psychomaszyna 12.09.06, 19:55 Jako wielki "fan" Gua jestem ciekaw, czy ktoś na tym forum zrobił statystyki jak wygląda odsetek postów Gua versus inni autorzy? I ciekawe z czego to wynika..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna-z-buw Re: Statystyki: Gua - reszta świata 12.09.06, 20:45 Myślę, że nikt. Ale mogę jutro wziąć urlop i jak chcesz to posiedzę i policzę. Gua pisze o wiele więcej od nas i już tłumaczył dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Statystyki: Gua - reszta świata 13.09.06, 02:55 psychomaszyna napisał: > Jako wielki "fan" Gua jestem ciekaw, czy ktoś na tym forum zrobił statystyki > jak wygląda odsetek postów Gua versus inni autorzy? > > I ciekawe z czego to wynika.... --------------------------------------------- przyczepilo się gowno do okrętu i krzyczy, ze plynie. ty tez się przyczepiles do mnie i tylko dlatego tu istniejesz smutny czlowieczku. statystyki sa takie. zalozylem 136 tematow. prawie polowę z tych co istnieja. napisalem cos kolo siedmiuset postow. wystarczylo, ze ktos je ocenil na wagę psiego gowna i juz rechoczesz. bo ktos zjebal Gue, a na to czekales parę miesięcy. na razie mam was dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: Statystyki: Gua - reszta świata 13.09.06, 09:02 Nie no nie wyrabiam... Guay, czemu się unosisz? Zalewasz forum postami, ok. Kto chce to czyta, kto nie chce nie czyta, i już. Sam wiesz ile pozostało bez odpowiedzi lub z kilkoma tych, którzy są Twoimi wiernymi fanami. Nie uważam by ktoś Cię tutaj zje... itd. Wyrazili swoją opinię i tyle, a Ciebie widać to mocno ruszyło. Wyluzuj, szkoda życia na nerwy z wirtualnej rzeczywistości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Cos mi się nie zgadza... 13.09.06, 10:32 Guayazylu, wiesz co ? Poczytaj troszku jeszcze raz co ja do Ciebie napisałam, dobrze ? Bo mocno, bardzo mocno nadinterpretujesz. Bo nikt, powtarzam nikt w ostatniej dyskusji nie napisał, że Twoje posty sa bezwartościowe. Ja napisałam, cytuję: "Lubię i jego posty i jego samego. Jestem tylko przeciwna takim akcjom jak ta wczoraj [wypisywanie głupot pod zmienionymi nickami] i przyjmowaniu postawy, że powinniśmy na każdy post odpowiadać. " I gdzie tu jest cokolwiek o tym, że Twoje posty są gówniane ? Wytłumacz mi, bo któreś z nas ewidentnie ma jakies problemy ze zrozumieniem. Nigdy nie skrytykowałam żadnego z Twoich postów które podpisywałeś jako Guayazyl. Za bezwartościowe uznałam posty takie jak: "Autor: roman071 Data: 10.09.06, 21:52 + dodaj do ulubionych wątków A moze jak ten szeryf taki chojrak to będzie wiedzial jak mam dojechac z tego Ursusa do Legionowka. bo widzę ze reszta to same niekumate." Popis erudycji, tak ? Przeczytałam wszystkie tematy, które założyłes odkąd tu jestem i niektóre wcześniejsze. Poświęciłam im sporą część czasu. A ja nie marnuję czasu na coś co uważam za gówno. I o tyle o ile wszystkie czytam to nie na wszystkie chcę i mam czas odpowiadać. I to miałam na myśli piszac o nabijaniu statystyk, a nie Twoje posty. Nie będę odpowiadała tylko po to, żeby "coś się działo" albo żeby podnosić statystyki. Dla mnie możesz pisac ile chcesz. Cafe może być nawet Twoim blogiem, ale ja nie muszę w nim cały czas uczestniczyć. I wogóle nic nie muszę. Nie Ty jeden tutaj czujesz sie po tej dyskusji nie rozumiany. Kilku przyklaskiwaczy masz. A Ci nie potrafią wyjść dalej poza uwagi w rodzaju "Ile w tobie jadu". Co więcej, jak ktoś zaatakował Ciebie to mu odpisałam, żeby sie odczepił, a jak ktoś zaatakował mnie (popełniając zresztą kretyński bład faktograficzny) to usłyszał "Hehe, ją co innego zabolało". Tak trzymać, Gua. J. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Cytaty 13.09.06, 10:43 "Autor musi zdawac sobie sprawe, ze nie wszystkim dzielo bedzie sie podobac, ze moga pojawic sie uwagi krytyczne, ktore jako tworca musi zniesc z podniesiona glowa." "Moje zarty sa czesto malo wybredne. zgadzam sie zeby czasami mnie opierniczyc bo poki co przymusu wielbienia guayazyla w mowie i pismie jeszcze nie ma. ja tylko jajka nie zniese , a poza tym zniese absolutnie wszystko." Zgadnij kto to napisał, Gua ? Konsekwentny jesteś jak szproty w puszce. J. Odpowiedz Link Zgłoś
chotomow72 dla rozluźnienia 13.09.06, 17:43 he, Chyba kumam, o co biega Syropowi. Chyba jednak nie o słowa Joanny a raczej o chorą satyfakcję psychomaszyny, który to osobnik, oględnie rzecz ujmująć, nie cieszy się szacunkiem na forach powiatu :) A może chodzi o coś jeszcze innego? Nie wiem, u mnie, na dzikiej wsi, gdzie życie płynie powoli, problemem jest dziura po TPSA na 3 mety głęboka, na środku ulicy kisielewskiego.... Po dwóch miesiąch od powstaniu wymienionej, dziś pojaili się Panowie i co zrobili? Wbili 4 paliki i zawiązali tasmę w kolorze Orange :))))) pozdrawiam, Szeryf Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: dla rozluźnienia 13.09.06, 22:34 a nie myślałeś czasem żeby zarybić taki dołek ? karpiki z kisielewskiego wprost od Szeryfa... a święta już tuż tuż... zdążyłyby podrosnąć ;o))) - Odpowiedz Link Zgłoś
chotomow72 Re: dla rozluźnienia 15.09.06, 18:19 nie, ni, nie, ja to mysle, czy starczy mi na adwokata, jak pozwę lokalne TP z Legionowa za urwane zawieszenie w samochodzie. Moja znajoma opowiadała mi o całeg grupie społecznej w USA, któa żyje z pilnowania takich niedociągnięć - jak coś nie działa i do tego łamie prawo, to prawniek i sru - do sądu i po sprawie. Po wygranej zmieniją samochody, domy i szukają następnej sprawy. I tak sobie myślę, że pomysł nie jest zły: może czas zacząć targać tych bęcwałów po sądach. Wtedy nie słyszłabym, że moja droga jest utwardzona, codziennie pokonująć 20 centymetrowe doły. Wtedy nie stałbym w korku o 6.0 rano, wtedy życe byłoby normalniejsze? pozdrawiam, Szeryf Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: Statystyki: Gua - reszta świata 14.09.06, 08:35 Człowieku uspokój się - złość piękności szkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
chotomow72 Re: Statystyki: Gua - reszta świata 15.09.06, 18:20 tak, tak :P a co, reaktywność się koledze podniosła? :) Szeryf Odpowiedz Link Zgłoś