04.12.06, 10:28
Od paru dni próbuje doszukać się w internecie jakichś informacji na temat przebiegu nowoprojektowanych tras, a mianowicie:
- Trasy Olszynki Grochowskiej,
- Trasy Mostowej (część jej przebiegu jest na stronach Jabłonny),
- Obwodnicy Wieliszewa

Czy ktokolwiek wie, gdzie szukać tych informacji lub cokolwiek wie na ich temat prosiłbym o informacje.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ugly_bad Re: Obwodnice 04.12.06, 12:48
      zrodlo:
      www.wieliszew.pl/index.php?cmd=prezydent&opt=wykaz&kategoria=all&szukaj=&page=1

Pytanie: (kategoria: Inwestycje)
      Chciałbym zapytać czy jest gdzieś dostępny plan obwodnicy Starej Olszewnicy??
      na kiedy jest planowana budowa??
      (Emilia, 17.08.2006 r.)

Odpowiedź:
      Szanowna Pani Emilio,
      na terenie Gminy Wieliszew projektowane są następujące trasy: Legionowska Trasa
      Mostowa, Trasa Olszynki Grochowskiej oraz Obwodnica Wieliszewa, domniemywam, iż
      chodzi Pani o Trasę Olszynki Grochowskiej. Z projektowanym przebiegiem trasy
      można się zapoznać w Referacie Urbanistyki i Architektury tutejszego Urzędu,
      piętro I pok. Nr 12 (tel.022 782 2122).
      Natomiast odnośnie terminu realizacji Trasy Olszynki Grochowskiej należy
      zwrócić się do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Mazowieckiego w Warszawie -
      Departament Nieruchomości i Infrastruktury Departamentu, ul.Ks.I.Kłopotowskiego
      5, 03-718 Warszawa, z uwagi, iż jest to inwestycja wojewódzka.

z poważaniem
      Wójt Gminy Wieliszew
      Edward Trojanowski
      • ralphie Re: Obwodnice 04.12.06, 13:38
        Tak, czytałem tą i inne wypowiedzi wójta. Miałem jednak nadzieję, że w ślad za innymi gminami została zamieszczona informacja o planowanym przebiegu trasy. Dotarłem do internetowych planów zagospodarowania przestrzennego woj. mazowieckiego, niestety tam mapki są mało precyzyjne, by dojrzeć przebieg na poziomie gminy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka