Dodaj do ulubionych

CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ

05.03.15, 14:17
Witam wszystkich na forum
Chciałbym opisać całą prawdę o handlowaniu odzieżą używana z perspektywy sześciu lat prowadzeniu sklepu z odzieżą używaną ( lata 2006-2012 )
Cała zabawa polega na tym ,że handel odzieżą używaną przypomina piramidę finansową
zarabiają tylko importerzy i hurtownicy, detaliści nie mają szans.
Otóż w ciągu sześciu lat prowadzenia w/w działalności po utopieniu masy pieniędzy trafiłem tylko jedną hurtownię w której od biedy towar nadawał się do dalszej odsprzedaży.
Wszystko opiera się na tym że kupując niesort kupujemy niesort który został już przebrany i rzeczy nadające się do sprzedaży trafiły do sklepów prowadzonych przez importera lub hurtownika a my otrzymujemy odpad plus towar posklepowy który jest w praktyce niesprzedawalny.Między bajki można włożyć opowieści "sami jeździmy i sortujemy za granicą"
bo to się po prostu nie opłaca.Nigdy nie zdarzyło mi się żeby obejrzeć przed zakupem to co chciałem obejrzeć.Mogłem oglądać tylko co chciał mi pokazać (na wabia ) sprzedawca
i dziwnym trafem zawsze był to niezły towar,pozostałość to już szmelc.Najwiekszą wtopą
było kupienie 150 kg worka z sortem (jedynka za 20 zł/kg ) za 3000zł gdzie na wierzchu były naprawdę super ciuchy które mogłem obejrzeć natomiast cała reszta to w większości były t-shirty.Drugi decydujący aspekt to kryzys który spowodował że na zachodzie europy ludzie
nie wyrzucają już rzeczy jak popadnie tylko najczęściej są to rzeczy już mocno znoszone lub niemodne.Trzeci aspekt to ceny które w ciągu kilku lat podskoczyły nawet o 100-200 %.
Oczywiście można próbowac handlowac odzieżą typu cream za ok 50-60 zł za kilo
w których większość to odzież jeansowa która jest niestety ciężka i para spodni wychodzi 25-30 zł .Konia z rzędem temu kto sprzeda taki towar z zyskiem.Pomijam już rozmiary takiej odzieży np spodnie 30 lub xs. To kolejna bolączka handlu detalicznego.
Kwestii wyprzedaży w galeriach handlowych odzieży firmowej (nowej oczywiście) za niewielkie pieniądze już nawet nie poruszam.
Życzę powodzenia wszystkim detalistom w tym naprawde trudnym biznesie
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • posklep5 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 05.03.15, 17:40
      Niezbyt duże to doświadczenie...
      • haryportier Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 05.03.15, 17:48
        dla hurtownika czy importera na pewno, on nie ma dylematu czy 5000 pójdzie do śmieci czy nie
        • mini.moda Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 05.03.15, 19:16
          bo ma dylemat czy 100 000 pojdzie do smieci czy nie, widac masz male doswiadczenie i piszesz bzdury
        • mini.moda Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 05.03.15, 19:18
          Zapomniałam dodać w odpowiedzi do twojego info:
          "Oczywiście można próbowac handlowac odzieżą typu cream za ok 50-60 zł za kilo
          w których większość to odzież jeansowa która jest niestety ciężka i para spodni wychodzi 25-30 zł "
          TO CHYBA NIE WIDZIAŁEŚ prawdziwego creamu!
          • haryportier Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 05.03.15, 19:23
            no właśnie nie widziałem bo to co widziałem to nie był cream za cenę creamu
            a nawiasem mówiąc to wiadomo że będe tu atakowany przez hurtowników i importerów
            ( uderz w stół a nożyce sie odezwą )
            • mini.moda Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 05.03.15, 19:51
              jestem sklepikarzem i smiac mi sie jak czytam takie wypowiedzi. sama kupuje cream i nigdy nie mialam jeansowego creamu więc nie dramatyzuj
              • haryportier Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 05.03.15, 20:13
                raczej jestes sklepikarką, to oczywiście twoja wersja ,nie do weryfikacji .
    • detal-ista Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 05.03.15, 18:38
      Szczera i koląca prawda, o tym biznesie w tych czasach.
      • neomi32 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 05.03.15, 19:57
        Zgadza się co do niesortu, trafić teraz dobry towar to jakaś masakra. Zero metek i fajnych ciuchów a jak pytam o niesort ze Szwajcarii bądź Holandii to nawet ani jednej odpowiedzi.
        • detal-ista Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 05.03.15, 20:30
          No niestety. Cream z niesortu trafia do drogiego sortu lub na sklepy hurtowników. Hurtownie na tira wrzucają swój "niesort" a dobry towar zwożą w mniejszej ilości busikami.
          • detal-ista Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 05.03.15, 20:34
            Dodatkowo handel używką przy obecnych promocjach, wyprzedażach, sprzedaży internetowej nowej odzieży itp. staje się coraz mniej opłacalny. I z tego co widzę, nawet sieciówki zaczynają to mocno odczuwać.
        • astextil22 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 06.03.15, 11:31
          niesort holenderski , skandynawski prosze podac telefon oddzwonie 0031 142 544 tekstylia@hotmail.com
        • ciuchofan Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 09.03.15, 20:07
          Prawda jest taka i czy to się podoba pochowanym pod różnymi nickami hurtownikom i importerom ,że branża "szmaciarska" to równia pochyła i sklepów z ponad 10-letnim stażem jest coraz mniej na rynku, bo ich właściciele mimo tak dużego bagażu doświadczeń podochodzili do wniosków, że szans na odbicie od dna tej branży w najbliższych latach już nie ma. tak było 8-10 lat temu z autohandlem gdzie nagle po wejściu Polski do Unii każdy kto miała wujka, ciotkę lub kolegę w Niemczech, Włoszech czy Holandii zamieniał się w handlarza samochodowego. I jak to wygląda dzisiaj. Każdy kto próbował w ostatnim czasie sprzedać samochód wie o czym mówię. Podobnie dzisiaj wygląda sprzedaż odzieży używanej. Wielu sklepikarzy zastanawia się dzisiaj jak to możliwe,że coś co się sprzedawało kiedyś w pierwszym dniu dostawy jak ciepła bułka dzisiaj potrafi wisieć tygodniami i dopiero na jakiejś wyprzedaż najlepiej po 3 zł za sztukę znajdzie się na to klient. Tylko kto sprzedają porządne i modne rzeczy po 3zł potrafi zarobić na czynsz, ZUS, nowy towar, prąd, gaz itp i jeszcze z tego handlu utrzyma swoją rodzinę. Pojawiło się w tej branży za dużo ludzi bez doświadczenia w jakimkolwiek biznesie, którzy nie mając za dużego kapitału albo myślac że prowadzenie "lumpeksu" to najprostsza rzecz pod słońcem otwierają sklep i po kilku miesiącach słabych obrotów, kiedy nawet na opłaty zaczyna brakować nie mówiąc już o zakupie nowego towaru zaczynają w panice wyprzedawać towar po złotówce zapychając ludziom szafy , sami zamykając w popłochu biznes , a przy okazji robiąc krecią robotę tym ktorzy sa długo na rynku szanują swoją ciężką pracę i nie rozdającym dobrego towaru prawie za darmo. Otworzy się kilku takich "meteorytów" w niedużej miejscowości którzy funkcjonują po kilka miesięcy, a tak z reguły sie dzieje i o normalnym handlu można zapomnieć na długi czas. Pewnie zraz pojawia się komentarze hurtowników że to co piszę to bzdury ale mając świadomość tego że te informację są dla was nie wygodne mam to gdzieś. Najłatwiej wam zarobić duże pieniądze na nieświadomym laiku wchodzącym w tą branże , któremu możecie wcisnąć chłam za duże pieniądze. Moja intencja jest właśnie taka, że ktoś komu nie daj Boże przyjdzie do głowy otwieranie w tych czasach "ciucholandu" po przeczytaniu tych słów wróci zdrowy rozsądek.
          • haryportier Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 10.03.15, 12:12
            To można tylko skomentować jednym zdaniem
            taka prawda,też prawda i szczera prawda
            pozdrawiam
            • us-pol_clothing Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 10.03.15, 14:28
              Wiemy o tym, że czasy Irlandii, Anglii, czy nawet Skandynawii powoli się kończą....Dlatego postanowiliśmy wejść na rynek z czymś zupełnie nowym :)

Nasz towar płynie sobie właśnie przez Atlantyk i już niedługo będziemy podziwiac go w hurtowni w Wałczu, zach-pom :)

Kto chce do nas dołączyć i również nacieszyć oko, a później kieszeń - serdecznie zapraszamy!

Można umówić się pod numerem 609 618 314,
              lub przez maila uspolclothing@gmail.com
              • neomi32 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 10.03.15, 19:45
                A coś więcej?
                • us-pol_clothing Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 10.03.15, 22:12
                  Co więcej..,,,,,

osobiście znaleźliśmy Wholesaler'a w Nowym Jorku ( to jest miejsce gdzie jest sortowana,prana i pakowana odzież zakupiona, a nie zdobywana od rodowitych amerykanów)

Klasa PREMIUM i FIRST GRADE w cenach - 14-39 zł/kg brutto

Pakowane w bale o wadze 25 kg +/- 2kg ( PREMIUM ) i 46 kg +/- 2kg ( FIRST GRADE )

sprzedawane w oryginalnych, nienaruszonych, przezroczystych paczkach - każda z nich opisana w języku polskim i angielskim. Posortowana tematycznie, tak więc każdy z asortymentu ma swoją, wyjątkową cenę.
                  Bardzo dużo oryginalnych amerykańskich marek - Calvin Clein, Gap, Abercrombie, Tommy Hilfinger, Levi's,
                  Ralph Lauren, Converse inne...
                  Angielskie Atmosphere.....no...chyba już na nikogo nie działa, to już nie jest luksus, a typowa szmateksowa marka, więc?

• ciuchofan Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 10.03.15, 22:37
                    Widzieliśmy już kiedyś te lanserskie ciuchy z Manhattanu zbierane najczęściej oczywiście na Wall Street. nacieszyć to się będzie mogła jedynie wasza kieszeń.
                    • us-pol_clothing Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 11.03.15, 14:26
                      ciuchofanie....Zapraszam na początku kwietnia. Przyjedź, zobacz i dopiero oceniaj ;)
                      • ciuchofan Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 11.03.15, 22:24
                        Gdybym zarobił chociaż złotówkę za każdy przejechany kilometr do hurtowni i innych importerów oglądając cud-miód towarek rodem szafa cioci z PRL-u to byłbym dzisiaj bardzo bogatym człowiekiem i uwierz mi że lepiej żebym do Was nie jechał bo pewnie musiałbym Wam wystawić taką laurkę, że pozostało by Wam już tylko w tych szmatach chodzić.. A taka odrobina sarkazmu podpartego sporym doświadczeniem na pewno Wam mniej zaszkodzi.
                        • us-pol_clothing Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 12.03.15, 07:00
                          Wspołczuję doświadczeń.....ale..... to jak z wyborem kobiety! Czasami trafia od razu i na całe życie, a czasami trzeba przerobic kilka zanim znajdzie się te jedyną, nie powtarzalną i najlepszą na świecie! :)

Nie przeszkadza mi odrobina sarkazmu, więc Na kawę przyjedź, na ciastko...jeszcze kanapki na drogę zrobię :)
                          • najlepszy.next Oryginalny angielski niesort 16.03.15, 11:25
                            Angielska firma z siedzibą w Polsce oferuje oryginalny , niegrzebany niesort ( Londyn , Esex , Liverpool ) solidny dostawca który poszukuje stałych odbiorców w Polsce . Możliwość sprawdzenia towaru przed zakupem . Minimalny zakup 100 kg cena 1,30 GBG
                            Zapraszamy do magazynu w Sandomierzu gdzie można ocenić towar
                            kontakt 509828368
                  • neomi32 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 11.03.15, 18:33
                    A jakis dokładny cennik mogłabym prosić w.agata@wp.pl
                    • us-pol_clothing Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 11.03.15, 19:34
                      Oczywiście. Juz wysyłam.
              • styl26 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 16.03.15, 22:14
                Myślę,że czasy popytu na odzież używaną minęły.Może za jakiś czas wrócą....może....
                I chociaż sprowadzicie odzież choćby z.....księżyca to na razie nic to nie zmieni.
                • ciuchofan Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 16.03.15, 22:22
                  Mądrego miło posłuchać. tylko z drugiej strony co w tym kraju się opłaca, chyba tylko kraść. ale te etaty są już dawno obsadzone.
                • haryportier Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 18.03.15, 20:35
                  kiedy mają wrócić jak nowe firmówki można na wyprzedażach kupić po 20-30 zł a porównywalny cream używka w hurcie 50-70 zł/kg
                  • ciuchofan Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 20.03.15, 11:49
                    Pani Moniczka założyła by własny wątek bo jak tu prowadzić dyskusję wiecznie przerywaną reklamami hurtowni ,które na siłę chcą nas zainteresować swoimi wypocinami..
          • styl26 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 16.03.15, 22:09
            Święta prawda..
            Tez prowadziłam w tych złotych czasach duży sklep z odzieżą używaną.Towar był super,nie okradziony.W dzień dostawy kolejki pod sklepem ustawiały się od godziny 5 rano.Tak było do czasu aż zaczęto dawać byle komu dotacje na taki sklep.Ludzie nie znający się na tej branży i ciężkiej pracy otwierali sobie taki interes.Widzieli u nas tłum ludzi więc wyobraznia mówiła im,ze będą mieli z tego kupę pieniędzy.Nikt z nich nie widział jak zasuwamy "dookoła zegara",ze wekeendy spędzamy na przebieraniu i wykładaniu towaru.Otwierali,kupowali towar byle jaki i byle gdzie.Przez 2 lata będąc na dotacji i małym Zusie jakoś jechali,robiąc przeceny,wyprzedaze za 1 zł!!!!Popsuli rynek, klientów i znikali z placu boju nie pocieszeni bo interes nie wypalił.Przeżylam takie konkurencje,było ciężko i przykro jak klienci wygadywali mi,że tam za rogiem kupili kieckę za 1 zł.Nie było dla nich ważne,że ta kiecka za 1zł jest nie modna,w złym stanie, dla nich liczyła się sztuka za 1 zł!!!Po 12 latach powiedziałam dość i zamknęłam sklep.Nie będę żebrać o złotówkę !!!!!
            • detal-ista Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 22.03.15, 11:25
              I tu następna z tych świętych prawd o tym biznesie. Narobiło się dookoła, sklepów z odzieżą(z dotacji) i popsuły handel tym ludziom, co naprawdę prowadzą takie sklepy i mają spore doświadczenie w tej branży. Jeżeli ktoś z was próbuje obecnie otworzyć taki sklep z dotacji(bo napatrzył się na kolejki w innym sklepie), to niech od razu sobie odpuści. I tak nic nie zwojujecie, a więcej stracicie. Hurtownie tylko czekają na takich naiwniaków.
              • ciuchofan Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 24.03.15, 20:18
                Proponuję żeby każdy kto zna hurtownię posiadającą swoje sklepy wpisał ją na forum. podaję pierwszą WERONA.
                • flodi Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 24.03.15, 22:41
                  Oskar Wschowa, Euro-land Nakło, Textil Trade
                  • ciuchofan Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 27.03.15, 10:54
                    From London też
                  • neomi32 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 27.03.15, 10:58
                    A Textil gdzie ma swoje sklepy, bo mnie to zaciekawiło?
                    • ciuchofan Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 29.03.15, 00:59
                      Nie znam tej firmy
                    • flodi Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 29.03.15, 15:48
                      www.demotix.com/news/1106815/fart-second-hand-shop-tczew#media-1106775
                      Proszę cię bardzo
                      • ciuchofan Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 30.03.15, 18:07
                        A hurtownia to Textil Trade czy jakos inaczej
                • haryportier Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 04.04.15, 10:38
                  to by trzeba było osobny post bo tu to zginie w tłumie
                  • ciuchofan Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 13.04.15, 10:54
                    Ludzie czytają a i tak lecą do tych pseudo hurtowni jak muchy do g.
    • mmasima Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 05.03.15, 20:09
      najgorsze dla detalisty sa sieciówki z uzywka...
      • kolinek28 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 05.03.15, 22:45
        Najlepiej narzekać ... Po pierwsze nikt Ci nie kazał kupować towaru za 3000 tys nie oglądaj go w całości, do kogo pretensje? Istnieje wiele hurtowni gdzie całość towaru jest do wglądu. Po drugie co ty kupowałeś za cream gdzie dżinsy były po 25 zł? Istnieją normalne creamy. Z czym sie mogę zgodzić to ze np. w Anglii towar sie pogorszył patrząc na lata wstecz. Ale mimo to jest jeszcze dobry angielski towar.
        • agax03 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 06.03.15, 08:38
          Hej atakujecie haryportier-a wszystko co pisze to najszczersza prawda.Ja od lat bazuje na cremie dziecięcym ,i jedyne co stwierdziłam,to to ,że podrożał .W większości hurtowni towaru nie można oglądnąć bo..hmm jest plomba i właściciel nie będzie otwierał.W niektórych cream który potrzebuje jest nawet ok..ale mam cenę 55zł netto -co daje ok 67zł brutto .Taki towar po wycenie sztuki odrzuca klienta na odległość ..żeby ten towar po 55zł netto był jeszcze ok..ale oczywiście Nie- mam 10%metek kilka perełek i tak jak pisze harypoter 5-10 par spodni na 15lat niezbyt modnych takich wypełniaczy za to ważących 1,30..
          potem klika, kiedyś białych śpiochów tak ok 10sztuk
          Kusiłam się kilkakrotnie na zakup odzieży na forum..ale tutaj dopiero jest porazka..Natrafiłam na osobę która ,,pracuje na sortowni w Niemczech'' może sprowadzać odzież dziecięcą ..ble ble ble po zakupie na szczęście 10kg otrzymałam smierdzące babskie szmaty..takie podwórkowe sprzątanie..i kupe chamskich emeil jak poprosiłam o rachunek..Nigdy nie kupuj wysyłkowo -to podstawa:(:(:(:(Co robią hurtownie???mam wrażenie,że taki szum..jedżcie do sort-ex do Tarnowa tam 3 osoby sprzedające będą wisieć wam na plecach i narzucać swoje zdanie..to się wam sprzeda..bo innym się sprzedało ..na początku worka kilka ślicznych sukienek (w końcu to super cream ..niżej worka porazka od Chin do tandety nie wspomnę o plamach)po oglądnięciu częściowo worka wychodzicie z bolącą głową,i jak się pózniej okazuje tandetnym towarem...Kupowałam towar wysyłkowo..prosiłam o zdjęcia ..oczywiście a jakże..ale to są zdjęcia POGLĄDOWE--bo nikt dosłownie nikt nie ma czasu aby zrobić mi zdjęcia 10kg worka ..proszę chodż ogólnie..ale NIE ogólnie też nie ma czasu..ponieważ mają tyle zamówien,że nie będą się ze mną bawić..a na emeile odpisują regularnie śpiąc na komputerze..niestety wciskać kit mają czas.
          Jestem w tej branży 6 rok-czasem uda mi się coś gdzieś kupić dość dobrego na zachętę.mam wtedy jakąś tam nadzieję...niestety kolejny towar nawet od tego samego dostawcy jest już jakbym otrzymywała z innej półki..Niestety haryportier ma rację..Zarabiają dostawcy...bo czym kupujesz większą ilość otrzymujesz większe badziewie....i nikt mi nie powie,że aż tak dokładnie mogę przejrzeć ten towar ..bo jak zaglądnęłam do 2 worków 30kg i zaczełam grymasić-wyleciałam z hukiem..że 3 otwierać nie będą.,mimo,że do najbliżej hurtowni wykonałam 5 godzinną jazdę i drugie 5 z powrotem .No ale jak ktoś jeszcze zna świetną hurtownię bez narzucającej się obsługi wiszącej nad głową to jeszcze się skuszę ciągle mam nadzieję..chodż już coraz cieńszą
          Ech wcale się nie dziwie,jak wskoczy tu zaraz Sort-ex ze swoją ofertą -jest tak dobry,że ogłasza się regularnie co godzinę..i jeszcze kilku którzy czuwają nad swoją sprzedażą
          • kolinek28 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 06.03.15, 08:51
            Nie chce sie reklamować bo przecież tak robią wszyscy, ale jesli niedawno sie otworzyłam tak wiec potrzebuje reklamy, prawda? Jesli stoi 30 worków a ty otworzysz dwa i ci sie nie spodobają oczywiste jest, ze nie dam Ci grzebać we wszystkich. Dla mnie to logiczne. Ale jesli jeden ci sie spodoba możesz sobie wybrać następny, logiczne. Przecież istnieją tez inni klienci. Dając grzebać każdemu coniemiara powstaje bałagan. Żadnej narzucającej sie obsługi, bardzo miła atmosfera i Pani która sprzedaje. Możesz sie przekonać jesli tylko chcesz.
            www.uksecondhand.pl
            • agax03 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 06.03.15, 09:57
              hmmm może daj dobry adres???bo w tą www...wejść nie mogę
              • kolinek28 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 06.03.15, 10:38
                Strona ta istnieje jak najbardziej , proszę wpisać w google www.uksecondhand.pl . Znajdzie tam Pani wszelkie potrzebne informacje. Mieścimy sie w Olsztynie na ul. Lubelskiej 37 D
                • agax03 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 06.03.15, 16:02
                  niestety nie ma was:(:(:(
                  po wpisaniu adresu wyświetla się

Nie odnaleziono serwera

Firefox nie może odnaleźć serwera www.uksecondhand.pl.

• agax03 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 06.03.15, 20:03
                  Czyli rozumiem -że jak nie mogę dojechać pani z przyjemnością prześle mi pani zdjęcia mojego towaru??cz również nie ma pani na to czasu????Tylko czas na ogłaszanie się na forum???
              • fajne_ciuszki99 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 06.03.15, 13:50
                agax03 zadzwoń do mnie 793 101 388 lub podaj swój numer, u mnie wybierasz konkretną rzecz z wieszaka, nie mam żadnych pakietów itp, bierzesz to co Ci się podoba i nikt niczego nie narzuca. mam 400m magazyn i wszystko na wieszaku, cena 20 do 30zł/kg
            • agax03 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 06.03.15, 18:22
              Widzisz piszesz,ze się nie dawno otworzyłaś i jesteś nową hurtownią..a ja już widzę Twoje wpisy w 2012 roku..i nadal musisz się ogłaszać?????
              • haryportier Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 06.03.15, 18:43
                agax jeżeli nie mieszkasz daleko od Wrocławia to odezwij się na aadam1969@o2.pl to podam ci namiar na tą hurtownie w której był jeszcze w miarę znośny towar (myślę że jeszcze istnieje)
          • astextil22 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 06.03.15, 11:35
            jestesmy sortownia z holandi prosze o telefon oddzwonie 0031 630142544
            • haryportier Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 06.03.15, 13:34
              Oczywiście zapomniałem wspomnieć o odzieży made in china co słusznie zauważyła agax03 której były masakryczne ilości. I jeszcze jedna drobna uwaga jeżeli hurtownia oferuje niesort i sort to przepraszam z czego jest robiony sort , z niesortu a pozostałe rzeczy (czyli śmieci ) z tegoż niesortu są oczywiście uczciwie wyrzucane przez hurtownika .To tak jakby wyrzucił do śmieci plik banknotów, bo przecież te smieci się sprzedadzą jako niesort zgodnie z zasadą przyjdzie głupi i kupi
              • kolinek28 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 06.03.15, 20:52
                Droga Pani Agax, strona nasza chwilowo jest niedostępna z przyczyn technicznych, za co bardzo przepraszam ale znajdzie pani naszego fanpage na facebooku uksecondhand a tam zdjęcia. Obeszło by sie bez sarkazmu. Oglaszam sie poniewaz od miesiąca mieścimy sie w Olsztynie. Wcześniej byliśmy w małej miejscowości .
                Pozdrawiam i zapraszam. Pózniej moze Pani napisać komentarz.
                • neomi32 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 06.03.15, 21:49
                  Jakie minimum macie?i czy wysyłacie kurierem?
                  • kolinek28 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 06.03.15, 22:27
                    Minimum to worek 20-25 kg, tak wysyłamy kurierem.
                • agax03 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 07.03.15, 09:25
                  Droga Pani Karolinek28,niestety nie respektuje na wasz ,,cudowny''asortyment..A co do zdjęć umieszczonych na facebooku..hmm rozumiem bardzo ładne -Poglądowe;):):):)Problem będzie jak otrzymam towar drogą wysyłkową pózniej..bo rozumiem zwrotów nie przyjmujecie..
                  Wasza strona ma niestety baardzooo długą przerwę techniczną,widzę po dacie wpisów:):):)
                  • kolinek28 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 07.03.15, 10:56
                    Droga Pani Agas, gdyby dobrze Pani sprawdziła to by wiedziała, ze strona nie działa od tego piątku rano. Nie musi Pani ani respektować ani nic innego a tym bardziej nie musi Pani brać odemnie towaru. Od takich klientów z dala. Nie dziwie sie, ze dalej Pani szuka. Z takim podejściem nigdy nie znajdzie. A pozatym można nie narzekać nie oczerniać tylko samemu ruszyć dupę i sprawdzić towar. Przecież moze Pani u mnie wszystko obejrzeć. W czym jest problem w takim razie. Dziwni ludzie jesteście....
                    • agax03 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 07.03.15, 11:10
                      A teraz droga Pani karolinek 87 własnie wychodzi z pani ta hurtowa kultura...już więcej mi nie trzeba...,,,((Nie musi Pani ani respektować ani nic innego a tym bardziej nie musi Pani brać odemnie towaru. Od takich klientów z dala''',,A pozatym można nie narzekać nie oczerniać tylko samemu ruszyć dupę i sprawdzić towar. )))
                      Super reklama:):):):):)
                      Nie droga pani za często mi pani odpowiada na posty abym ruszyła dupę jak pani to nazywa do pani..bo wychodzą z założenia ,że ma pani za dużo czasu..DOBRA hurtownia po prostu się nie reklamuje..w DOBREJ hurtowni czekam na towar -ma tyle klientów..w DOBREJ hurtowni zamówiłam kolejkę na cream dziecięcy...na miesiąc wcześniej
                      A pani ma tylu kupujących ,że jest pani ciągle dostępna???towar aż zalega????rozumiem,że ciągle dostępny????
                      Poproszę jeszcze o kilka oszczerstw łącznie z błędami -super reklama -będzie więcej kupujących
                      I to jest właśnie podejście do klienta ha ha ha wpis tylko i wyłącznie poświadczył o pani
          • londynek.uk Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 08.03.15, 09:11
            Witam serdecznie
            Wysyłam z Londynu odzież damską,męską i dziecięcą CREAM+I GATUNEK w cenie 33 zł./kg,outlet 59 zł./kg.oraz cream w stanie idealnym+metka w cenie 44 zł./kg9dzieci)i 42 zł./kg (damska.męska)
            Odzież w bardzo dobrym stanie-czyściutka,gotowa na wieszak.
            Co tydzień mogę dostarczyc ok.500 kg.odzieży.
            Cena 35 zł./kg,zakup powyżej 60 kg. 33 zł/kg ,wysyłka gratis.
            Szukam poważnych odbiorców. Pozdrawiam.
            natka374@vp.pl
            00447448153018
          • arek271082 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 09.01.16, 21:27
            Hej, mam odzież z Anglii. Nie sa to hurtowe ilości, jednak przebrane i sadze ze b dobrej jakości. Jestem w stanie kazdy ciuch pokazać Ci przez skype!!!
            Czy to Cream, czy blisko niego, to sama to ocenisz. Interesuje mnie zaufana współpraca.
            arek2710@icloud.com
    • posklep5 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 07.03.15, 10:58
      Co do jakości towarów to prawda jest taka, że popyt przewyższa podaż. Jeśli ktoś myśli, że Wielka Brytania zaopatrzy w towar nas, Ukrainę.,Czechy, Słowację, Węgry, Rumunię, Bułgarię i pewnie z pół Afryki to się grubo myli. To se ne da.Do tego w Polsce mamy za dużo lumpeksów i niestety ale wiele z nich będzie musiało zniknąć z rynku.Pomijam już tak oczywiste kwestie jak lokalizacja a co za tym idzie przepływ ludzi,wielkość sklepu i samą organizację handlu.
      • posklep5 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 07.03.15, 11:01
        Temat rzeka...A swoją drogą ta branża daje pole do popisu dla wielu nieuczciwych osób. Jakość w naszym przypadku jest pojęciem względnym i wielu to wykorzystuje.
        • agax03 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 07.03.15, 11:15
          Ech posklep 5-żebyś wiedziała:(:(O dobre hurtownie jest strasznie ciężko..Dzwoniłam do jakiejś hurtowni pod Krakowem niestety Cream mają tylko dla ,,swoich stałych'' ciężko coś dostać..
          Od tych pseudo hurtowni utworzonych wczoraj i wegetujących ,czatujących wręcz na forum możesz dostać tylko towar nad którym się popłaczesz..ja już to przerabiałam:(:(:(
          Mało tego ludzie kupujący w sklepach już się tandety najedli..jak kupisz cream w cenie 50zł i to z tego część masz odrzucić to powodzenia w takiej sprzedazy
          • niesort-irlandia2014 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 07.03.15, 11:19
            agax03 zapraszam po odziez uzywaną bezposrednio do Irlandii
            odziez bez zadnych posredników i co najwazniejsze z pierwszej ręki
            zapraszam
            • posklep5 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 07.03.15, 11:39
              Proszę o kontakt czysciwo.konin@onet.pl
            • haryportier Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 08.03.15, 20:38
              to miała być prawda o handlu odzieżą używaną w Polsce a nie reklamowanie się hurtowników czy importerów
              • ciucholandsuper Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 09.03.15, 19:19
                hyportier jesteś świeżakiem w biznesie i myślisz,że wszystko wiesz , bo wrzucasz wszystkich do jednego worka.To jest tylko twoja prawda, a tych prawd jest wiele tak jak doświadczeń innych sklepikarzy. ....to tak jakbyś powiedział ,że wszyscy faceci to świnie, bo ten twój cię zdradził ( albo wszystkie baby to k...bo kilka z twojego otoczenia się puszcza ) ..przepraszam za mało wykwintne porównania.
                • neomi32 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 09.03.15, 19:37
                  A jakie są Twoje doświadczenia?
                • detal-ista Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 09.03.15, 19:43
                  Tylko, że jak widać po forum nie tylko haryportier ma takie zdanie a większość ludzi na forum. Swoich racji bronią tylko hurtownicy.
                  • neomi32 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 09.03.15, 19:50
                    zgadza się, ja już nie wiem co kupować i komu wierzyć żeby znowu się nie przejechać :(
                  • agax03 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 11.03.15, 07:36
                    Żeby to jeszcze byli hurtownicy -ale coś mi się wydaje,że tutaj inna forma sprzedaży się odbywa.Tutaj jest kupę oszustów mających swój sklep.Dadzą ogłoszenie na forum..i już mają potencjalnych naiwnych kupców..kilka zdjęć poglądowych -co to mógłbyś dostać (zapomnij) 10kg próbnego nie posyłają ,najmniej 25-30kg bo tak pakowane worki..A potem zwrotów nie masz -bo na odzież używaną nie ma zwrotu.
                    A ,,super hurtownia''znika bo pozbyła się części ,,super ''towaru.
                    Coś mi się zdaje i będę się tego trzymać .Dobre hurtownie nie siedzą na tego typach forum.
                • haryportier Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 09.03.15, 21:54
                  jaki poziom taka wypowiedź 7 lat bujania się w interesie, gdyby nie dwie hurtownie (uczciwe )
                  obydwie bez własnych sklepów to i 2 lat bym się nie utrzymał.I ja jestem świerzak
                  zdrówka życzę (psychicznego)
                  • neomi32 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 09.03.15, 22:04
                    A możesz poleci te hurtownie?bo ja tu w lubelskim to zaczynam wątpić w ten interes...
                    • uk.butik Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 16.03.15, 18:16
                      Zapraszam towar prosto z UK i tylko modny..wszystko do sprzedania
                      UK.butik@gmail.com
                    • niesort-irlandia2014 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 24.04.15, 10:45
                      neomi32
                      prosze o meila wysle oferte nie sortu z Irlandii
                      ubrania z 1 ręki, bez zadnych posredników
                    • arek271082 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 09.01.16, 21:34
                      Mam b dobry towar, nie sa to ilości hurtowe, szukam odbiorcy. Uczciwe warunki!!
                      Wszystko sprawdzone, nie boje sie opini. Jesli jestes zainteresowana pisz na arek2710@icloud.com
            • marlenarycyk Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 23.04.15, 19:32
              podaj mi ceny, koszty transportu, sposob dostawy. czy masz punkt w Polsce czy wysylasz z Irlandii?
              moj email marlenarycyk@yahoo.com
              • arek271082 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 09.01.16, 21:36
                Super odzież jestem w stanie pokazać towar na Skypie. Cena do dogadania.
                Arek2710@icloud.com
          • ciuszkiperelki Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 05.01.16, 20:47
            Witam serdecznie. Posiadam odzież Cream (dziecięcą i damską)
            Dziecko 30zł/kg
            Damskie 20zł/kg
            Odzież jest w stanie bardzo dobrym lub idealnym.
            Szukam stałego odbiorcy, z którym nawiążę współpracę.
            Gwarantuję duży zbyt na tej odzieży. Wszystko jest modne.
            Miesięcznie posiadam ok. 150kg.
            Wysyłka kurierem lub odbiór osobisty na terenie Opola lub Katowic.
            Jeśli będzie Pani zainteresowana, proszę o kontakt na maila : ciuszkiperelki@op.pl wtedy prześlę fotki odzieży, która oferuję. Pozdrawiam
    • moniczkaone Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 18.03.15, 15:29
      Odzież nowa z metkami, 80% małe defekty !
      torebki reserved MOHITO z bieżącej kolekcji !!
      Buty reserved mohito również z bieżącej kolekcji !!

zapraszamy serdecznie !!!!!

www.bonmar.com.pl
      www.bonmar.com.pl
      www.bonmar.com.pl
      www.bonmar.com.pl

602112413
      609730805
      • sebra7 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 20.03.15, 14:13
        Witam,

Zaopatrujemy wiele sklepów w Polsce. Mamy bardzo ładny towar, cream bardzo restrykcyjnie selekcjonowany, nastawiony tylko na modne rzeczy, przeciętniaki wyrzucamy.

Sami możecie zobaczyć, tutaj zdjęcia jak leci po kolei: imageshack.com/a/RsXz/1

Cena: 45 zł/kg.

Za kilka dni opublikuje kolejne zdjęcia :-)

W razie zainteresowania prosze o mail: s.radek@profistrading.pl

Pozdrawiam

Hurtownia Semode
    • moniczkaone Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 20.03.15, 18:07
      Odzież nowa z metkami, 80% małe defekty !
      torebki reserved MOHITO z bieżącej kolekcji !!
      Buty reserved mohito również z bieżącej kolekcji !!

zapraszamy serdecznie !!!!!

www.bonmar.com.pl
      www.bonmar.com.pl
      www.bonmar.com.pl
      www.bonmar.com.pl

602112413
      609730805
      • ciuchofan Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 20.03.15, 21:04
        Do Pani Moniki , które chce być "the one" GADAŁ CHŁOP DO SŁUPA A SŁUP STOI JAK DUPA. defekty w ciuchach i jeszcze gdzie indziej. TO NIE JEST WĄTEK DO REKLAMOWANIA SIĘ chociaż tym namolnym wpakowywaniem się gdzie popadnie swoimi reklamami wpasujecie się hurtownicy w upadek tej branży gdzie nie ma już żadnych zasad ani zwykłej przyzwoitości.
        • neomi32 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 21.03.15, 08:55
          Popieram gdzie się nie ruszę tam ich reklama.
          • neomi32 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 21.03.15, 08:59
            VIVE Profit Center w Kielcach nie wiecie skąd oni biorą swój towar?
            • mimiszka Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 22.03.15, 22:26
              w Kielcach jest olbrzymia hurtownia Vive i ona ma swoje sklepy.
    • ubraniazirlandii Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 21.03.15, 21:05
      Mieszkam w Irlandii, posiadam własny skup odzieży używanej.
      W ofercie mam towar z pierwszej ręki bez pośredników.
      Posiadam odzież damską ,męską ,dziecięcą,buty ,torebki ,paski.Jeśli chodzi o marki to są wszystkie które istnieją obecnie na rynku ,standardowe sieciówki jak i oryginalne rzeczy.

W ofercie mam również biżuterię nową i używaną oraz tzw.retro.Biżuteria jest w bardzo dobrym stanie,nieuszkodzona ,kompletna.
      Kontakt:ubraniazirlandii@gmail.com

www.facebook.com/profile.php?id=100008512748127
    • usedclotheshallgreen Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 14.04.15, 14:12
      www.usedclothescollection.uk
      • fajne_ciuszki99 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 16.04.15, 01:27
        Zapraszam do hurtowni w Warcie k. Sieradza, cały towar wisi na wieszaku a Ty wybierasz to co chcesz, nikt niczego nie narzuca, nie ma żadnych pakietów. Po prostu chodzisz po dużym magazynie oglądasz i wybierasz to co Ci się spodoba w cenie 20-30zł/kg. Odzież 100% przywieziona z Włoch, na dużej większości ubrań "made in Italy".
        Mówiąc prawdę jak działamy: Wywieszamy wszystko co nadaję się do sprzedaży, potem zapraszamy właścicieli sklepów którzy wybierają konkretne rzeczy które im odpowiadają, resztę sprzedajemy jako posklep za groszę żeby mieć miejsce na nowy towar. Z tego posklepu ktoś robi u siebie wyprzedaż za 1, 2 lub 3 zł ale to nie nasza sprawa. Tak to niestety wygląda ale TY jako nasz klient bierzesz to co uznasz za odpowiednie, naprawdę warto nas odwiedzić. Zapraszam do kontaktu 793 101 388
    • sort_mix Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 16.04.15, 10:47
      Zapraszamy do hurtowni SORT-MIX ,filii jednej z największej sortowni w Szkocji. W naszym asortymencie znajdą Państwo wszelakie sorty takie jak: bezrękawniki puchowe, bluzki bawełniane długi rękaw, bluzy damskie i męskie, czapki, szaliki, dziecko mix, kurtki letnie, zimowe i dziecięce, mix narciarski, moro, polary, polary dziecko, poranniki dorosłe i dziecięce, stroje robocze, sweterki damskie lekkie, swetry damskie zima, swetry męskie lekkie, swetry męskie zima, żakiety damskie. , niesort, gadżety. Znajdziecie nas Państwo w Duchnowie- Brzezin (trasa Warszawa ?Mińsk Mazowiecki). Towar można oglądać.
      Zapraszamy

SORT-MIX
      ul. Szosa Mińska 58
      www.sort-mix.pl
      detal 530 032 530
      hurt 570 62 44 44

www.facebook.com/pages/Sortmix-Hurtownia-odzie%C5%BCy-u%C5%BCywanej/1590070171224448?ref=bookmarks
      • agax03 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 23.04.15, 00:19
        ble ble ble ble i znów reklama co to MOGŁO BY BYĆ -a NIGDY TEGO NIE UWIDZIMY ..Już reklamujecie się klepiąc gdzie i co popadnie..Proszę czytać ze zrozumieniem o czym jest post.
        ale gdzie i poco czytać????????A nóż widelec znajdzie się kupiec na super mega super towar
        • sort_mix Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 23.04.15, 13:40
          prosicie o polecanie hurtowni więc uczciwiej jest wstawić reklamę, niż polecać siebie pod przykrywką
          • agax03 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 23.04.15, 17:35
            CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ -gdzie Ty tu widzisz jakąś prośbę o polecenie hurtowni?????????????????????My tu raczej wypowiadamy się co myślimy o super odziezy super creamie i super dostawcach
            • mmasima Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 23.04.15, 20:59
              tu sie reklamuja hurtownicy co maja super odziez ,super creamy i sa super dostawcami
    • usedclotheshallgreen Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 24.04.15, 10:12
      www.usedclothescollection.uk
    • moniczkaone Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 24.04.15, 18:16
      Hurtownia WWW.BONMAR.COM.PL

Buty , Torebki z polskich firm z bieżącej kolekcji MOHITO, RESERVED

Torebki i Odzież Angielska River Island, New look itd. !!

zapraszamy !
      www.bonmar.com.pl
      602112413
      609730805
      • agax03 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 24.04.15, 20:37
        Ciuchofan swoje a niektórzy swoje !!!!Czyzby było coś w tym ,,reklama dżwignią handlu??''
        • neomi32 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 24.04.15, 21:28
          Gdzie się nie obejrzę tam bonmar... a może brak klientów, ja nie wiem ale wszędzie po kilka razy to już przesada
          • flodi Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 24.04.15, 21:43
            Bonmar to hurtownia, ktora nie ma sensu... Chcą wciskać rzeczy z defektami lub ze zwrotów, na których ty detalista przy ich cenach nie masz szans zarobić...chyba ze ktoś ma czas, cierpliwość i pieniądze,aby zszywać, przyszywać, prać(a i tak pudru nie dobierzesz) etc.
            • flodi Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 24.04.15, 21:44
              Tam miało być dopierzesz😀
          • agax03 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 25.04.15, 07:21
            A daj spokój-pierwsza zasada -to nie kupować od tych na których na trafisz wszędzie-którzy dosłownie wyskakują Ci z szafy.Zasypują emeile i tp.Mają widocznie tak badziewny towar,że muszą się reklamować regularnie co godzinę.Zawsze znajdą naiwnego.Właśnie zastanawiam się nad założeniem postu i wymienieniu co najmniej z tąd 5 pseudo sprzedawców-na których się przejechałam.Którzy wysłali inne zdjęcia a co innego dostałam -którzy zapomnieli,że wystawia się jeszcze fakturę czy rachunek-takie firmy,,krzak''.Którzy są tak dobrzy,że wysyłają badziewie -i nie przyjmują zwrotów -bo jeszcze tkwią w przekonaniu,że można bezkarnie oszukiwać
            • neomi32 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 25.04.15, 10:02
              bardzo dobry pomysł, pewnie i ja bym się mogła dołączyć i inni, którzy takie sytuacje mieli:(
    • dawid349 Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 18.10.15, 20:39
      Odzież z własnego skupu w Angli 536 868 658
    • hurtownia-cream Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 19.10.15, 10:08
      Nasza firma zajmuje się sprzedażą sortownej odzieży używanej oraz odzieży typu CREAM pochodzącej z bogatych rejonów Europy jakimi są kraje skandynawskie takie jak Norwegia, Dania i Szwecja. Zarówno odzież sortowana jak i cream (dużo odzieży nowej z metkami!) to odzież, ktorą możecie Państwo od razu po rozpakowaniu eksponować na wieszakach w swoich sklepach. Aby zapewnić Państwu zakup towaru najwyższej jakości współpracujemy tylko ze sprawdzonymi przez nas osobiście dostawcami.W towarze oferowanym przez naszą hurtownię znajduje się odzież znanych i cenionych marek takich jak ZARA, H&M, Cubus, Bik Bok, Tara, Ginatricot, Desigual, Elisa Cavaletti, Napapijri, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren oraz szeroki wachlarz odzieży sportowej (w tym także polarowej) takich firm jak: Nike, Adidas, Converse, Helly Hansen, Stormberg. Znajdą też Państwo sporo ubrań wykonanych ze szlachetnych materiałów jak jedwab, len, wełna merinosów, alpaka, a firmy te są znanymi w Europie zachodniej skandynawskimi markami i tu wymienić można między innymi Chillnorway, Noa Noa, Gudrun Sjoden, Ilse Jacobsen, Day Birger et Mikkelsen, Uno Danmark, Masai. Skandynawowie lubią nosić dobre ubrania więc nie brakuje też marek z domów mody Missoni, Prada, Armani, Dolce & Gabbana, Christian Lacroix, Marc Jacobs i wielu innych! Zapraszamy serdecznie do współpracy z naszą Hurtownią Odzieży Używanej CREAM zarówno tych z Państwa, którzy znają i cenią sobie najwyższej jakości odzież sknadynawską jak i osoby pragnące urozmaicić swój asortyment wyselekcjonowaną odzieżą. Istnieje możliwość przesłania ubrań kurierem w atrakcyjnej cenie.

Cream damski wiosna/ lato pakowane po 15 kg cena 40 zł/kg
      Cream damski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 40 zł / kg
      Cream męski wiosna/lato pakowane po 15 kg cena 35 zł/kg
      Cream męski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 35 zł / kg
      Cream dziecko 0-6 lat mix pakowane po 10kg cena 40 zł / kg
      Cream dziecko 6-12 lat mix pakowane po 10kg cena 35 zł/ kg
      Sort torebki / paski pakowane po 10kg cena 25 zł / kg
      Sort obuwie wiosna/lato mix pakowane po 10kg cena 25 zł / kg
      Sort obuwie jesień/zima mix pakowane po 10 kg cena 25 zł / kg
      Sort damski wiosna/ lato pakowane po 15 kg cena 25 zł / kg
      Sort damski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 22 zł/ kg
      Sort męski wiosna/lato pakowane po 15 kg cena25 zł / kg
      Sort męski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 22 zł/ kg
      Sort dziecko wiosna /lato pakowane po 15 kg cena 25 zł / kg
      Sort dziecko jesien /zima pakowane po 15 kg cena 25 zł / kg
      *cenna kg brutto
      Oferujemy wysyłkę towaru za pośrednictwem firmy kurierskiej w cenie 18,50 brutto za paczkę do 30 kg

W celu poznania aktualnych cen oraz dostępności interesującego Państwa towaru, prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy.
      Zadzwoń , napisz , chętnie odpowiemy na każde z Twoich pytań
      Iwona: + 48 502-862-555
      info@hurtownia-cream.pl
      hurtownia-cream.pl/
      ZAPRASZAMY NA ZAKUPY!!!
    • hurtu.tex Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 19.10.15, 19:23
      Zapraszam po wartościowy Niemiecki niesort w cenie 2,8 zł /kg , naprawdę Pan twierdzi ,ze nie da się na tym zarobić ? Mnóstwo markowych rzeczy, butów i pięknej odzieży.
      Można sprawdzić każdy worek czy reklamówke , ponieważ interesuję mnie jedynie stała współpraca.

Doskonale rozumiem jak ciężko zdecydować się na nowego dostawce, odpowiadają za to nieuczciwe firmy ale czasem warto zaryzykować, żeby w koncu zacząc zarabiać.

tel.503902142
    • premiumaustria Re: CAŁA PRAWDA O ODZIEŻY UŻYWANEJ 09.08.18, 21:20
      Chcesz mieć oryginalny niesort pakowany i odbierany bezpośrednio z fundacji i organizacji charytatywnej? – Sprawdź go u nas, prosto z Austrii. Towar jest nieprzebierany, co jest naszym wyróżnikiem na rynku odzieży używanej.

WYSOKIEJ JAKOŚCI TOWAR – NAJŁADNIESZY W EUROPIE ( Zamożny Kraj – Duży Potencjał)
      W dzisiejszych trudnych czasach, ciężko jest o bardzo dobry i oryginalny towar.
      Współpracując z Stuttgarter-Mode masz gwarancje otrzymania wysokiej jakości towaru, co przełoży się na wzrost twojej sprzedaży oraz satysfakcję i zadowolenie klientów końcowych. To będzie twój doskonały wybór, o czym jesteśmy przekonani.

Co się nim znajduje?
      Przeważająca ilość modnej i nie zniszczonej odzieży damskiej, męskiej, dziecięcej oraz duże ilości galanterii tj. buty ,torebki, paski, apaszki, pakowanych w reklamówki i worki organizacji.
      Z racji lokalizacji i zbiórki przygranicznej z Włochami, bardzo często w naszych dostawach znajdziecie Państwo topowe, najwyżej jakości ubrania Włoskich projektantów. Przekonaj się już dziś, co znaczy oryginalny i niepowtarzalny niesort.

Nasze przedstawicielstwo niesortu z Austrii oraz wieloletnia umowa współpracy z organizacją, znajdująca się Piaseczniek/W-wy gwarantuje Państwo stabilność oraz rentowność każdej dostawy.
      Do każdego klienta podchodzimy indywidulnie, budując partnerką relację nastawioną na wspólny sukces. Cenna netto za 1kg – 5,20 pln
      Zapewniamy transport oraz jako nie liczni udostępniamy możliwość odbioru towaru bezpośrednio z Austrii, będąc świadomi wysokiej jakości naszego unikatowego niesortu.
      Zapraszamy serdecznie do współpracy: hurtownie, sieci sklepów, małe i duże sklepy.
      Sprawdź nas już dziś i przygotuj się dobrze do sezonu jessiengo.

Pozdrawiam
      Marcin
      Tel: 510-989-917

Stuttgarter-Mode
      biuro@stuttgarter-mode.com.pl
      www.stuttgarter-mode.com.pl
      Geodetów 176, 05-500 Piaseczno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka