Dodaj do ulubionych

Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi

30.12.08, 22:02
Czy ktoś korzystał z usług chirurga szczękowego, który przyjmuje w gabinecie
przy królowej Jadwigi (na wysokości lodowiska)?
Jak wrażenia?
Obserwuj wątek
    • psychomaszyna Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 31.12.08, 08:36
      Wrażenia po wizycie u chirurga szczękowego, niezależnie kto by nim nie był,
      chyba nigdy nie są dobre - niestety znam to z autopsji.
      • godgod Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 31.12.08, 14:50
        A co powiesz na taką kumulację : chirurg szczękowy i teściowa w jednej osobie? Mojej "autopsji" nikt nie przebije...

psychomaszyna napisał:

> Wrażenia po wizycie u chirurga szczękowego, niezależnie kto by nim nie był,
        > chyba nigdy nie są dobre - niestety znam to z autopsji.
        • w.iwo Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 31.12.08, 16:00
          zwykle jest tak, że jak natura obdarza nas jakimś nieszczęściem, to nie skąpi w
          innych dobrach ;o)
          może spróbuj w totolotka zagrać...

a znieczulenie chociaż daje ?

chociaż przy moich zębiskach, to nawet teściowa nie była by taka zła-
          przynajmniej budżet by na tym tak nie cierpiał...

ps. ja czekam na pozbycie się niewyrżniętej ósemki, też jestem ciekawa Waszych
          opinii...
      • mamazlegionowa Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 31.12.08, 20:23
        ok, źle się wyraziłam. Chodziło mi o to czy byliscie zadowoleni z lekarza?

Zapisałam sie na rwanie ósemki i juz sie boję :(
        • lida27 Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 01.01.09, 23:38
          Ja korzystałam z 5 lat temu, dr Jankowska (mloda, mila) wyrywała mi dwie ósemki.
          Jedna poszła bez problemu, druga trochę gorzej, bo korzeń był zagięty i Pani dr
          nie miała siły jej wyrwać, ale też jakoś poszło. Wizyty były całkiem ok,
          bezbolesne i miłe. Jak będę miała jakiś problem, to na pewno do niej pójdę. Mój
          mąż też rok temu był u tej samej dr, miał rozcinane dziąsło i wyrywaną resztkę
          korzenia. Też ją chwalił, a po wizycie zaraz wrócił do pracy, bo twierdził, że
          nic go nie boli(a do pracoholików nie należy). Jeżeli pytasz o dr Jankowska, to
          polecam, innych nie znam.
          • mamazlegionowa Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 02.01.09, 00:11
            dziekuje za informację :)
            • polokokt Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 02.01.09, 19:57
              jakby ktos kiedys szukal to ja moge polecic dwoch chirurgow z warszawy (w mediqu
              nikt sie nie chcial podjac zadania, [pomimo ze osobiscie uwazam ze to wlasnie
              przez blad dentystki z mediqa wyladowalem u chirurga):
              jeden to doktor Wieczorek przyjmujacy w przychodni na Ateńskiej 4 (na necie
              trzeba doszukac sobie szczegolow) jest to osoba uczaca w AM w wawie.
              Profesjonalista w 110% a dentystka z mediqa nawet zle mnie przygotowala na
              wizyte do niego i w ciagu 1h poprawil jej spartolona robote i jeszcze zrobil
              lyzeczkowanie dziasła na wysokosci jedynek. Co prawda robilem zabieg w piatek po
              poludniu, ale na upartego w sobote wrocilbym do pracy, tyle ze nitki miedzy
              zebami latają :)

Drugi to lekarz przyjmujacy na Woli (jadac od Trasy Prymasa Tysiaclecia, mija
              sie po lewej stronie domy studenckie i to jest w ktorys blokach po prawej. Na
              zyczenie znajde namiar, prosze pisac na maila w razie czego). Jest to lekarz
              ktory wyrwal juz wiele 8-mek a wczesniej zajmowal sie skladaniem szczek po
              wypadkach. wielu znajomych z ich uslug korzysta i wszyscy byli mega zadowoleni.

Ogolnie do takich robot polecam jednak faceta. Czasem trzeba uzyc sily w
              ciezszych przypadkach a kobitka moze sie wtedy mordowac a pacjent przy niej.

Pozdrawiam
              Pozdrawiam.
            • mamazlegionowa Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 10.01.09, 17:18
              No więc była, przeżyłam. Było całkiem ok - jak na rwanie. Bezboleśnie, chociaż
              długo - ok 1h bo jeden korzeń nie chciał wyjść

na plus:
              - bardzo miła "obsługa" i troskliwa
              - lekarz mówi co robi - niby nic a nie zawsze się z tym spotykam
              - na początek zrobiono mi przegląd zębów - niby rzecz oczywista ale nie zawsze
              mi tak robiono
              - bezboleśnie, jak tylko miałoby mnie boleć lekarz miał dołozyc znieczulenia

za 2 tygodnie rwę kolejną ;)
              • lida27 Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 10.01.09, 22:57
                Napisz u kogo byłaś, może ktoś będzie chciał skożystać.
                • lida27 Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 10.01.09, 22:59
                  przepraszam "skorzystać" oczywiście
                  • mamazlegionowa Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 11.01.09, 19:57
                    byłam u dr Łukasza Oltona
                    • a-ksie Dr.Sadowski- Mediq 12.01.09, 11:56
                      A może ktoś wyrywał ósemkę u dr. Sadowskiego w Mediqu? Jestem już zapisana i
                      strasznie się boję.
                      • gosia71g Re: Dr.Sadowski- Mediq 05.05.14, 18:41
                        witam, byłam u dr Sadowskiego nie jest zły, ale bez porównania dr Łukasz Olton - rewelacja, uprzejmy, miły kontaktowy, żartobliwy i opiekuńczy i to bardzo... w sumie nie znam chyba lepszego doktora...SUPER...
                • gosia71g Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 05.05.14, 18:50
                  ja tez u dr Ł.Oltona, rewelacyjny i przeuroczy, opiekuje się profesjonalnie pacjentem i dba o wszystko aby było najlepiej jak tylko może być, polecam go z zamkniętymi oczkami...
                  uroczy, miły, wspaniały, profesjonalny i delikatny jak na usuwanie zęba w moim przypadku 6 z dłutowaniem.. miało boleć po zabiegu a nawet mi już minął ból i nie czuję tego miejsca szczególnie mocno,mimo założonych szwów. SUPER i dr i cała klinika... w mediq tez się płaci a jest zupełnie inne odczucie...gorsze..
              • mamazlegionowa Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 24.01.09, 13:04
                no więc byłam z drugą ósemką. Było juz gorzej bo i zabieg był juz chirurgiczny.
                A lekarz i asystentka bardzo troskliwi i mili co na pewno ulżyło w moich
                katuszach ;)
                • yellis Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 07.03.09, 01:23
                  Ja równiez jestem po dłutowaniu dwóch zatrzymanych ósemek przez dr
                  Ł. Oltona. Nieprzyjemnym momentem jest co prawda znieczulenie, ale
                  inaczej się nie da, poza tym wrażenia niespodziewanie jak na
                  chirurgię bardzo pozytywne! Zabiegi wykonane profesjonalnie i
                  fachowo. Szczerze polecam niezwykle przyjaznego doktora i w ogóle
                  ten gabinet.

ich stała pacjentka
                  • gosia71g Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 05.05.14, 18:43
                    ZGADZAM SIĘ W 110 % DR rewelacyjny i opiekuńczy, jestem zachwycona jak na taki zabieg z dłutowaniem, nic nie boli a wręcz było nawet miło. szył też delikatnie i profesjonalnie, każdemu Go polecam bo to wspaniały lekarz i nie zarozumiały jak w przypadku znanego i uchodzącego za dobrego z Mediq...
                    polecam dr Łukasza Oltona... superrrrr!!!!!!
                    • zdebeq Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 05.05.14, 19:12
                      Czy świadczy jakieś inne tajemne usługi, bo tak wychwalony 3x w jednym wątku jako odpowiedź na każdy post, hoho. Nie mam pojęcia, jak dotąd nie wymagałem na szczęście dłutowania, ale skoro tak dobrze wydłutował, to naprawdę musi być super, bo przecież dla większości sama wizyta u stomatologa się raczej źle kojarzy, a tu takie miłe rozczarowania.
                      • ola.rog Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 06.05.14, 07:51
                        W tej przychodni jest 3 chirurgów, i każdy jest miły. Miałam okazję byc u wszystkich trzech, między innymi rwałam 8 na NFZ - szok, w innych poradniach nawet prywatnie nie byłam tak przesympatycznie potraktowana. POLECAM . Moze nie na temat ale mój syn, który bardzo boi się stomatologa tam chodzi bez problemu.
                  • zdebeq Re: Chirurg szczękowy - Królowej jadwigi 05.05.14, 19:10
                    yellis napisała:

> Nieprzyjemnym momentem jest co prawda znieczulenie, ale
                    > inaczej się nie da,
                    Polemizowałbym ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka