guayazyl1 09.08.07, 14:53 a tera...prosze Panstwa z powodu, ze na forum nic sie nie dzieje i ogolnie psiamać nuda, bedziemy tu rozdawać prezenty. pierwszy prezent po znajomosci mam dla Zuzika: rejsywchorwacji.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuziknatropie Re: rozdajemy prezenty... 09.08.07, 16:20 ach, ech...dziekuje:) czuje się zaszczycona:) a jeszcze niedawno miałam doła:) brak słońca i urlopu daje się we znaki... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: rozdajemy prezenty... 10.08.07, 14:19 kurczę... wlasciwie to zapomnialem o czyms bez czego moja propozycja nie ma sensu. otoz moi mili nie ma tak, ze ja się będę wysilal na prezenty a wy będziecie mieli przyjemnosc. przyjemnosc ma byc dla wszystkich. a tera instrukcja obslugi. ten co prezent otrzyma powinien się zrewanzowac. nie musi od razu. moze za jakis czas. oczywiscie jak wymiana prezentow będzie się odbywac tylko między tą samą dwojką to inni się znudzą. do zabawy mozna wejsc w kazdym momencie. nie trzeba czekac na zaproszenie w postaci prezentu. prezentami moga byc zdjęcia, piosenki, dowcipy, ciekawe strony itepe... no i co?.. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: rozdajemy prezenty... 10.08.07, 15:20 mam prezent dla postrachu_szefowej (nie moglas juz nic innego wymyslic ze swoim nickiem? jak to odmieniac dziewczyno:) ) zaproponowalem duza dawke relaksu muzycznego po tym co Twoje uszy musza wysluchiwac z legionowskiego ryneczku. francuski duet Air: pl.youtube.com/watch?v=HRodB77sz8A Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Dla G. 11.08.07, 18:36 Dziekuję bardzo. Jestem wzruszona! Od razu się rewanżuję. Mogłaby to być Quanta na mera, ale nie... Coś na dowód, że postrach_szefowej nie jest bezdusznym potworem. Ten nick to oczywiście wina szefowej;-) pl.youtube.com/watch?v=CiEnaXWr6p0 Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Dla G. 11.08.07, 18:57 wpadlem przelotnie a tu... prezent swietny. bo to i glos Dido mi odpowiada i piekna Keira mnie fascynuje. poswiecilem jej nawet swoja notke. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35259&w=50550139&a=51709812 dzieki stokrotne :) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 dla P_Sz 23.08.07, 14:57 moze nie jest wysokim przystojniakiem jak bys chciala. nie ma niebieskich oczu i szerokich ramion. i w ogole raczej jest brzydalem. jego poczucie humoru tez nie jest blyskotliwe ale na prezenty sie nie grymasi: pl.youtube.com/watch?v=QJYTU-uYwgM Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 dla w.iwo 23.08.07, 17:33 do ulubionego wątku kulinarnego Iwony dorzucam piosenke. co je Koko Dzambo? Koko Dzambo je jaja. pl.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU a piosenka calkiem...calkiem na lato :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo dla Syropka :o) 23.08.07, 18:59 pl.youtube.com/watch?v=nFJfr9KZ2co "choć tu do mnie, poczuj się swobodnie" ... ;o))) na odgrzanie dawnych chwil... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: dla Syropka :o) 24.08.07, 17:22 piekna piosenka i porywająco wykonana. a wykonawcy zupelnie nie znam. no to ja...ten...sie rewanzuje Kasią Groniec pl.youtube.com/watch?v=gNdl6CYsRWg Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Drogi G. 23.08.07, 19:11 Drogi G. Prezent trafiony w 10! Uwielbiam British sense of humour... Great success!!!!! Generalnie lubię absurdalne poczucie humoru, a brytyjskie takie własnie jest. Poniekąd to moja praca:-) A jeśli chodzi o przystojniaków, to tylko marzenia... Od przystojniaka wolę wesołego brzydala. No i oczywiście, żeby był przyzwoity... Dreams, dreams, dreams.... A to dla Ciebie, drogi G. All the way from GB! Ladies and Gentlemen! Ms Catherine Tate pl.youtube.com/watch?v=ncirovhlQcw Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Drogi G. (2) 28.08.07, 17:26 Oto widokówki dla Ciebie z moich wakacji. Popots ino jak tu piknie! Szerokoramienny blondyn się nie umywa:-) fotoforum.gazeta.pl/72,2,880,63819688,68152229.html Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Drogi G. (2) 29.08.07, 14:41 trochę liczylem na ten...jak mu tam...basen geotermalny. ale czego mozna po mnie się spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: Drogi G. (2) 29.08.07, 22:34 Basen geotermalny, zwłaszcza ten słowacki, powinien nazywać się raczej geriatryczny...:-) To już całkiem byłoby nowatorskie i niekonwencjonalne;-))) o. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 dla w.iwo 30.08.07, 15:40 masz smykałkę do wielu artystycznych zajęc...moze to Ci się spodoba? pl.youtube.com/watch?v=KKoiMiOQvMc Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 dla aretah 31.08.07, 14:07 wiem, ze lubisz... pl.youtube.com/watch?v=9ChGxIvWscA Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: :o) 31.08.07, 20:58 sprawiłeś mi nie lada radochę... wprawdzie tygrys jest nieco skonfundowany hehe cokolwiek to znaczy... jak wieczorkiem kiedy wszyscy już śpią zapalam małą lampkę nocną, przybliżam się bardzo przyjaźnie i nad wezgłowiem łoża małżeńskiego zajączki próbuję zamotać ... ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 dla zuziknatropie... 02.09.07, 16:19 ...z nadzieją, ze rozwiąze w koncu globalne problemy korkow komunikacyjnych:) do zyczen dolączam instuktaz jak sobie radzic w trudnej sytuacji: pl.youtube.com/watch?v=Yco1deXOzN8 Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: dla wszystkich którzy tęsknią za latem... 05.09.07, 20:50 jak tęsknię za ciepłym dotykiem słońca, za gorącym piaskiem, szeleszczącymi szuwarami i ciszą przesyconą wilgocią... a tu za oknem deszcz i deszcz... www.youtube.com/watch?v=Lt6o8NlrbHg Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: dla wszystkich którzy tęsknią za latem... 06.09.07, 15:43 w.iwo napisała: jak tęsknię za ciepłym dotykiem słońca, za gorącym piaskiem, szeleszczącymi szuwarami i ciszą przesyconą wilgocią... ----------------- tesknisz za szu...szu...szuwarami, a tymczasem w Tatrach mozna juz szu...szu...szusowac na nartach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 dla aretah 11.09.07, 14:19 jeszcze jeden prezent dla aretah. moze w koncu trafi do nas :) pl.youtube.com/watch?v=YnbBVWDtYm0 pees: aretah ma ten tytul w swojej sygnaturce. dobrym szpiegiem jezdem...co? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 dla Olki 10.10.07, 16:10 chyba lubisz Dolores wiec bedziesz miała okazje ja zobaczyc i usłyszec w Warszawie. wystarczy wysupłac 120 złociszy i pojechac do dawnego kina Palladium. i co?.. www.palladium.art.pl/?page=1&id=39 pees: prezent byłby prawdziwszy gdybym to ja kupil bilety :) Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: dla Olki 11.10.07, 08:17 Drogi G, Kocham Cię za tę informację. Już zamówiłam bilety! Idziemy razem. I ani słowa o jakiejś Ameryce, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: dla Olki 11.10.07, 15:22 hmmm...a moze to jakaś wariatka?..pomyślał guayazyl. jej odpowiedz była przeciez nietuzinkowa. i chociaz połaskotała jego wyczulone na słodkości podniebienie to nie był jeszcze pewien niczego. nie uchylam sie od odpowiedzi ale poki co przesyłam tylko kawałek ciastka co został z tematu "jak zaimponowac kobiecie?" s12.photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=ciasteczkaMOV.flv Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: dla Olki 11.10.07, 16:23 Jak już sprytnie zauważyłeś jestem lingwistką-wariatką, więc mnie połaskotać najlepiej można muzyczno-werbalnie. Ale... z wiekiem staję się coraz większym łasuchem-sybarytą. Cokolwiek to znaczy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: dla Olki 12.10.07, 15:03 napisałas: Już zamówiłam bilety! Idziemy razem. --------------- jest prawdom oczywistom, ze jeszcze nie wszyscy nauczyciele pracujom za psie pieniądze. som tacy co na zawołanie wyciagajom z kieszeni dwiescie pare złotych na jakis tam bilet. som i tacy sybaryci co się pławiom w zbytku. to się musi zmienic. i my to zmienimy! a na powaznie to zastanawiam się za co jeszcze mogłabys mnie kochac? no bo rozejdziem się po koncercie i co?.. a Ty wymagania masz od cholery i zaden Ci nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: dla Olki 12.10.07, 19:07 Jak to mówiom: Człowiek pracuje, człowiek sobie nie żałuje. A inni dodajom: Nam bogatym wszystko wolno. A jak wiadomo bogaty, to nie koniecznie zamożny. Kocha się za nic!!!! A koncercie chętnie wymienię wrażenia, pośpiewam pod nosem, i po iralandzku piwko wychylę;-) Żaden, żaden. Coś się mnie czepiasz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 dla Iwonny... 30.10.07, 14:17 rewanzuję się drugą piosenką grupy Feel. pierwsze ich nagranie dostalem wlasnie od Ciebie. energetyczna jest chyba? pl.youtube.com/watch?v=laJsieZ5IBw Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: slodki prowokator... 30.10.07, 16:19 "pokaż na co się stać ale nie jeden raz..." wirtualnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: slodki prowokator... 30.10.07, 16:33 wez przestan. bo mnie znowu o seksizm albo temu podobne rzeczy oskarżom. tu jakies dwojki czy trojki obywatelskie chodzom i wszystko sprawdzajom. to jakis nowy swiecki obyczaj. i tak o. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: slodki prowokator... 30.10.07, 16:42 w sumie to niech i oskarżają... lepiej być kontrowersyjnym niż bezpłciowym ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: slodki prowokator... 30.10.07, 16:51 świniłem, świnię i będę świnił. taka chłopska powinność. nie chcom niech nie czytajom. musu nima. Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: dla Mikiego 31.10.07, 22:15 O ludzie, śmiać się, płakać czy może popędzić na sygnale tam gdzie niektórzy mają największy odsetek zwolenników. No, bo po tym wzruszającym wystąpieniu Alutki, po tej mapce NI (jaka ta Rosja niemocarstwowa) i po wygibasach cheerleaderki doznałem rozszczepienia jaźni. Po czym przypomniałem sobie, że koguta to mógłbym znaleźć, ale żywego i to za płotem sąsiadów lub na radiowozie pod jakąś budą z chińszczyzną (a to daleko). Po intensywnej analizie położenia i ocenie sytuacji postanowiłem odpuścić wam Bracia i Siostry. PS W ramach miłosiernego uczynku oraz w wyniku wrodzonej dobroci, ale też nie mniej za Wasze zasługi dla Cafe L, zamieszczam specjalnie dla Was utwór do odsłuchania. Polski utwór. pl.youtube.com/watch?v=OMul1pNPshI Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: dla Mikiego 01.11.07, 14:56 mike56 napisał: Po intensywnej analizie położenia i ocenie sytuacji postanowiłem odpuścić wam Bracia i Siostry. -------------- takoż i my Tobie odpuszczamy. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: dla Mikiego 02.11.07, 13:13 pl.youtube.com/watch?v=02zOk_LQCkY to ja Alutka pochlipując noskiem myślę o Tobie i wzruszam się jak zwykle... ;o))) co mi tam jakieś wstrętne politykiery, Miki jest ważniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś