sandraa3 01.10.07, 16:53 W wyszukiwarce nic nie wyskoczyło. Gdzie w Legionowie jest sklep ze zdrową żywnością? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyna.j Re: zdrowa żywność 01.10.07, 17:42 Wiem o dwoch: jeden jest na Reymonta - naprzeciw Fit-Line, a drugi na Sobieskiego - przy kwiaciarni, przy skrzyżowaniu z Krasińskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
amelka1341 Re: zdrowa żywność 01.10.07, 17:43 Możesz spróbować na Reymonta na przecwko klubu fitness, niedaleko skrzyżowania z Piłsudskiego. Ja tam kiedys trafiłam przypadkiem, w poszukiwaniu pomysłu na prezent - być może nie jest to typowy sklep ze zdrową żywnością - ale jakieś artykuły znajdziesz. I drugi sklep - wydaje mi sie ze w kwiaciarni na Sobieskiego (tam tez jest i kosmetyczka) - naprzeciwko końcówki targu - zaraz obok skretu w Krasińskiego - widziałam napis zdrowa żywność :) nie wiem co prawda jaka jest jakość asortymentu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: zdrowa żywność 02.10.07, 10:08 wg. Tombaka i Małachowa zdrowa zywność to miód, czosnek, cytryny. Ostatnio kupowałam miód od Pani na targu, podobno z pasieki. Mam nadzieje bo PR był super: starsza przesympatyczna kobieta, mód z wrzosem rewelacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
damka3 Re: zdrowa żywność 02.10.07, 12:57 najstarszy z obecnie funkcjonujących to sklep przy ulicy Sowińskiego 15 a (róg 3-go maja w budynku przychodni) Ponad to mają sklep internetowy www.naturadlazdrowia.pl A wiem to bo dostałam ulotkę... Odpowiedz Link Zgłoś