przyladek.dobrej.nadziei 02.01.09, 15:32 Mam pytanie, czy kilkuletnia dieta polegająca głównie na jedzeniu sałaty z oliwą i małymi dodatkami może być przyczyną wypadania włosów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sears31 Mam inne zdanie gdyz naukowcy bladza a ja wynalazl 02.01.09, 16:08 a ja wynalazlem rewelacyjny plyn...w pwwnej starej przepowiedni przeczytalem , ze lekarstwo na wszystkie choroby rosnie pod waszym oknem...i to prawda...Plyn Ne-Fra dziala na jedno - na zywy organizm tz. doprowadza Go do stany takiego jaki powinien byc genetycznie wszystko co obce w organizmie zostaje usuniete. Nef-Ra to plyn 100% naturalny dzialajacy na chore komurki i stany zapalne calego organizmu. Plyn Nef-Ea jest to mieszanka jedenastu ziol ktore czesciowo sprowadzane sa z doliny Eufratu. Dzialanie plynu Nef -Ra jest wrecz rewelacyjne i w niektorych przypadkach po kilku ninutach widzimy efekty. Dawkowanie plynu jest dowolne zewnetrznie, najczesciej chore miejsca smarujemy plynem co 2-4 godziny. Natomiast na dolegliwosci wewnetrzne plyn Nef-Ra pijemy 3 razy dziennie po 10 gram przez pierwszy tydzien(jedna buteleczka zawiata 60 gram, czyli trzy buteleczki w pierwszym tygodniu), 2 buteleczki w drugim tygodniu i jedna buteleczke w trzecim tygodniu i tak przez nastepne 12 tygodni. Czerwone cialka krwi w naszym organizmie zyja 100 dni i tyle dni powinnismy pic plyn Nef-Ra aby uzyskac oczekiwany efekt. Czesto po 2-3 tygodniach nastepuje poprawa choroby i przestajemy pic plyn , ale nie jest to prawidlowe. – Dzialanie plynu Nef-Ra Zewnetrznie: Tradzik mlodzienczy, luszczyca, egzema, wszelkiego rodzaju liszaje i zapalenia skory, zmiejsza zmarszczki , uelastycznia skore i odmiadza, usuwa wszelkie grzybice i nieprzyjemny zapach nog, pocenie sie rak i nog, usuwa gruba i pekajaca skore na pietach, zolte paznokcie, usuwa pecherze po ugryzieniu komara, swedzace krostki po uczulenu na slonce., pekajace zylki na skorze, jest doskonalym srodkiem na porost wlosow. Wewnetrznie : Wiekszosc chorob ukladu pokarmowego,zmiejsza apetyt, angine, struny glosowe(poprawia glos), znacznie zmiejsza brzuch (grzybica jelitowa), chemoroidy(bezpowrotnie), oddawanie sztolca z krwia, reguluje cisnienie, poprawia prace serca, reguluje choleterol, usuwa komurki RAKOWE, odtruwa-oczyszcza organizm z toksyn i metali ciezkich , znacznie zmiejsza zylaki, rozpuszcza kamienie nerkowe,problem z oddawaniem moczu, odmladza i uelastycznia skore od wewnatrz, likwiduje zmeczenie (jestesmy bardziej wypoczeci a mniej spimy),likwiduje nieprzyjemny zapach ciala, regeneruje uklad nerwowy(jestesmy spokojniejsi),osrodek rownowagi, likwiduje bole migrenowe, wzmacnia energie, poprawia wytrzymalosc u sportowcow, wzmacnia uklad immunologiczny, poprawia prace muzgu i bystrosc myslenia, ,poprawia system hormonalny(problemy z plodniscia) odtruwa organizm,zniecheca do palenia tytoniu, likwiduje zgage i kaca, likwiduje choroby stawowo-kostne, pomaga w odbudowaniu chrzastki, reguluje prace trzustki, likwiduje wrzody zoladka i dwunastnicy, podnosi witalnosc u kobiet i mezczyzn,choroby kobiece (zrosty na jajnikach I cysty)torbiele, guzy, oczyszcza wezly chlonne, przedluza zycie(po zastosowaniu plynu Ne-Fra myszki zyly ponad dwa razy dluzej). Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: Mam inne zdanie gdyz naukowcy bladza a ja wyn 02.01.09, 16:33 Sekciarz czy przedstawiciel handlowy? Odpowiedz Link Zgłoś
mcjack Re: Mam inne zdanie gdyz naukowcy bladza a ja wyn 03.01.09, 09:08 A wystarczy przedłużyć włosy. Kobietki naprawde polecam. Na sylwestra zrobiłam furore:) www.hairextension.na12.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
drop.2 Uwaga Naciągacz!!! 02.01.09, 18:47 j/w, albo sekciarz marketingowiec,:)takich bzdur co wypisane ponizej dawno nie czytalam! Odpowiedz Link Zgłoś
z_jak_zwirz Re: Zatrzymać włos 02.01.09, 17:01 ja swoje ogolilem i teraz czuje sie o wiele lepiej. dziewczyny - kochajcie lysych! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atos38 Zatrzymać włos 02.01.09, 17:53 LECZENIE łYSIENIA PO PROSTU NIE MA. LUDZIOM JAK DOTĄD NIE UDAłO SIE WYMYSLEĆ NICZEGO SKUTECZNEGO. RESZTA TO MARKETING, BUJDA (sprzedają wam marzenia) I WYRZUCONE PIENIĄDZE. P.S. człowiek który byłby w stanie skutecznie wyleczyć łysienie szybko zbiłby fortunę równą jak załozyciel Microsoftu. Odpowiedz Link Zgłoś
olaboga3 Zatrzymać włos 02.01.09, 18:10 jesli naprawde chcesz miec ladne ,zdrowe, niewypadajace wlosy...plukaj w wywarze z korzenia tataraku...najlepiej sama wykop i ususz, bo ten z apteki jest czesto podrabiany...systematyczne stosowanie po kazdym myciu daje rewelacyjny efekt...wlosy beda puszyste, geste, lsniace i przestana wypadac.../zalecane dla ciemnych wlosow/...stosuje od lat i jestem dumna z moich wlosow, sa piekne... Odpowiedz Link Zgłoś
kkrzychu Zatrzymać włos 02.01.09, 18:14 Bzdura! Dzisiejsza medycyna wynalazła już leki które hamują lub zatrzymują proces wypadania włosów. Czasem nawet odrastają (ale niestety z łysej głowy to już nic nie wyrośnie). Wystarczy pójść do dermatologa - i zapytać o propecję czy chociażby loxon. Odpowiedz Link Zgłoś
10svb Re: Zatrzymać włos 02.01.09, 19:55 Leki które wymieniłeś nie są obojętne dla zdrowia, nie na każdego działają a poza tym po odstawieniu sytuacja w ciągu paru miesięcy, najdalej roku, wraca do normy. Po co całe życie się podtruwać i smarować codziennie głowę tłustymi specyfikami? Nie szkoda zachodu i zdrowia? A może lepiej zaakceptować swój wygląd i polubić siebie? Oczywiście w przypadku kobiet jest gorzej, ale facetów walczących latami o te parę włosków na głowie nigdy nie zrozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vana-imago Re: Zatrzymać włos 03.01.09, 13:36 Są takie środki mikroelementowe, bardzo dobre, tylko śmierdzą przerdzewiałą wodą ze studni: tp1 i tp2 - można je zamówić na natura-akacka.com.pl/product_info.php?products_id=204 Właśnie tp2 działa na włosy w ten sposób, że przestają wypadać (kilka znajomych przetestowało). Polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drop.2 Re: Zatrzymać włos 02.01.09, 18:43 przyladek.dobrej.nadziei napisał: > Mam pytanie, czy kilkuletnia dieta polegająca głównie na jedzeniu sałaty z > oliwą i małymi dodatkami może być przyczyną wypadania włosów? > hahaha! o ku..., sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
blueiamhier Zatrzymać włos 02.01.09, 19:21 A ja mam inny problem,włosy co prawda wypadają normalnie,ale żelazko i plomby dentystyczne powodują ich pocienienie i zmianę struktury,ewentualnie zatrucie zęba i mnie talem u dentystki. Do tego stres,być może niedojadanie.No i poczucie osaczenia..... To wszystko może dać tylko taki efekt znając mój organizm... przestroga.... Odpowiedz Link Zgłoś
rikokasek Re: Zatrzymać włos 02.01.09, 19:28 W którejś gazecie Wyborczej z 16-18.05.2007 był artykuł o utracie włosów i badaniach na ten temat. Około 60 lat temu zauważono i zaczęto badać zjawisko samoistnego wyrastania włosów w miejscach które pokryte były bliznami. Stwierdzono, że przyczyną takiego pojawiania się włosów jest pewna odmiana białka o symbolu WTO lub WTA (nie pamiętam), która występuje właśnie w miejscach zranień. Odwrócenie efektu - dostarczenie skórze takiego białka powoduje pobudzenie wzrostu włosów. Białko jest dość proste do uzyskania na skalę przemysłową. Ma tylko jeden feler - jest silnie rakotwórcze. Niestety, poza tym artykułem, w internecie, nie znalazłem żadnej wzmianki na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
olabu Zatrzymać włos 02.01.09, 19:30 Chyba "wypadanie włosów można leczyć" a nie "wypadające włosy"?????? Co kogo obchodzi, czy wypadające włosy są zdrowe, czy nie? Problemem jest chyba to, ze wypadaja, a nie to, ze te, które wypadają, nie są zdrowe???? Bede sie bardzo cieszyla, doprawdy, ze moje wlosy,, ktore wypadly, dzieki radom z artykulu w Gazecie, byly zdrowe. Przechowam je na pamiatke (kiedy juz wypadna). Kolejny raz ukłony dla redaktorów Gazety. Poziom coraz lepszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
duk123 Zatrzymać włos 02.01.09, 21:14 Na wypadajace wlosy bezkonkurencyjnie najlepiej pomaga marihuana Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Zatrzymać włos 03.01.09, 01:55 a zdecydowanie szkodzi amfa i inna chemia. Odpowiedz Link Zgłoś
bartosu18 Zatrzymać włos 03.01.09, 10:36 Ja mam 18 lat i juz lysieje i co ja mam powiedziec?? Wszystkie środki na odzyskanie wlosow to pic na wode, sporo o tym juz wiem, niestety. Po pierwsze jesli ktos sie zdecyduje na kuracje to musi sie liczyc z kupa forsy wydana na ten cel, przy kilkuprocentowej szansie zatrzymania wlosow. Do tego dochodza skutki uboczne, z ktorych wiele to trwala utrata zdrowia np zniszczenie watroby. Jest tak np w przypadku Propecii. Wiele lekow jak np Loxon trzeba przyjmowac przez cale zycie co w praktyce nigdy nie ma miejsca, w momencie gdy przerwie sie kuracje cale efekty, jesli sa, ida na marne. Lysi maja poprostu z....ego pecha, a ja niestety jestem jednym z nich. Niektorzy mowia ze lysi podobaja sie kobietom. Gowno prawda, moze jednej na 1000, nie wiecej. Ci bez wlosow sa po prostu mniej atrakcyjni Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Zatrzymać włos 03.01.09, 12:11 Niekoniecznie. Np wg mnie ci panowie sa bardzo atrakcyjni: pl.wikipedia.org/wiki/Plik:ConneryKilt.jpg i248.photobucket.com/albums/gg163/warinc_newcrime/WINC1648.jpg Z łysieniem to jest tak, z e jesli facet ma klasyczne rysy i nie jest typem miesniaka to łysina niczego nie zmienia. Lepszy już facet łysy dobrze się prezentujący , niż owłosiony z tłustymi, brudnymi włosami i dermatozą ;/ Odpowiedz Link Zgłoś