Dodaj do ulubionych

Nowy Admin - GRATULACJE!!!

19.03.07, 12:45
Gratulacje dla Psychomaszyny!
Nie zaglądałam przez kilka dni na forum a tu takie zmiany! Czy były jakieś
wybory?
Obserwuj wątek
    • madziulec Re: Nowy Admin - GRATULACJE!!! 19.03.07, 12:50
      A skad masz TAKIE informacje? Moze ja cos przegapilam?
      • emily_valentine Re: Nowy Admin - GRATULACJE!!! 19.03.07, 13:01
        Zobacz nagłówek forum
        • madziulec Re: Nowy Admin - GRATULACJE!!! 19.03.07, 13:03
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=58385488&wv.x=2&a=59260380
          no i wydaje mi sie, ze chyba ktos dziala wybitnie bez skrupulow, ale moze to
          tylko ja to tak widze?????
          • psychomaszyna Re: Nowy Admin - GRATULACJE!!! 19.03.07, 13:09
            Nastąpiło to co zostało zapowiedziane przez e-legionowo
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=58385488&a=59208555
            • madziulec Re: Nowy Admin - GRATULACJE!!! 19.03.07, 13:12
              Czuje z odleglosci okolo 40 km olbrzymi "przekąs" w poscie E-Legionowo. Po
              trupach do "upragnionego stolka"???
              • guayazyl1 Re: Nowy Admin 19.03.07, 15:30
                no i po co pompowano ten balon?.. zeby zrobic ludzi w konika?..
                eeeeeeee...wracam do Cafe.
                • w.iwo Re: Nowy Admin 20.03.07, 12:22
                  no i proszę, nie zagląda człowiek (przepraszam kobieta) parę dni a tu wiosenne
                  porządki... co do poprzedników :o) to konkurs był otwarty i płacz nic nie da ;o)))
                  co do teraźnieszości... jestem bardzo przyjemnie zaskoczona...
                  jest odnośnik nie tylko dla ogłoszeń ale i inne...
                  myślę że forum zacznie się rozwijać i będzie tu bardzo przyjemnie... nowemu
                  adminowi gratuluję i życzę cierpliwości, animuszu i twórczej weny ;o)))
                  pozdrawiam ciepło :o)
                  • guayazyl1 Re: Nowy Admin 20.03.07, 17:49
                    w.iwo napisała:
                    no i proszę, nie zagląda człowiek (przepraszam kobieta) parę dni a tu wiosenne
                    porządki... co do poprzedników :o) to konkurs był otwarty i płacz nic nie
                    da ;o )))
                    ---------------
                    ale tak konkretnie to o co Iwonka chodzi? najlepiej wejsc do dyskusji jak
                    wszystkie slowa juz padną, podsumowac ją i wyciągnac wnioski.
                    konkurs byl otwarty i sam glosowalem na psychomaszynę. nie mam zastrzezen, ze
                    zostal moderatorem nieuczciwie i nie placzę z powodu jego wyboru. jak się
                    czlowiek spisze w tej roli to pokaze czas. uwazam jednak, ze e-legionowo
                    zachowal się bardzo frajersko. wiedząc, ze sprawa wyboru nowego moderatora jest
                    przesądzona wprowadzil balagan brnąc dalej i odwlekając final. to byl wiec moj
                    maly protest. w przyszlosci mozecie nie znalezc nikogo do dyskusji o forum.
                    nikt nie lubi byc robionym w konika.
                    • w.iwo Re: Nowy Admin 20.03.07, 21:54
                      przepraszam Syropku, ale nie mogłam uczestniczyć :o)
                      moje pasożyty ukochane nie pozwoliły na oddalanie się od łóżka na odległość
                      kilku kroków... a co do płaczu to oczywiście nie do Ciebie... mężczyzna nigdy
                      nie płacze ponieważ uważa to zajęcie za obrzydliwy szantaż zbyt często używany
                      przez kobiety... ;o) ogólnie rzecz biorąc jak to blondynka niewiele zrozumiałam
                      z wcześniejszych emocji, a że podchodzę do siebie z tolerancją godną
                      starożytnych filozofów ;o) nie doszukuj się w moich wypowiedziach żadnych
                      złośliwości... pozdrawiam ciepło Syropku :o)
                    • e-legionowo Re: Nowy Admin 25.03.07, 10:58
                      guayazyl1 napisał:

> w.iwo napisała:
                      > no i proszę, nie zagląda człowiek (przepraszam kobieta) parę dni a tu
                      wiosenne
                      > porządki... co do poprzedników :o) to konkurs był otwarty i płacz nic nie
                      > da ;o )))
                      > ---------------
                      > ale tak konkretnie to o co Iwonka chodzi? najlepiej wejsc do dyskusji jak
                      > wszystkie slowa juz padną, podsumowac ją i wyciągnac wnioski.
                      > konkurs byl otwarty i sam glosowalem na psychomaszynę. nie mam zastrzezen, ze
                      > zostal moderatorem nieuczciwie i nie placzę z powodu jego wyboru. jak się
                      > czlowiek spisze w tej roli to pokaze czas. uwazam jednak, ze e-legionowo
                      > zachowal się bardzo frajersko. wiedząc, ze sprawa wyboru nowego moderatora
                      jest
                      >
                      > przesądzona wprowadzil balagan brnąc dalej i odwlekając final. to byl wiec
                      moj
                      > maly protest. w przyszlosci mozecie nie znalezc nikogo do dyskusji o forum.
                      > nikt nie lubi byc robionym w konika.
                      -------------------
                      co odwlekalem??
                      zaproponowalem drugiego kandydata(kandydatke) jako drugiego moderatora wiec o
                      jaki balagan chodzilo?
                      najpierw zostalem zjechany za to ze nie chce sie mieszac do wyboru nowego
                      moderatora bo nie chcialem przeciagac sytuacji bez moderacji forum i wywolany
                      zeby to zrobic, wiec podalem prawdopodobne terminy w ktorych bede dostepny na
                      forum i tak zeby wszyscy forumowicze nawet Ci rzadziej odwiedzający mieli
                      szanse podac swoje kandydatury i potem zaglosowac, wiec nie da sie tego zrobic
                      w kilka dni jak wczesniej pisales, a teraz jezdzisz ze usilowalem cos mieszac i
                      celowo odwlekac, to jest moj ostatni post w tej sprawie EOT
    • ssak.xp Re: Nowy Admin - GRATULACJE!!! 24.03.07, 09:19
      teraz forum nabrało wyrazu . gratulacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka