stupeczka 21.08.07, 19:16 szukam na terenie Legionowa księgowej pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychomaszyna Re: szukam księgowej 21.08.07, 19:52 1. Wystarczy poszukać w Internecie www.ditel.pl/index.php?exte=false&whatext=Ksi%EAgowi%2C+rewidenci&kbio=465&whereext=Legionowo&list=&submit.x=40&submit.y=1 4 2. Wystarczy się przejść jakąkolwiek ulicą - szyldów pełno - ot chociażby na skrzyżowaniu Jagiellońskiej i Piłsudskiego Odpowiedz Link Zgłoś
lida27 Re: szukam księgowej 22.08.07, 22:17 Ja założyłam niedawno firmę i korzystam z biura księgowego J.Nowakowskiego na Sowińskiego przy postoju taksówek i szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
expander.max Re: szukam księgowej 22.08.07, 23:32 Jeśli nadal poszukujesz księgowej, to proszę o kontakt na maila - jestem księgową, 7 lat pracy w biurach rachunkowych, mam licencję Ministerstwa Finansów, oprócz pracy w domu księguję w ramach zlecenia dobrych kilka firm - mogę poprowadzić również Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
stupeczka Re: szukam księgowej 26.08.07, 16:20 dziękuje bardzoale już znalazłam .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stupeczka Re: szukam księgowej 26.08.07, 16:20 dziękuje bardzoale już znalazłam .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś