anita.anita80 07.01.09, 09:00 gdzie mozna zrobić w Legionowie zdjęcie do dowodu ?(na jakiej ulicy jest fotograf godny polecenia) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clakier Re: zdięcie do dowodu 07.01.09, 09:11 zdecydowanie u Knyta - w błękitnym centrum Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: zdięcie do dowodu 17.01.09, 16:24 a ja zdecydowanie polecam foto na Piłsudskiego , w takim nowym bloku, na dole . Bardzo miły Pan i ceny tez ma OK. Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: zdięcie do dowodu 18.01.09, 00:14 Obok Nowakowskiego? To też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: zdięcie do dowodu 18.01.09, 16:56 tam jeszcze nie byłam ale chętnie sprawdzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: zdięcie do dowodu 23.01.09, 23:59 to Nowakowski jest koło tego FOTO, ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_pl Re: zdięcie do dowodu 24.01.09, 09:57 Po Nowakowskim tylko nazwa została bo podobno sprzedał wszystko razem z nazwą i logo firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: zdięcie do dowodu 25.01.09, 21:35 Nowakowski sprzedał piekarnie (Nowakowski) i rozkręcił interes w sprzedaży pieczywa (Gorąco Polecam Nowakowski). Podobno na sprzedeaży pieczywa można więcej zarobić niż na produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
g.wozniak Re: zdięcie do dowodu 18.07.17, 22:05 OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZEDSIĘBIORCÓW I OSOBY PRYWATNE PRZED WSPÓŁPRACĄ Z FIRMĄ: NOWAKOWSKI PIEKARNIE SP. Z O.O. JACEK NOWAKOWSKI. 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki ul. Mazowiecka 11. NIP: 531-169-11-50. Oszustwa odbywają się w filii zakładu w miejscowości Kolonia Klepaczka ul. Transportowa 4 gm. Kamienica Polska. Firma nie płaci za wykonane usługi i zlecenia ponad pół roku. Usługi zleca bezpośrednio współwłaściciel firmy Jacek Nowakowski, którego długi wobec firm współpracujących rosną jak na drożdżach. Proceder oszukiwania jest bardzo prosty. Jacek Nowakowski zleca prace do wykonania płaci za pierwsze faktury. Firmy nabierają zaufania, po czym zleca coraz więcej robót i już przestaje płacić. W ten sposób zostało oszukanych kilkadziesiąt firm na kilkadziesiąt milionów złotych. W tej chwili sprawę prowadzi Policja - Wydział Przestępczości Gospodarczej i Urząd Skarbowy w Nowym Dworze Mazowieckim. Wszystkich poszkodowanych uprasza się o zgłaszanie do wymienionych instytucji. Przy jakichkolwiek rozmowach telefonicznych lub bezpośrednio w biurze o zaległych finansach Jacek Nowakowski zachowuje się bardzo arogancko, nie wywiązuje się ze składanych obietnic. Odpowiedz Link Zgłoś
zafira100 Re: zdięcie do dowodu 24.01.09, 18:45 nie rozumiem takich postów czy zrobienie zdjecia do dowodu to taki problem do poruszania na forum? reklama ? rozrywka ? byc moze moj post bedzie skasowany ale nie moge sie powstrzymac od krytyki Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 do zafiry 25.01.09, 00:13 nie zadna reklama czy rozrywka tylko jak ,ktoś nie zna jeszcze Legionowa bo dopiero się wprowadził to chce uzyskac jakiejś pomocy ,czy rady bo chyba po to jest forum ( jednak wszystkim ,którzy mi pomogli dziękuje serdecznie zdjęcie zrobiłam w błękitnym centrum jestem zadowolona pozdrawiam a tak na marginesie to mam uraz do zafiry często się psuła bo to wadliwe modele podobno Odpowiedz Link Zgłoś
zafira100 Re: do zafiry 25.01.09, 13:35 to wspaniale, że zrobiłaś sobie cudowne zdjęcia, radość przeokrutna mnie ogarnia. Zawiodłaś mnie anito.anito80, ostanie zdanie to zupełna porażka,poniżej Twojego poziomu, który dość wysoko oceniałem po innych postach. Mała rada(możesz ją przyjąć lub nie): Przecinek w zdaniu stawia się tuż po wyrazie i następnie spację. Więc jeżeli już go stawiasz to stawiaj prawidłowo:) Bez urazy i pozdrawiam euforycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
naretta Re: do zafiry 27.01.09, 00:47 zafira100 napisał: "Więc jeżeli już go stawiasz to stawiaj prawidłowo:)" Kurza noga, no nie wytrzymałam, nie wytrzymałam, boś mię tak zeźlił tym przecinkiem. A gdzie Twój PRAWIDŁOWY przecinek, Ty Zoilu Forumowy! Poprawnie powinieneś napisać tak: Więc jeżeli już go stawiasz, to stawiaj prawidłowo:) ---------------------------------- Ama nos et vale! Odpowiedz Link Zgłoś
bronka29 Re: do zafiry 27.01.09, 14:12 Naretta brawo! Uwielbiam mistrzów ciętej riposty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubik.69 Re: do zafiry 13.02.09, 20:48 kim jest osoba uzywająca nick'a "zafira100" ? - może to Pan "R" brat Pani "M" pozdrawiam ;) jak ktos wie to poprsze maila na trudny.trup@interia.pl pozdrawiam Q Odpowiedz Link Zgłoś