sebj.1 09.09.07, 13:45 Nie rozumiem ani słowa z jego przemowy: wrzeszczący, bełkotliwy po prostu żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akkj Re: Religa na konwencji PIS. 09.09.07, 13:47 sebj.1 napisał: > Nie rozumiem ani słowa z jego przemowy: wrzeszczący, bełkotliwy po > prostu żałosny. A trzeźwy był chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś
sebj.1 Re: Religa na konwencji PIS. 09.09.07, 13:50 Chyba nie bo wymamrotał coś o Bronisławie Tusku Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Religa na konwencji PIS. 09.09.07, 13:52 jeszcze mowil cos o premierze Kawsniewskim, ale co to dokladnie nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Religa na konwencji PIS. 09.09.07, 13:54 No to faktycznie belkotal ..... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Religa na konwencji PIS. 09.09.07, 13:55 Profesor,specjalista,chory operowany, ale pranie mozgu Kaczor na tym czlowieku dokonal.Skundla sie razem z Gilowska. Odpowiedz Link Zgłoś
sebj.1 Re: Religa na konwencji PIS. 09.09.07, 14:00 Ku przestrodze - tak wygląda ostatni etap choroby alkocholowej! Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Religa na konwencji PIS. 09.09.07, 14:10 Gdyby moj dziadek pchal sie na konwencje, przed kamery, naprzeciw tlumom poradzilabym mu przysiasc w foteliku z filizanka swiezo zaparzonych ziolek. Nawet, gdyby moj dziadek byl ongis moim profesorem. A nawet - zwlaszcza. Bo przykro tracic szacunek dla kogos, kogo sie swego czasu uwazalo niemal za rownego Bogu. On sam w miedzyczasie uznal, ze owego przewyzszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Religa na konwencji PIS. 09.09.07, 14:35 Popierał PO jak był czynny zawodowo i z tej racji dobrze mu się żyło z uwagi na liczne "dowody wdzięczności" pacjentów.Ostatnie lata to niepowodzenia na polu zawodowym i finansowym. Aby podtrzymać napływ środków finansowych potrzebnych na płyny bez ktorych trudno mu żyć przeszedł do obozu władzy. --------------------- PISdzielce kłamią,bo prawda jest dla nich bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Religa na konwencji PIS. 09.09.07, 14:41 Ja wiem, ze Religa nigdy , jako lekarz nie bral lapowek. Ale sa tacy co mówia, że mu dawali. Oni dawali a on nie bral. I to jest wzorzec. Dajacy dają, adresat nie bierze a forsa znika. Powiedz lekarzu co masz w garażu i za co masz garaz stojacy przy domu, ktory zbudowałes za glodowa pensyjkę, albo za spadek po babci. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Ani dykcja, ani zawartosc - ale na ikone wyborcza 10.09.07, 00:19 ... PiS-u sie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Religa na konwencji PIS. 10.09.07, 00:28 Religa i Sośnierz ogłosili że będą kandydować na posłów ze Ślonska.Po tej och deklaracji jestem już pewien że oni już nie kontaktują z rzeczywistością.Albo w dalszym ciągu są w ciągu AA. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm A Sośnierz już nie chce być szefem NFZ? 10.09.07, 00:45 Czy się tylko zabezpiecza? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: A Sośnierz już nie chce być szefem NFZ? 10.09.07, 00:50 elfhelm napisał: > Czy się tylko zabezpiecza? On nie tylko NFOZ,on także przezorny,bo wiadomo że -po wyborach zostanie spuszczony w kanalizację(pisuar)Po wyborach ruszą jego śląskie sprawki,zatrzymane jego przejściem z PO do PiS.Wtedy immunitet będzie potrzebny.Ale ze Ślonska,chyba ocipiał. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: A Sośnierz już nie chce być szefem NFZ? 10.09.07, 00:57 Sośnierz, Religa i Piecha jeszcze. No jestem ciekaw, jak Ślązacy odbiorą PiS-owskich odpowiedników Łapińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś