w.iwo 05.02.08, 15:13 zawsze chciałam zapytać ale się ... krępowałam... gra ktoś w Plemionach ? a jeśli już to na którym świecie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: Plemiona 05.02.08, 19:47 E no kochana ;) Czego sie wstydzic. Plemiona zarzucilam. Traviana podobnie. Ogame tudziez i Vendette tez. Zostalo tylko: Bitefight (durne jak diabli). Legenda zielonego smoka, Knights divine no i.. red dragon (tu wsiaklam na maksa). Czasme probuje jakies nowosci, ale red dragona narazie nic nie przebilo Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Plemiona 06.02.08, 00:21 no podglądnęłam i teraz buduję się jako konkurencja dla własnego dziecka heehe śmiesznie pisać do piętnastolatków... choć czasami i stare konie są... a ten czerwony smoczek to co jest ? może zobaczę i oszołomię koleżanki nastolatki ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Plemiona 06.02.08, 10:10 Red dragon ;) dam Ci opis z nonsensopedii ;) nonsensopedia.wikia.com/wiki/Red_Dragon Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Plemiona 06.02.08, 15:17 to całkiem jak u nas ;o) GD - głównodowodzący .... Koalicja.... Murzyn... hehe i jeden Smok co to zniknął nam z pola widzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś