sorcik 30.10.09, 12:42 Nie wiem, jak u Państwa, ale u mnie - sprzedaż stoi. Nie wiem, po co otworzyłam dzisiaj sklep, bo i tak wszyscy biegają po grobach. Początek listopada - porażka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedowiarek-3 Re: KONIEC SPRZEDAŻY 30.10.09, 21:14 U mnie był trochę mniejszy ruch ale ogólnie ok,pozdrawiam Odpowiedz Link
gombu Re: KONIEC SPRZEDAŻY 31.12.09, 20:25 Witam Sprzedam odzież używaną na wagę. Towar jest pierwszego gatunku bez dziur, plam i jakichkolwiek uszkodzeń. W sprzedaży posiadam spodnie z różnych materiałów, swetry, bluzki, kurtki, odzież dziecięcą i inne. odzież jest w róznych wzorach i rozmiarach. Na chwile obecną posiadam ok 150kg odzieży. W najbliższym tygodniu ilość ta wzorśnie do ok. 2 ton. Ceny już od 13zł/kg ( na 1kg wchodzą ok. 2-3 sztuki) Spodnie damskie i męskie cena już od 13 zł/kg Bluzki i swetry damskie i męskie ceny juz od 22 zł/kg kurtki damskie i męskie ceny już od 25 zł/kg odzież dziecięca (dla dzieci w wieku 2-6) ceny już od 15 zł/kg Wiecej informacji pod nr telefonu 664 423 065 lub mailem gombu@interia.pl Dla zaintersowanych moge wysłać zdjęcia na maila UWAGA!!! PRZY ZAKUPIE MIN. 100 KG ATRAKCYJNE RABATY CENOWE!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link
cobra1979 Re: KONIEC SPRZEDAŻY 31.12.09, 22:21 a może warto przeksztcić sklep w butik.teraz ludzie patrzą na lepsze rzeczy droższe ale jakościowo lepsze.kupują mniej ale konkrety.wrazie chęci sŁużymy fachowym doradztwem nawet pomocą.mail nasz to creamlux@interia.pl sześliwego nowego 2010 roku!!!!!!!!!! Odpowiedz Link