joanna-z-buw 10.11.06, 13:55 i77.photobucket.com/albums/j62/joanna-z-buw/news1011.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralphie Re: Dzisiejsza prasa 10.11.06, 15:52 Prawie, jak list gończy ;) Można by tu małe śledztwo przeprowadzić i postawić pytanie: Czy ostatnia wypowiedź poszukiwanej ma jakiś związek z jej zniknięciem? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Dzisiejsza prasa 10.11.06, 18:28 ta nasza Jołanna to zdolna dziewczyna. o mamuńku jakaz ona zdolna. i umi to i umi tamto. i ugotuje i fotografuje i naprawi i zepsuje... a ja bym potrzebował lewą fakturę zakupu. da się to załatwic?..i ile będzie kosztowac? Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Dzisiejsza prasa 10.11.06, 21:14 guayazyl1 napisał: > ta nasza Jołanna to zdolna dziewczyna. o mamuńku jakaz ona zdolna. i umi to i > umi tamto. i ugotuje i fotografuje i naprawi i zepsuje... > a ja bym potrzebował lewą fakturę zakupu. da się to załatwic?..i ile będzie > kosztowac? Trzeba przyznać - jest zdolna do nie wiadomo czego. Umie i podrasować i skiepścić. Wybuchnąć, zniknąć i pojawić się od nowa. Zaskoczyć i odskoczyć. Być twórcza i destrukcyjna. Szukać i być bierną. Miłą i zgryźliwą, a może odwrotnie. itd. Ale co co lewych faktur to lepiej kieruj się do do tych co to nie namawiają do złego, ale podpowiadają jak omijać prawo. A tych w naszej spelunie jest co najmniej dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Dzisiejsza prasa 10.11.06, 21:23 Co by to nie było myślę, że po powrocie z Krakowa, Alutka obdarzy Jołannę co najmniej poematem. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Dzisiejsza prasa 10.11.06, 21:34 ...a popatrz pan jak to gmatwa, jak kluczy, jak slady zaciera, a adresy myli...a to popelni samobojstwo, a to sie odrodzi w paru osobach, a to mowi, ze pisac juz nie chce , a to znowoz zasypie forum listami. a to z-buw a to z-nikad, znowu z-buw. ja to juz panie jak czytam to glupieje... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Dzisiejsza prasa 10.11.06, 21:41 ja znam troche podobne:) Kobieta zmienną jest... głupi, kto jej ufa. Odpowiedz Link Zgłoś
soopernova Re: Dzisiejsza prasa 10.11.06, 21:59 Czyżbys nie ufał żadnej kobiecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Dzisiejsza prasa 10.11.06, 22:11 ooops! tak se tu klikłem przez przypadek ale uciekam na obiadek... Odpowiedz Link Zgłoś
soopernova Re: Dzisiejsza prasa 10.11.06, 22:21 AAA teraz to ooops! Smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 sprostowanie 10.11.06, 22:48 aha...informuję, ze do artykulu Jołanny wkradla się istotna niescisłosc. moj zasieg uwodzicielski jest wiekszy niz lokalny. bedac w swoim czasie na stadionie Dziesięciolecia celem nabycia płyt "sidi" zwanych potocznie "piratami" wdałem się w kontakt werbalny z atrakcyjną Wietnamką metr czterdziesci dwa w kapeluszu i obuwiu na koturnie. oczarowana pani bez mrugnięcia okiem sprzedała mi znaczną ilosc towaru za poł darmo, a do tego dodała pare sztuk gratis jak mniemam celem odnowienia kontaktow juz na gruncie towarzyskim. nie wiem jak jej się to oplaciło ale handel rządzi sie swoimi prawami. i to by było na tyle. dobranoc panstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: Dzisiejsza prasa 11.11.06, 00:37 Jak na kobietę, która od półtora miesiąca śpi dwadzieścia godzin w tygodniu to i tak dobrze mi idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Dzisiejsza prasa 11.11.06, 18:00 joanna-z-buw napisała: Jak na kobietę, która od półtora miesiąca śpi dwadzieścia godzin w tygodniu to i tak dobrze mi idzie. -------------------------- ja rzadko kogos chwale bo tak prywatnie to jestem marudny i malo rzeczy mi sie podoba. ale to co zrobila Joanna to oryginalny pomysl. mozna sie przyczepic tylko do tego, ze tekst jest malo czytelny nawet po powiekszeniu i trzeba sie domyslac watku. a moze taki przeglad prasy z tego co sie na forum dzieje raz w tygodniu?.. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: Dzisiejsza prasa 11.11.06, 20:25 Myślałam o tym, ale jako osobie zdolnej do niczego to mi chyba nie wyjdzie :-) Tu jest link do robienia gazety: tools.fodey.com/generators/newspaper/snippet.asp Można też sobie zrobić gadającego pomidora. J. Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Dzisiejsza prasa 13.11.06, 13:28 Tak poważnie i trzeźwo oceniając trzeba przyznać, że Twój pomysł z gazetą CN jest świetny i powinien zostać hitem Cafe Legionowo. Oby tylko redaktorów nie zabrakło, bo czytających myślę będzie wielu. Odpowiedz Link Zgłoś