Dodaj do ulubionych

TOGA Party w AMOK Cafe

25.08.06, 22:24
Zapraszamy serdelecznie w sobotę 26 sierpnia (jutro) na niepowtarzalne i
unikatowe
TOGA PARTY!
Zaczynamy o 21:30, OBOWIĄZKOWE kostiumy z epoki starożytnej (Rzym, Grecja, Egipt)!
W planach wino, kobiety i śpiew, walki gladiatorów i jeszcze parę atrakcji.
A gdzie? Ano w AMOK cafe, Norwida 10, Legionowo.
Wstęp gratis, ale ilość miejsc ograniczona wielkością lokalu!
Pozdrawiam
Magda
Obserwuj wątek
    • guayazyl1 Re: TOGA Party w AMOK Cafe 25.08.06, 22:32
      czy tylko ja widze sygnature podwojnie?..czy moze szefowa juz sprawdzala jakosc
      wina? ja tak tylko dla formalnosci :)
      • magda_kielczyk Re: TOGA Party w AMOK Cafe 25.08.06, 22:52
        Odpowiedź na obydwa pytania brzmi :owszem.
        :owszem
        :>
        • guayazyl1 a ja zupelnie o czyms innym... 26.08.06, 17:16
          zacząlem dosyc niewinnie ale to byl tylko zalązek mojego następnego postu. bo
          mam pretensyjke do Ciebie. i nie czekając na Twoje pytanie co to za pretensyjka
          powiem w czym rzecz.
          juz kiedys o tym napomknąlem ale przeszlo to niezauwazone i nikt sie w sprawie
          nie zająknal choc powinien. nie chcę tu uchodzic za ortodoksa jakiegos albo i
          fundametalistę ale...
          pojawiasz sie otóz na forum zawsze zeby zareklamowac swoj biznes czego
          netykieta zabrania. nie mam mocy moderatora. nie mogę wiec usuwac takich
          postów. sytuacja jest niejednoznaczna, a reguly powinny byc przejrzyste. no bo
          co by bylo gdybym to ja zareklamowal swoja firme? powiedzmy tak: "Karczuję
          pienki bezbolesnie Stefan Wyrwij-Zamaszysty" albo "Trumny dębowe, wience,
          szarfy - nowa kolekcja. Zaklad Pogrzebowy Smutny&Smutny.
          przeciez moderator spuscilby mnie stąd na zbity leb.
          moze sie czepiam ale Magdo...pisz na Boga nie tylko o swoim Amoku. nie będzie
          domyslow i nie pojawi sie taki komentarz jak ten.
          pozdrawiam:)
          • zuziknatropie Re: a ja zupelnie o czyms innym... 26.08.06, 18:11
            hehe, moderator jest stałym klientem i nawet granatem wypędzić go nie mogą;(
          • magda_kielczyk Re: a ja zupelnie o czyms innym... 27.08.06, 20:18
            hmmm pewnie masz racje, do tej pory nie zwracalam na to uwagi, jednak ostatnimi
            czasy na forum (szczegolnie Legionowo) pojawiaja sie glownie posty typu szukam
            pracy/dam prace, poszukuje opiekunki/hydraulika etc i oprocz tematyki
            przedwyborczej, do ktorej juz sil mi brak niewiele jest tematow, w ktorych moge
            czynnie uczestniczyc.
            Ja mam troche inne podejscie do tego tematu: lubie jak sie cos dzieje w miescie.
            Niekoniecznie "w moim interesie". Staram sie zapraszac Was na rozne wydarzenia,
            informowac o tym jak sie można bawic fajnie i czasem niekonwencjonalnie.
            Gwarantuje Ci, ze zawsze, kiedy temat jest z dziedziny moich zainteresowan i
            przekonan zobaczysz moj post.
            Mi osobiscie nie przeszkadza, kiedy ktos informuje na forum o swoich uslugach -
            nigdy nie wiadomo co sie moze przydac, a w takich przypadkach forum bywa
            skarbnica przydatnych kontaktow.
            Gwarantuje Ci, ze zawsze, kiedy temat jest z dziedziny moich zainteresowan i
            przekonan zobaczysz moj post. Ale nie kaz mi, na Boga, komentowac po raz kolejny
            najlepszego fryzjera w mieście. Sztuka dla sztuki mnie nie pociaga.
            Wielkie pozdro!
            Magda K

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka