imaqtru 18.03.09, 07:38 Pilnie szukam namiarow na pediatrę, który przyjedzie do domu. Młodsza ma angine, a teraz syn zacząl gorączkować, a nie mam nikogo kto by posiedzial z corką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralphie Re: Prośba! Pediatra z dojazdem do domu 18.03.09, 08:14 Pani Małgorzata Siuda, pracuje w przychodni: Sowińskiego 15a tel. do ośrodka: 022 774-20-25 lek. med. Małgorzata Siuda spec. medycyny rodzinnej tel. do lekarza: 0 501 428 109 Przyjeżdża(ła?) na prywatne wizyty, Odpowiedz Link Zgłoś
emilia.glowka Re: Prośba! Pediatra z dojazdem do domu 03.11.09, 13:24 ralphie napisał: > Pani Małgorzata Siuda, pracuje w przychodni: > Sowińskiego 15a > tel. do ośrodka: 022 774-20-25 > lek. med. Małgorzata Siuda > spec. medycyny rodzinnej > tel. do lekarza: 0 501 428 109 > > Przyjeżdża(ła?) na prywatne wizyty, > > Witam, chciałabym wszystkim rodziców przestrzec przed pediatrą w Legionowie - Pani Małgorzata Siuda!!!!!. Jestem bardzo zadowolona z przychodni ZDROWIE na ul. Sowińskiego, do której zapisany jest nasz Synek. Niestety Pani Siuda jest ogromną pomyłką osób, które zatrudniały ją w tej przychodni. Jest niekompetentna i nie funkcjonuje zgodnie z zasadami etyki lekarskiej............ Wczoraj pojawiliśmy się w przychodni ZDROWIE niespodziewanie, bez numerka, ponieważ synek dostał ataku duszności. Pierwsza na myśl przyszła nam przychodnia, w której nasz synek zawsze otrzymuje pomoc. O godz. 18.20 trafiliśmy na dyżur Pani Małgorzaty Siuda, która przyjmuje do 19.30. Po uprzejmym poproszeniu o przyjęcie nas bez numerka na końcu kolejki stanowczo odmówiła pomocy twierdząc, że nie zdąży nas przyjąć, gdyż pracuje do godz. 19.30. Do końca dyżuru pozostała jeszcze ponad godzina, w kolejce było tylko 3 pacjentów, niemniej jednak Pani Siuda odmówiła przyjecia dziecka, które dusiło się za drzwiami. Nie zainteresowała się dzieckiem, podsunęła również zadnej innej alternatywy, rozwiązania problemu, odmówiła pisemnego oświadczenia, że nie chce przyjąć dziecka, wyprosiła mnie z gabinetu, była niemiła. To niekompetentna kobieta i chroń boże wszystkie dzieci przed jej osobą. W efekcie musieliśmy zawieźć lejące się przez ręce dziecko na ostry dyżur, a tam okazało się, że dziecko otrzymało skierowanie do szpitala!!!!!. Przestrzegam wszystkich rodziców przed Panią Siudą. Świadkami całej sytuacji byli pracownicy recepcji oraz inni pacjenci. Piszę tę informację ku przestrodze dla innych rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
mamazlegionowa Re: Prośba! Pediatra z dojazdem do domu 18.03.09, 09:07 Na pewno przyjeżdża dr Piórkowska - Gudyka tel. 0 601 59 35 02 koszt wizyty 100zł nie wiem czy przyjedzie od razu,do mnie zawsze przyjeżdżała po 17 wydaje mi się, że jest dobrym pediatrą Odpowiedz Link Zgłoś
aniela.legionowo Dr Lewandowska 18.03.09, 14:16 Dr Jolanta Lewandowska 784-24-50 Rewelacyjny lekarz! Odpowiedz Link Zgłoś
mamazlegionowa Re: Dr Lewandowska 18.03.09, 21:07 o dzięki za nowe namiary, zapiszę sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bandura.leg Re: Dr Lewandowska 19.03.09, 20:51 Ja też dziękuję. Problemem są chore maluchy w sobotni wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś