gwiazdeczka245 17.10.06, 10:51 juz niedługo sylwester, szukam super lokalu godnego polecenia w legionowie lub okolicach. co polecacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdeczka245 Re: !!! SYLWESTER !!! 17.11.06, 11:19 DZWONILAM DO HOTELU W KOMORNICY ONI NIE MAJĄ WOLNYCH MIEJSC A JEST JESZCZE TYLE CZASU W TAMTYM ROKU BYŁAM TAM BYŁO SUPER W TYM ROKU TEZ CHCIAŁAM BYC ALE NIE STETY NIE MA MIEJSC :( BEDE PRÓBOWAŁA ZA ROK ALE ZAKLEPIE SOBIE MIEJSCE JUZ WE WRZESNIU POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
chodorski SYLWESTER DLA DZIECI 19.10.06, 07:03 Jest możliwość "pozbycia" się dzieci na Sylwestra! Wspaniała impreza, doświadczona kadra, niezły program. Możemy wysłać dzieciaki na bezalkoholowego Sylwestra w góry. Koszt 7 dniowego wyjazdu dla dziecików wynosi 540 zł. Mój sześcio i półlatek jedzie, my chyba także wylądujemy w górach. szczegóły na www.horn.warszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: SYLWESTER DLA DZIECI 19.10.06, 19:09 bezalkoholowy mówisz??? ;-) Dzieciaki sobie poradzą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chodorski Re: SYLWESTER DLA DZIECI 27.10.06, 10:24 Zawsze sobie poradzą jak będą chciały. Znając jednak kierownika imprezy będzie to wieeeelki problem. W zeszłym roku nie było alkoholu (jest mała lampa szmapana oficjalnie - tylko za zgodą rodziców i tyle). Są dobrzy sprawdzeni wychowawcy, małe grupy, dużo zajęć. Na prawdę nie jest łatwo. Ja mam dwóch chłopaków 4,5 oraz 6,5 roku i juz się dogadałem, że jedziemy. Starszy będzie cały czas z grupą, a młodszy dołączy do grupy jak będzie miał ochotę, a spać będzie z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
chodorski Re: SYLWESTER DLA DZIECI 30.10.06, 12:46 Ni i wolny wieczó - dzieciaki na imprezce, starzy chyba też coś zorganizują sobie po raz pierwszy od 6 lat bez dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaad2 Re: !!! SYLWESTER !!! 19.11.06, 13:22 tez dzwoniłam do chotelu Sienkiewicz i dostałam takom odpowiedz nie stety nie ma miejsc zapraszamy za rok Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: !!! SYLWESTER !!! 19.11.06, 13:30 a przez rok to się można nauczyć ortografii, polecam : ksiegarnia.via-net.pl/pliki/produkty_d/produkt_94585830233.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: !!! SYLWESTER !!! 19.11.06, 15:50 lehehe ona dzwonila, ale zapraszaja za rok :)) interesujace zawsze gwiazdeczka245 i aniaad2 wypowiadaja sie obie tylko w watkach dotyczacych hotelu sienkiewicz w komornicy Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: !!! SYLWESTER !!! 19.11.06, 15:58 rozmawiają dwie blondynki - czy wiesz, ze w tym roku Sylwester wypada w piątek - oby nie 13 tego.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka245 Re: !!! SYLWESTER !!! 19.11.06, 17:27 no popatrz tylko w watkach o hotelu Sienkiewicz... moze akurat ten obiekt zasluguje na to zeby o nim pisac jesli tematu sie nie usunie. w legionowie nie ma takiego miejsca i w okolicach. Jedyne obiekty ktore spelniaja moje oczekiwania to napewno Warszawianka i Sienkiewicz i nic pozatym. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka245 Re: !!! SYLWESTER !!! 19.11.06, 17:28 hehehe usuwamy temat ? bo to przeciez byla reklama !!! co na to powiesz e-legionowo. lepiej nic nie mow tylko odrazu usun Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka245 Re: !!! SYLWESTER !!! 19.11.06, 17:30 wypowiadam sie na temat lokali o ktorych warto mowic. a ty jesli nie wierzysz to wpadnij tam na obiad albo zorganizuj sobie impreze to zobaczysz dlaczego akurat Sienkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: !!! SYLWESTER !!! 19.11.06, 17:32 a ja kiedyś szukałam owego "słynnego" Sienkiewicza i przejechałam chyba ze 3 razy obok i nie trafiłam :-) jakiś mało podobny do tego z reklamy mi się wydał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: !!! SYLWESTER !!! 19.11.06, 17:36 no widzisz w maju mialem zamiar skorzystac z uslug tego hotelu niestety nie udalo mi sie to, czemu? - brak mozliwosci skontaktowania sie telefonicznie, - po ktoryms razie udalo mi dodzwonic, odebrala osoba ktora nie przedstawila sie i powiedziala ze szefostwa nie ma a ona nie wie jakie sa ceny - po zostawieniu kontaktu telefonicznego nie raczono do mnie oddzwonic, no coz widocznie nocleg dla 3 osob to za maly zarobek niepolecam i niepozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka245 Re: !!! SYLWESTER !!! 19.11.06, 17:41 z penoscia osoby ktore tam pracuja nie znaja ceny za nocleg hahahahaa dobre Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: !!! SYLWESTER !!! 19.11.06, 17:53 > z penoscia osoby ktore tam pracuja nie znaja ceny za nocleg hahahahaa dobre nie interesuje mnie kto odebral moze ogrodnik a moze cieć, to jest Hotel przynajmniej tak sie reklamuje a dopiero po 6-7 razie ktos raczył odebrac i: 1. nie przedstawil sie, 2. nie potrafil powiedziec czy beda wolne miejsca przy rezerwacji z wyprzedzeniem 4 dniowym, 3. nie podal ceny noclegu z pelnym wyzywieniem, 4. jedyna informacja ktora uzyskalem to ze jest parking (na tym mi zalezalo) i ze reszte informacji mozna dowiedziec sie od szefowej po godz 14tej 5. nie chcialo mi sie znow wydzwaniac bezsensownie wiec zostawilem swoj numer telefonu z prosba o kontakt bez jakiegokolwiek efektu 6. nastepnego dnia znow usilowanie sie dodzwonienia bez rezultatu wiec nie skorzystalem z uslug tego Hotelu co do reklamy, to wiekszosc osob udziela sie w roznych watkach i wlasnie to rozni Ciebie i aniaad2 od innych, Wy tylko sie udzielacie w watku o hotelu s. i zawsze obie Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka245 Re: !!! SYLWESTER !!! 19.11.06, 18:07 mozesz miec uwagi co do tego miejsca i to jest ok bo moze tobie akurat to sie niepodoba lub te miejsce i nikt nikogo za to nie oskarza. ja pisalam o zaletach i to tez jest ok bo takie mam zdanie a to jest forum wiec kazdy ma prawo sie wypowiedziec w danym temacie. gdybys byl bardziej uwazny to zobaczyl bys ze to niejedyny watek, a to ze akurat Sienkiewicz to zupelny przypadek poprostu te miejsce mi sie podoba.. a nielubie jak ktos sie wypowiada na temat ktorego poprostu niezna a tylko oczernia. wazne sa konkrety a nie w 2 slowach wystawic negatywna opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: !!! SYLWESTER !!! 19.11.06, 17:32 leheheh oczywiscie zgodnie z moim domniemaniem nie wychwycilas poprawnie mojego komentarza, nie bede usilowal na niego nakierowac > no popatrz tylko w watkach o hotelu Sienkiewicz... moze akurat ten obiekt > zasluguje na to zeby o nim pisac jesli tematu sie nie usunie. posty byly usuniete za obrazanie wspolrozmowcow > w legionowie nie > > ma takiego miejsca i w okolicach. Jedyne obiekty ktore spelniaja moje > oczekiwania to napewno Warszawianka i Sienkiewicz i nic pozatym. zejdz na ziemie i przestan bujac w oblokach, porownywanie Warszawianki do Sienkiewicza jest conajmniej nie na miejscu, duzo wyzszy poziom ma Warszawianka a za nim Hotel Windsor w Jachrance, 500tka w Zegrzu a dopiero dalej Sienkiewicz wiec przestan uprawiac reklame na forum bo juz staje sie to meczace Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka245 Re: !!! SYLWESTER !!! 19.11.06, 17:40 a ty naucz sie czytac ze zrozumieniem. pisze otych lokalach ktore mi sie podobaja i spelniaja oczekiwania. gdzie napisane jest ze sienkiewicza porownuje do warszawianki ? te obiekty spelniaja moje oczekiwania bo organizowalam tam imprezy ! co do windsora to bym polemizowala a 500 to nadaje sie ale na spotkania biznesowe i konferencje. Porozmawiajmy o twoim koledze i chwalmy za jego kampanie to0 bedzie ok ? gdzie jest reklama ??? ty nie potrafisz odroznic reklamy od polecenia komus miejsca ? mozna polecic sklep, cukiernie, itd i to jest ok wiec polecenie lokalu wydaje mi sie tez ok. Odpowiedz Link Zgłoś
leg13 Re: !!! SYLWESTER !!! 20.11.06, 15:20 Ja tam byłem w Sienkiewiczu w zeszłym tygodniu. Byłem tam wcześniej kilka razy i lokal mi się podobał, ale więcej tam się nie wybiorę bo strułem się ostatnio straszliwie (objawów nie będę opisywał - zbyt drastyczne). Zastanawiałem się czy nie wybrać się do sanepidu ale za dużo zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś