aniasamosia 12.12.08, 16:57 Pytanie do mieszkańców bloków. Czy zapukał do Was Pan, oferując się z dezynfekcją??? Ja nie skorzystałam z oferty. Czy ktoś skorzystał? Ile kosztowała? Czy była skuteczna? Czy Spółdzielnia wie o takich akcjach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamazlegionowa Re: dezynsekcja 13.12.08, 00:39 ostatnio nie był ale wczesniej bywał, jeszcze bywał pan od czujek gazu, od drzwi przeciwwłamaniowych. niestety często panowie Ci sugeruja że są jakby z ramienia Spółdzielni. A oczywiście nie są... Szkoda tylko ludzi starszych, którzy naiwnie im wierzą Dezynsekcja 1 mieszkania w całym bloku nie ma sensu, jak cos mieszka w Twoim domu to zaraz wróci ;) z tego powodu sama nie korzystałam. Kiedyś miałam karaluchy ale same sobie poszły - sąsiad z boazerią w kuchni miał lepsze dlań warunki ;) A dlaczego Spółdzielnia miałaby wiedzieć o "takich akcjach"? to tylko akwizycja usług... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: dezynsekcja 11.09.09, 16:49 kolezanka kilka razy korzystala z tego typu uslug w bloku od lat sa robale zaden z tych zabiegów bez wzgledu na firme wykonująca usługę nie byl skuteczny :( Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka78 [...] 03.04.14, 00:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś