flipflap Re: Byc bogatym w Polsce 08.12.05, 20:29 I co Bruniak konceptu zabrakło na dokończenie zdania? A może w chwili niesamowitego przebłysku myślowego, wpadła tobie koń-trepcja i tak lata po pustym łbie, od ucha, do ucha. A ty się cieszysz. Z nie znanych tobie wcześniej powodów chwyciłeś się tej ideji, udawadniając sobie potrzebę swojego istnienia na zasadzie - Cogito ergo sum – myślę więc jestem. Tyle że w tej koncepcji Kartezjusza dotrwasz tylko do wieczora, kiedy to z kolesiami obalicie następną flaszkę twojej zacnej bebeluchy. Jako CEO i Funder swojego "drajwing and sakcesful business" będzisz miał okazję błyszczeć wśród funfli od kieliszka, degustujących litry szmuglowanej przez ciebie berbeluchy. Wtydy to już nikomu ni bundziesz musił u'dowodnić ńiczygo i chooj w trompkę szczeli. Jutro kolejny dzień i może znowu wpadnie tobie jakaś myśl. Wot żywot Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: Byłem! i juz nie jestem ! 09.12.05, 00:11 bo mnie okradli w Polszu !!!,doszczetnie !! - tak powiedzial moj kolega ktory powrocil po 15 latach ciezkiej pracy w Stanach !!, jak tylko w okolicy dowiedzieli sie kto to jest i skad wrocil ,to dzien i noc mial "urozmaicone" zycie !!,to psa pdtruli,zeby latwiej wlamac sie do domu,to samochod zniknal w cudowny sposob na parkingu i to strzezonym !!! [ heheheh !!!! ],to dziecko mialo "klopoty' w szkole ,to znowu jacys muskularni osilki "przygladali'" sie bacznie zonie i tak w nie skonczonosc !! Az pewnego dnia spakowal walizki i wrocil nad Hudson River,gdzie nikt mu nie zazdrosci Forda Mustanga z odkrywanym dachem ani TV plazma !! w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatix Re: Byc bogatym w Polsce 09.12.05, 01:22 Jak i w innych krajach, wysoki plot i spluwa w szufladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: Byc bogatym w Polsce 09.12.05, 03:45 nie tylko spluwa w szufladzie ,ale przedewszystkim psy wilczury biegajace po podworzu,i ochroniarze na czatach. Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 MILIONER MUSI BYC DYSKRETNY 09.12.05, 15:13 lunatix napisał: > Jak i w innych krajach, wysoki plot i spluwa w szufladzie. Nie czarujmy sie. Jezeli jest naprawde milionerem to powinien posiadac ochrone a jezeli jest to milioner "udawacz milionera" to dostaje to co wlasnie opisal jeden uczestnik tego forum. Bycie milionerem tez wymaga odrobiny inteligencji. Udawanie i manifestowanie nikomu nie przynioslo nic dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_z_melb Re: MILIONER MUSI BYC DYSKRETNY 09.12.05, 21:05 >Nie czarujmy sie. Jezeli jest naprawde milionerem to powinien posiadac ochrone > wole kraje, gdzie nawet milionezy nie potrzebuja ochroniarzy... A milion $ czy dwa to nie az tak wiele zeby czlowieka bylo stac na ochrone, a widac ze dostatecznie duzo by wzbudzic wsciekla zazdrosc; Mojej bylej ukochanej 2 razy zabierano samochod pod grozba spluwy w podwarszawskim Jozefowie... Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: MILIONER MUSI sie bac wlasnego cienia 10.12.05, 00:54 oczywiscie tylko w Polsce !!,bo nie w w innym panstwie typu Canada .Australia czy slynne USA !! tam na "zwyklego milionera" nikt nie zwraca uwagi,bo to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś