misiek1974 06.03.09, 21:09 Dzisiaj podobno koło 18.00 ktoś Lucie podpalił. Policji sporo tam było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aretah Re: Lucia w ogniu !!! 06.03.09, 22:28 Morderstwo i podpalenie w jednym tygodniu, a w propagandowej telewizji o bezpiecznym mieście mowa... Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Lucia w ogniu !!! 06.03.09, 22:46 tia, chyba nie dalej jak tydzien temu dostalismy nagorde dla najbezpieczniejszego miasta lub powiatu. Dokladnie nie pamietam jak to brzmiało, ale chodziło że przodujemy w statystykach a tu nagle taka lawina wydarzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
godgod Re: Lucia w ogniu !!! 07.03.09, 09:44 Jak słyszę, że co chwila coś się pali (a to jakiś magazyn, a to jakiaś fabryka - Kraków, teraz pizzeria), to przypomina mi się "Ziemia Obiecana" Żeromskiego. W czasach kryzysu pożar, to niezły biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Lucia w ogniu !!! 07.03.09, 10:57 jedno słowo - mafia i wszystko jasne powinno być Odpowiedz Link Zgłoś
onion68 Re: Lucia w ogniu !!! 07.03.09, 21:35 > - Kraków, teraz pizzeria), to przypomina mi się "Ziemia Obiecana" Żeromskiego. yyy... Żeromskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
godgod Re: Lucia w ogniu !!! 07.03.09, 23:31 Matoł ze mnie i spalam się ze wstydu niczym pizzeria Lucia... Oczywiście, że to nie Żeromski... Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Lucia w ogniu !!! 08.03.09, 18:43 Podobno właściciel miał coś wspólnego z bujką na stadionie co dwie osoby zginęły. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ksie Re: Lucia w ogniu !!! 08.03.09, 22:06 misiek1974 napisał: > Podobno właściciel miał coś wspólnego z bujką na stadionie co dwie > osoby zginęły. Słyszałam że jedna nie żyje a dwie były ranne czy coś się zmieniło? Biorąc pod uwagę że jeden z uczestników bójki jest właścicielem owego lokalu (już nie Luci) to pewnie ma to coś z tym wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Lucia w ogniu !!! 08.03.09, 22:19 kurczaki, rozwój wypadków jak w dobrej książce, ciekawe kto z kim teraz powiązany i na kogo kolej? Odpowiedz Link Zgłoś
mamazlegionowa Re: Lucia w ogniu !!! 09.03.09, 23:37 przez chwilę można się poczuć jak na Sycylii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralph123 Re: Lucia w ogniu !!! 10.03.09, 07:50 A może juz by dać spokój tym wydarzeniom. Czy Legionowo to taka wiocha, że jak ktoś pierdnie w sobote, to w niedziele wszyscy o tym wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Lucia w ogniu !!! 10.03.09, 08:11 nie wiem czy aż taka wiocha ale warto czasem zostać doinformowanym do jakich lokali lub miejsc nie powinno się chodzić z powodu powiązania ich właścicieli Odpowiedz Link Zgłoś
ralph123 Re: Lucia w ogniu !!! 10.03.09, 13:06 e-legionowo napisał: > nie wiem czy aż taka wiocha ale warto czasem zostać doinformowanym do jakich > lokali lub miejsc nie powinno się chodzić z powodu powiązania ich właścicieli W 99% nie znam właścicieli restauracji w których jadam. I do póki jedzenie jest smaczne, a obsługa miła, to nie musze ich poznawać. Odpowiedz Link Zgłoś
godgod Re: Lucia w ogniu !!! 10.03.09, 14:47 Chyba jest lepiej wiedzieć, czy jedząc zmaczne danie, nie zostaniesz uraczony garścią ołowiu, tak przy okazji jakiejś zemsty, czy porachunków. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Lucia w ogniu !!! 10.03.09, 08:18 żebyś wiedział, nie mało książek zostało napisanych w/g scenariusza: - porwanie dla okupu - śmierć porwanego - zemsta rodziny a może to tylko fantazje niektórych osób:) Odpowiedz Link Zgłoś
oz_patryk Re: Lucia w ogniu !!! 14.03.09, 20:22 ponoć Lucia była własnością jednego z uczestników ostatniej sławnej bójki, w której chodziło o... były dwie strony jedna przegrała i się mści Odpowiedz Link Zgłoś
oz_patryk Re: Lucia w ogniu !!! 11.03.09, 10:15 nie żebym źle życzył, ale może i dobrze. gdy było tam stare szefostwo było tam fajnie, można było pójśc na obiad, na piwo ze znajomymi. potem zaczęły by dyskoteki, stado rozwydrzonych dzieciaków i nowe władze... mają czego chcieli. spokój będzie i policja będzie mogła się chwali poprawnymi statystykami, bo o jedno miejsce mniej do tuszowania że pomiędzy pijaną młodzieżą do bójek dochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś