psychomaszyna 01.10.08, 08:17 Podobno w Michałowie miał miejsce jakiś straszny wypadek - zderzyły się 2 ciężarówki i ososbowy, na miejscu podobno było pogotowie lotnicze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toni84 Re: Wypadek w Michałowie 01.10.08, 08:32 To już rozumię ten zmasowany huk syren i chyba najszybszy jaki widziałem przelot helikoptera tuż nad moim dachem Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga9 Re: Wypadek w Michałowie 01.10.08, 09:51 tak był powazny wypadek!!! z tego co wiem to zdezyła się mazda z duża ciężarówką i jeszcze jeden samochód podobno jedna osoba nie żyje :-( i faktycznie był helikopter Odpowiedz Link Zgłoś
rolek222 Re: Wypadek w Michałowie 01.10.08, 14:38 jak wsiadałem na motocykl to przeleciała ta augusta nad moją głową - miałem dokładnie to samo wrażenie - matko jak ona zasuwa... Nic dziwnego V Max to 300 a przelotowa 250 km/h. dla ciekawych - link do znanego już tutaj site'a ;) www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=232568 a faktycznie syren rano słyszałem co nie miara pzdr tomek Odpowiedz Link Zgłoś
onion68 Re: Wypadek w Michałowie 01.10.08, 14:52 Nowe zjawisko - internetowe gapiostwo? Cóż po tej informacji poza dreszczykiem emocji? Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: Wypadek w Michałowie 01.10.08, 15:04 Jako lokalne ostrzeżenie. W tym miejscu często dochodzi do mniejszych lub większych kolizji po tragiczne. Z relacji przejeżdżających obok, podobno samochód ciężarowy to taki do przewożenia żwiru. Nie wiem co jest z kierowcami tych wozów ale oni strasznie szaleją!! Urządzają sobie wyścigi na dwupasmówce w Zegrzu, przez Michałów pędzą ok. 100km/h (jednego udało mi się utrwalić na zdjęciu, niestety bez widoku licznika prędkości). Więc niech z tego wątku wypłyną przynajmniej dwie ważne (wedle uznania) informacje: miejsce i żwirotirowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
onion68 Re: Wypadek w Michałowie 01.10.08, 15:16 Wszędzie zdarzają wypadki. Nie wiem, może dzisiaj trochę czarno widzę, ale w postach powyżej dostrzegłam tylko ekscytację. Odpowiedz Link Zgłoś
rolek222 Re: Wypadek w Michałowie 01.10.08, 15:22 Szanowna Cebulko ;) mnie z tego zdarzenia, z racji osobistych zainteresowań, interesował tylko i wyłącznie aspekt obecności LPR. tomek Odpowiedz Link Zgłoś
migmig1 Re: Wypadek w Michałowie 01.10.08, 15:24 onion68 napisała: > Wszędzie zdarzają wypadki. > Nie wiem, może dzisiaj trochę czarno widzę, ale w postach powyżej dostrzegłam > tylko ekscytację. pewnie masz racje... nie znalazlem w tym wątku informacji gdzie jest to niebezpieczne miejsce, oprócz tego że w Michałowie... Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: Wypadek w Michałowie 01.10.08, 15:26 Przy wyjeździe ze składu budowlanego przed końcem Michałowa w kierunku Zegrza. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga9 Re: Wypadek w Michałowie 01.10.08, 16:34 dokładnie tak samo wyjechać z uliczki bocznej na Warszawską trzeba miec duzo cierpliwości...i nie tylko w weekend Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: Potrzebna krew! 01.10.08, 19:35 Mazdą kierował mój kolega, teraz bardzo potrzebuje krwi. Jego stan jest bardzo ciężki. Tu jest więcej informacji: forum.bluedisco.pl/viewtopic.php?p=180943#180943 Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Potrzebna krew! 01.10.08, 22:18 gdzie w Legionowie można oddać krew ? życzę szybkiego powrotu do zdrowia... Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: Potrzebna krew! 01.10.08, 23:21 W Legionowie chyba nie można, wydaje mi się że najbliżej można w szpitalu bielańskim... Na forum do którego podałam link pojawiają się aktualne informacje o stanie zdrowia Artura. Może jutro go wybudzą ze śpiączki... Jestem bardzo ciekawa jak doszło do tego wypadku... Odpowiedz Link Zgłoś