyjdzie jakies 120-
      130 PLN. Co do sprzetu i wyposazenia to wszystko super i w sumie na miejscu.
      Genealnie tego co mi zrobili jestem adowolony, jedyny zgrzyt ktory odbil sie na
      naszej wspolpracy to ten zabieg...
      Pozdrawiam
      • margit.b Re: mediq 08.06.06, 18:43
        JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USLUG P.DR DABROWSKIEJ -BARDZO SYMPATYCZNA DOKŁADNA-
        LECZE TAM CAŁA RODZINE A ZALEZAŁO MI NA MIŁYM PODEJSCIU BO BOIMY SIE DENTYSTOW
        ZWŁASZCZA DZIECI-JESTESMY MILE ZASKOCZENI BO JA WYLECZYŁAM WSZYSTKIE ZEBY TERAZ
        PO KOLEI RESZTA
    • damka3 Re: mediq 08.06.06, 19:48
      juz od kilku lat leczę zęby w Klinice Mediq.Do stomatologów mam zaufanie, bo
      sobie na nie zasłużyli. Na całe szczęście nie groził mi żaden zabieg -więc nie
      znam ich możliwości.
    • gosiik Re: mediq 11.06.06, 11:14
      odradzam dr Peca
    • anula971 Re: mediq 11.06.06, 13:13
      a dlaczego/?
      • kwitkows Re: mediq 18.06.06, 22:57
        Moja żona, szwagierka i koleżanka zgodnie powiedziały: "Nigdy więcej". O szczegóły nie pytałem.
    • misio_patysio Re: mediq 18.06.06, 22:23
      kożystając z okazji też się spytam tylko że o gastrologa.

p.s. moja opinia - robiłem kiedyś badania okresowe i bardzo pozytywne wrażenia,
      szybko i miło
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka