Dodaj do ulubionych

Bezrobocie spada

IP: 80.50.26.* 23.08.05, 12:35
Jasne :) Same zasługi dla rządu i Sejmu :-))) W międzyczasie ponad 100 tys.
młodych zdolnych ludzi nawiało za pracą za granice, mając dość tego kraju...
Gratulacje dla Decydentów :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Bezrobocie spada IP: *.hoga.pl / 213.25.110.* 23.08.05, 12:41
      Tak, oczywiście - to wyłącznie zasługa rządu i rządów LSD. Dziś rano przy śniadaniu, usłyszałem jednym uchem, że to jest właśnie jeden z argumentów SLD, że Polska pod rządami SLD przeistacza się w krainę mlekiem i miodem płynącą. Spada bezrobocie! Tylko panowie (p)osłowie ze Sojuszu, proszę sobie przypomnieć jakie było bezrobocie, gdy obejmowaliście rządy i co zrobiliście by wskaźnik ten sie zmniejszył??
      • meerkat1 Re: Bezrobocie spada ;-) 23.08.05, 13:32
        Jak mlodzi masowo wyjezdzaja na saksy, to bezrobocie w RP spada! ;-(((
        • Gość: imw Re: Bezrobocie spada ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:14
          przecież to zasługa SLD ;)
          • Gość: saba Re: Bezrobocie spada ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:44
            Przecież to zasługa AWS, aktualnie PO :-)))
            • Gość: imw a kto teraz rządzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:41
              póki co to rządzi SLD ...
      • Gość: saba Re: Bezrobocie spada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:42
        W tym momencie nie masz racji. Za tą sytuację są odpowiedzialne wszystkie partie
        rządzące w ciągu ostatnich kilku lat a najbardziej farbowany lis Buzka czyli AWS
        (Aktualnie PO) i przekonamy się po 4 latach do czego doprowadzą w koalicji z
        kaczorami. Obym się mylił czego sobie, tobie i wszystkim życzę.
    • Gość: Dorota Re: Bezrobocie spada IP: *.in.lublin.pl / 217.153.209.* 23.08.05, 14:22
      Ciekawe gdzie?Ja jakos nie zauwazyłam.Osobiscie jestem na wypowiedzeniu,gdyz
      kolejna firma w Lublinie upadła????

• szpil1 Re: Bezrobocie spada 23.08.05, 18:37
        Ja też tego nie zauważyłam.
        • Gość: Anatol Re: Bezrobocie spada, spada - tylko w gazecie wybo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:30
    • Gość: Thea Re: Bezrobocie spada IP: *.arcor-ip.net 23.08.05, 14:58
      spadlo poniewaz wyjechali do Wloch zbierac pomidory i nie maja pieniedzy na powröt.
    • Gość: sara Re: Bezrobocie spada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:49
      I spadnie jeszcze o kilka procent dopóki nie padną nieudacznicy zakładający
      firmy z preferencyjnym ZUS-em. W połowie rządów prawicy podskoczy jak głupie bo
      skończą się preferencje zusowskie. I wtedy znowu prawica będzie BE a opzycyjna
      lewica kochana. A prawica w rewanżu wypichci za cztery jakiś cyrk następnej
      ekipie, pewnie znowu lewicowej. Ale fajnie żyć będzie w cyrku pod tytułem IV RP.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka