Dodaj do ulubionych

ul. Jagielońska

26.05.08, 12:06
Witam!
mam pytanie jak się mieszka w Legionowie na ul. Jagielońskiej lub w innej
częsci legionowa gdzie dobrze się mieszka i warto kupic mieszkanie (dzieci w
wieku przedszkolnym)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • polokokt Re: ul. Jagielońska 26.05.08, 12:12
      w innej cześci legionowa gdzie dobrze się mieszka, mieszka się... dobrze :)

Co do Jagiellonskiej to jest to jedna z głównych ulic miasta więc jeśli komuś
      nie przeszkadzają często jeżdzące auta to spoko, jeśli ktoś lubi słyszeć tylko
      śpiew ptaków i szum drzew, to będzie umiarkowanie zadowolony. Zależy jeszcze na
      którą stronę okna będą wychodziły z mieszkania (jeśli chodzi o mieszkanie w bloku).
    • unoman Re: ul. Jagielońska 28.05.08, 20:09
      Zależy w którym bloku? Blok 21 ma między blokiem a ulicą szeroki trawnik, blok
      19 jest nieocieplony, blok 13 to staruszek, jest tam ciągle mieszkanie na 3cim
      piętrze do sprzedania 57m2 poniżej 300tys, ma ciasne klatki schodowe. Jest
      jeszcze blok za budynkiem Spółdzielni, też starszy. blisko jest przedszkole nr 6
      które polecam i nr 10, które odradzam. Duże podwórko między blokami nr 21 i 13
      oraz 19 i ul. K.Wielkiego, dzieci tam mają nowszy i ogrodzony placyk zabaw z
      zabawkami z drewna.
      • anita.anita80 do unoman 28.05.08, 21:43
        ja na razie rozglądam się za mieszkaniem w Legionowie ,a ul.Jagielonska jakoś mi
        się spodobała i tak narazie zbieram opinie (i co nie warto rozglądac się za tym
        mieszkaniem 57 m na 3 pętrze bo cena jest atrakcyjna zwróciłam na nie uwage
        przeglądając oferty ? )
        dziękuje serdecznie
        prosze o więcej opinie nie tylko ul.Jagielonskiej
        interesuje mnie mieszkanie 3-4 pokojowe
        pozdrawiam
        • unoman Re: do unoman 29.05.08, 22:16
          Mieszkanko 57 m2 jest w starym bloku ale może warto obejrzeć? Niestety wspólna
          łazienka i wc. Na ścianach tapety, nowe okna, podłoga do zrobienia. Właściciel
          chętnie się dogada, porządny chłopak. Inne części Legionowa: osiedle Piaski -
          raczej spokojne choć to nie centrum, raczej daleko gdziekolwiek. Typowe osiedle
          wojskowe.Na Piaskach budują nowy blok, stoi reklama zachęcająca do kupna
          mieszkań. Okolice ul. Sobieskiego - odbywający się w soboty targ, niektórych
          doprowadza do szału.Rondo Husarska - ciekawa okolica, mieszkania w wyższej
          cenie. Ul. Piłsudskiego - przy Ks. Mrugacza - chyba jeszcze wolne mieszkania
          naprzeciw Empiku - ogrzewanie bloku z wspólnego kotła gazowego, raczej
          mieszkania od podwórza bo ulicą wieczorem potrafi poszaleć młodzież. Osiedle
          Młodych na uboczu, raczej dla zmotoryzowanych, chociaż przedszkole Nr 1 ma
          bardzo dobrą opinię. Stan deweloperski pozwala na kreatywność ale radzę
          popatrzeć na obecny koszt wykończenia m2 , także nie brać "okazji" z linoleum i
          gołymi ścianami oraz zbutwiałymi oknami. Przeprowadziłem się z Ochoty do
          Legionowa i nie żałuję, polecam niskie bloki. Niech wypowiedzą się też inni
          mieszkańcy, znają swoje okolice. Może jakiś ranking?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka