guayazyl1 09.06.08, 19:13 zupełnie bezinteresownie, ze szczerego serca będę Wam podrzucał interesujące strony. dorzucicie co nieco? kopalniawiedzy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narewa Re: strony ktore polecam... 09.06.08, 21:05 dzięki,dodałam do ulubionych..A może coś jeszcze znajdziesz ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: strony ktore polecam... 10.06.08, 16:07 w chwili kiedy to piszę, na stronie jest ponad czterysta czterdziesci tysięcy zdjęc z ponad trzydziestu tysięcy miast. jest tez pięc fotek z Legionowa. podrozowac mozna klikajac na mapę albo szukajac w wyszukiwarce konkretnego miejsca. woophy.com/#&mag=1&lng=0.003613&lat=14.001842-- ® Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: strony ktore polecam... 10.06.08, 22:27 aha...znalazlem cos , co sie moze przydac tym, ktorych komputery pracuja bez zadnych zabezpieczen. jest to antywirusowy program firmy Kaspersky Lab. darmowy program jest w wersji trial, a wiec tylko do przetestowania. url.ceplus.pl/de Odpowiedz Link Zgłoś
osiedlowa1 Re: strony ktore polecam... 12.06.08, 11:59 Polecam www.moje-osiedle.pl ,mozna tam załozyć własne osiedle, umieszczać zdjęcia i informacje na temat okolicy,w której się mieszka.Poznawać ludzi mieszkajacych w poblizu... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: strony ktore polecam... 12.06.08, 15:27 tak...namnozylo sie teraz stron podobnych do "naszej klasy". o ile jednak milo jest czasami przypomniec sobie kolegow z wojska albo kolezanki ze szkolki to "moje osiedle" juz mnie nie przekonuje. wlasciwie kazda miejscowosc, a czasem i spore osiedla maja juz w internecie swoje miejsca. na lokalnych forach mozna wygadac sie do woli. fotoforum tez istnieje wiec po co?.. tym, ktorzy lubia grzebac w daleeeeekiej historii proponuje te strone: archeowiesci.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: strony ktore polecam... 14.06.08, 17:16 dzis nieco z przymruzeniem oka. Phillip Toledano sfotografowal kilka kobiet, ktore sa operatorkami sex telefonow. rozmawiaja o seksie, o seksualnych fantazjach, czaruja swoim zmyslowym glosem, absorbuja uwage mezczyzn, robia wszystko zeby oni zadzwonili jeszcze raz. nie sa wcale sex-bombami. jak wygladaja?..rozczarujecie sie :) url.ceplus.pl/251 Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: ... 14.06.08, 20:19 gorąco krwista kobitka ;o) jeśli klient jest zadowolony, to nie ma o co drzeć szat... nie wszystkie baby muszą być 90-60-90 zresztą to traktowanie kobiety jak towaru do kupienia... choć przyznam, że tym razem sprzedaje się przecież tylko seksowny głos i marzenia facetów... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: ... 14.06.08, 20:59 do przejrzenia jest wiecej niz jedno zdjecie. nie wiem kogo wyobrazają sobie panowie podczas takiej rozmowy. byc moze taką wlasnie "dobrze zbudowaną". ale jednak pewne zderzenie zwyczajnej, czasem nawet brzydkiej i fizycznie malo pociągajacej kobiety z tym co ona robi - jest. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 strony ktore polecam... 21.06.08, 17:03 dzis polecam te strone: 7dni.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
osiedlowa1 Re: strony ktore polecam... 23.06.08, 12:51 dla zainteresowanych tym,co dzieje się w ich okolicy www.moje- osiedle.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asyrius Re: strony ktore polecam... 24.06.08, 00:19 link o archeologii jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: strony ktore polecam... 24.06.08, 19:43 miasto ogladane z wysokosci metra z hakiem czyli podczas naszej wedrowki jego ulicami to tylko labirynt korytarzy, wystawy sklepowe, bramy, schody... zupelnie inaczej wyglada miasto z gory. widac tam jakis porzadek, rytm, zamysl projektantow lub balagan i przypadkowosc. spojrzcie na nasze mista z lotu ptaka. wejdzcie na forum. www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=265790 Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: strony ktore polecam... 27.06.08, 16:27 jesli chcecie poprawic swoje cyfrowe fotki, dodac do nich ramke albo smieszny napis czy gadzecik, to proponuje bardzo prosty programik, ktory jest na tej stronie: www.picnik.com/app#/home/welcome Odpowiedz Link Zgłoś