Dodaj do ulubionych

Powódź porów

23.10.08, 08:27
Jeśli chodzi o pory i gruntowne profesjonalne poprawienie stanu skóry polecam
urządzenia przeznaczone do tego Głowicę Ciepło/zimno Warm&Cold SPA - zamyka
pory skóry , umożliwia masaże relaksacyjne , rewelacyjne działanie na migreny
, stawy itd . Do pozbycia się zmarszczek Masażer ultradźwiękowy Magic Genie .
tym urządzeniem można przeprowadzać masaż zupełnie bezboleśnie wtłaczając
kremy pod skórę , idealne do mikro masaży - dzięki stosowaniu żeli skóra jest
gruntownie nawilżona i efekt utrzymuje się naprawdę długo
Obserwuj wątek
    • melanto Powódź porów 01.12.08, 16:19
      uwielbiam WO za wywiady ze specjalistami i rzetelne informacje. wraz z
      nadejściem chłodów pojawiły się u mnie problemy z cerą - przesuszona, łuszcząca
      się, z niemiłym uczuciem ściagniecia. wobec tego postanowialm zastosować się do
      rad pani dermatolog i zakupiłam krem biolipidowy. poza tym zaczełam łykać
      Capivit Hydro Control i dosłownie po tygodniu zauważyłam niesamowita poprawę.
      polecam wszystkim, którzy wciąż wierzą w działanie kremów nawilżających!

--
      byc-moze-ja.blogspot.com/
    • squirrel9 Re: Powódź porów 06.12.08, 13:38
      Mogłabyś dać jakieś info na temat tych urządzeń? Zanim kupię
      chciałabym coś wiedzieć...
      Jak często je używasz? Czy stoując masażer można np. w tym samym
      dniu robić zabieg Głowicą? Co daje jonizacja? Czy do ultradźwięków
      kupujesz jakieś specjalne kremy czy swoje normalne? Przeczytałam,że
      do zabiegu ultradźwiękami należy stosować żel go USG, czy stosujesz
      go jesli używasz kremów? Gdzie kupujesz kremy i żel? Czy to są ciche
      urządzenia (nie chciałabym by "warczały" jak suszarka :) )

Pozdrawiam
      Squirrel9
    • malicki8 Re: Powódź porów 01.07.10, 15:28
      A czy moze orientujecie sie gdzie można przeprowadzić własnie taki
      zabieg przeszczepienia tłuszczu w policzki i jaka jest jego cena?
      • maximaximaximaxi Re: Powódź porów 11.07.10, 20:32
        Dr Turczyńska w Sulęcinie, przeszczep własnego tłuszczu z ciała w policzki
        kosztuje u niej chyba z 1000zł, a w bruzdy nosowo - wargowe chyba 600zł. ale to
        zaufany gabinet, mogę polecić.
        • odetta82 Re: Powódź porów 19.11.10, 13:07
          Jeśli chodzi o przeszczep tkanki tłuszczowej na twarz to taki zabieg robią też w Klinice Sfera, nie wiem jak to wygląda cenowo, ale to bardzo dobra Klinika i na pewno nie bedzie "skuchy".
    • avecezaro Re: Sculptra dziala 26.10.10, 21:12
      Nie słyszałam, żeby nie zadziałała...skoro przecież działa na głębokie zmarszczki to "siłe" musi miec :P a tak serio, znam 2 osoby, które taki zabieg miały, w obu przypadkach zakończone sukcesem. Robiły w Sferze (W-wa), w renomowanej klinice, gdzie medycyna estetyczna jest na wysokim poziomie, zawsze trzeba sprawdzic kwalifikacje ośrodka, dr zanim się zdecyduje na zabieg.
    • najlepszychochlik Re: Sculptra dziala 24.01.12, 13:23
      Hmmm jak dla mnie działa ... ja osobiście staram sie jak najwięcej opinni na temat zebrać ale widziałam mamę mojej znajomej i powiem że u niej Sculptra zadziałała. Ostatnio dostałam info o stroni mój wehikuł czasu i tam podobno można zabieg wykonać w przystępnej cenie. Na pewno żaden grupon to nie jest to wiem z innego projektu ( bo w takie sprzedawanie zabiegów nie wierzę ) i zaczęłam sie zastanawiać czy nie namówić na to swojej mamy...
      • daria.lodz Re: Sculptra dziala 01.08.16, 12:21
        U mnie też zadziałała. Cera jest bardzo odżywiona i wyraźnie młodsza. Wybierzcie tylko dobry gabinet w którym wykonacie ten zabieg. Poszukajcie informacji w internecie zanim pójdziecie do specjalisty. Ja ze swojej strony mogę Wam polecić gabinet Look-medica w Łodzi.
      • daria.lodz Re: Sculptra dziala 01.08.16, 12:23
        U mnie też zadziałała. Cera jest bardziej odżywiona i młodsza. Wybierzcie tylko odpowiedniego specjalistę, który przeprowadzi u Was ten zabieg. Poszukajcie informacji (opinii) w internecie na temat gabinetu w którym wykonacie ten zabieg. Ja ze swojej strony mogę Wam polecić gabinet Look-medica w Łodzi. Przyjmuje tam certyfikowany lekarz medycyny estetycznej, który pracuje z pasją.
    • ela97 Re: Powódź porów 17.08.20, 20:21
      U mnie też zadziałał zabieg Sculptra. Miałam wykonywany zabieg w Krakowie w Magnopere. Zabieg mi wykonywała dr Roma Zielińska i zdecydowanie polecam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka