narewa 15.02.07, 19:07 dziś można bez grzechu pojeść sobie pączków.Podobno te dzisiejsze nie wchodzą w bioderka,więc jedzmy na zdrowie.. Ja zjadłam 4 sztuki,ale upieczone przez moja bratową..pyszne były... a co tam,raz w roku wolno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.iwo Re: jedzmy pączki.. 15.02.07, 19:56 a ja się obżeram faworkami... co prawda po krakowsku to jem chrust, ale nikt tu nie wie co to takiego ;o) smacznego kochanieńka... coś ostatniio głucho i nikt nie plotkuje, wszyscy zabiegani, nawet Syropek nieczęsto się pojawia.... no to tłumaczcie się kochani co Was powstrzymuje: zazdrosny współmałżonek, ból głowy po walentynkach czy obie ręce gipsie ? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: jedzmy pączki.. 15.02.07, 21:56 u mnie czasami mozna kupic pączki oparte na polskiej recepturze. na pudeleczku jest wtedy smieszny napis niby po angielsku ale pisany fonetycznie. najpopularniejszymi pączkami, ktorymi zajadają sie amerykanie są te: www.krispykreme.com/varieties.html nie są to pelne pączki tylko z "dziurką w srodku" u nas na takie mowi sie "oponki". kiedy są swiezutkie tak samo pyszne jak nasze i tak samo kaloryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: jedzmy pączki.. 16.02.07, 00:42 my tez takie mamy dunkin'donuts :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: jedzmy pączki.. 16.02.07, 00:40 zazdroszcze... paczki ogladalam tylko przez szybe zaserwowalam zas salatke owocowa... Odpowiedz Link Zgłoś