Dodaj do ulubionych

Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji

• Gość: Gość Re: Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 19:04
      Czytając te komentarze nie wiem czy mam się śmiać czy współczuć większości wypowiadających się w tym temacie. Wyczuwam tu jedną wielką zazdrość i zawiść... co Was w ogóle obchodzi życie tych wszystkich ludzi?! Zajmijcie się swoimi sprawami i obgadujcie swoje dupy!
      -S.....
    • Gość: Jajo Re: Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: 91.146.208.* 27.01.11, 03:50
      Z tym się zgodzę , pomagał tym z którymi już nikt nie chciał mieć do czynienia ? Konfidenci ,donosiciele i tacy co wykręcili już nawet własną matkę .
      Pobudki miał raczej płytkie ,bo o pieniądze Piotrusiowi chodziło. O SUPER Hili (jak sam o sobie mówił) też chodziły pogłoski ,że zdarzyło mu się szepnąć to i owo na przesłuchaniach . Byli i tacy co kopię jego zeznań na światło dzienne wyjęli ale szybko Super H. zebrał paru chłopaków nie małych gabarytów i temu i owemu z głowy wybili pokazywanie oczerniających dokumentów.
      A dowody były ,że z ucha mu się zdażyło strzelić bo sam też miałem w rękach takie ?
    • Gość: Aaliyah Re: Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: *.broker.com.pl 28.01.11, 00:54
      Co za ludzie:))) tylko anonimowo przed monitorem potrafią sypać nazwiskami, i przypisywać niestworzone historie ludziom którzy w życiu do czegoś doszli, i osiągnęli, prawdziwą zawiść od was czuć:) że ktoś nie musi się martwić o jutro, wydaje ile chce a jeszcze mu zostaje:)nie ogranicza się wegetować od pierwszego do pierwszego:)Tacy odważni jesteście to podpisujcie się tak samo imieniem i naziwskiem, jakim prawem obrażacie tych ludzi? to podlega pod paragraf, art. 216 &2 KK znieważenie za pomocą środków masowego komunikowania, można rozpatrywać ten przypadek także na płaszczyźnie przepisów karnych o pomawianie z Art. 212.
      Nijaki "Fornal" napisał cytuję ..."DO WORA Z NIM I JEGO PRZYDUPASAMI ".... - można to zakwalifikować jako groźby karalne, takie teksty mogą budzić uzasadnione obawy
      Hmmmm
    • Gość: niewiadomo Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 21:04
      Piotr H. byl zajebistym kolesiem.. a takie przydupasy jak wy ku... napinacie sie przed monitorami... Kozaki to czemu mu tego nie powiedzieliscie w prost
      zal mi was Panowie !!!
    • Gość: FORNAL Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.02.11, 10:44
      Aaliyah czy jak tam??????????do wora to znaczy przestać grypsować ale co ty otym możesz wiedziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Ziomek Re: Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: *.brewet.3s.pl 04.02.11, 23:11
      Fornal....... niby czemu ma przestac grypsowac?
    • Gość: Gienia Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: 95.178.34.* 06.02.11, 08:19
      to była osoba o wielkim sercu , mozna by rzec humanista bo kochał ludzi ,szczególnie biednych i schorowanych ,sama jestem emerytką i wiem ile razy stał w kolejce do apteki za mnie .... a teraz bede musiała sama tarabanić się z tym wózkiem na te schody .My emeryci i rencisci z kolejki do apteki jestesmy z tobą ,pozdrawiamy i czekamy !
    • Gość: TOSZEK Re: Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 23:05
      P.H.TO SPOKO KOLO KTO GO NIE ZNA NIECH SIĘ NIE WYPOWIADA.!!!!!
    • Gość: GIT CZŁOWIEK Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: *.146.208.215.ip.abpl.pl 04.03.11, 12:54
      PIOTREK BYŁ I JEST STARYM SZCZWANYM LISEM I TEGO NIKT I NIC NIE ZMIENI. TO ZE WSPÓŁPRACOWAŁ Z ORGANAMI ŚCIGANIA CHYBA NIE JEST TAJEMNICĄ - WYSTAWIAŁ TY MAŁYCH (PIONKI), A SAM PRZEZ LATA UTRZYMYWAŁ SIE NA POZYCJI PSEUDO SZEFA. PIOTREK Z POZORU BYŁ MIŁYM I SYMPATYCZNYM KOLEGĄ ,A W RZECZYWISTOŚCI KNUŁ SPISKI I ZA PLECAMI PIER.LIŁ NA WSZYSTKICH. PRZECIĘTNI LUDZIE MÓWIĄ O TAKICH " ŻMIJA , SZUJA ..." ,A W ŚWIECIE PRZESTĘPCZYM " PAŁA ,RURA ..." .
      TAKI JEST WŁAŚNIE WASZ PIOTREK H. O KTÓRYM TAK CIEPŁO TU WSPOMINACIE .
      • Gość: anen Re: Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: *.unknown.vectranet.pl 12.03.11, 17:23
        PIOTR NIE SPRZEDAŁ NIKOGO ! STOP! PLOTKI I ZAWIŚĆ NISZCZĄ LUDZI !STOP! MEDIA PRZEKRĘCAJĄ FAKTY!!! KOLESIE -ZLODZIEJE Z ZABRZA KTORZY OKRADLI MU AUTO PODPALILI DOM JEGO KOBIETY W KTOREJ BYLO DZIECKO Z BABCIĄ I W PRZYBUDOWANYM GARAŻU AUTO ZATANKOWANE NA FULL!!! DLATEGO SZUKAŁ ZLODZIEI A NIE Z POWODU DURNEJ SZYBY TAKICH SZYB MÓGŁSE Z AUTAMI KUPIC 10 !!! PRZECIERZ Z EKIPY STAREJ JESZCZE BYLI ŚWIADKOWIE KORONNI I Z TEJ SPRZED 6 LAT I WCZESNIEJ MIĘDZY INNYMI TAKI JEDEN PSYCHOL WYSTĄPIL W TVN I SYPIACA WSZYSTKICH KOBIETA SIMONA I JEJ GACH TEZ SĄ ŚWIADKAMI! STOP!
    • Gość: AREN Re: Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: *.unknown.vectranet.pl 12.03.11, 17:37
      DOPADŁ ZŁODZIEJI NIE ZA KRADZIEŻ MAGOLA I RZECZY(PRZEPROWADZAŁ SIE DO KOBIETY) WARTYCH PRAWIE 7000TYSI I TO BYŁO W 1998ROKU,ALE ZA PODPALENIE DOMU W KTÓRYM BYŁO DZIECKO 3LATKA I JEGO BABCIA,A W POŁĄCZONYM Z DOMEM GARAŻU AUTO STAŁO ZATANKOWANE ITP... A TEN MARTNY DZIENNIKARZYNA PRZEKRĘCA FAKTY!!!! PIOTR ZAWSZE WYRÓŻNIAŁ SIĘ I DLATEGO WSZYSCY TAK MU DUPĘ SMARUJĄ !!! NIE ĆPAŁ,NIE PALIŁ I NIE GWAŁCIŁ JAK JEGO POPRZEDNICY.... NAŚCIE LAT TEMU .... NIGDY NIE WYSTRASZYL SIE ALE WSZYSTKO OCENIAŁ W MIARĘ ROZSĄDNIE I NIE WSPÓŁPRACOWAŁ Z POLICJĄ ,CO UDOWODNIŁ NIEKTÓRYM KRYMINALNYM W zABRZU I gLIWICACH ....MYŚLĘ,ŻE TO ONI ROZPUSZCZAJĄ TE POGLOSKI ....
    • Gość: B52 Re: Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 21:36
      myślałem że chodzi o inną osobę - może CBŚ się pomyliło?
      Jak zwykle bierze się szaraczki a prawdziwi bosowie siedzą na stanowiskach trzymając wszystkich w garści...
      • Gość: sąsiad Re: Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: *.toszek.com.pl 11.09.11, 10:46
        Piotrek to człowiek wielkiego serca sam przekonałem się o tym jak byłem chory.
    • Gość: Gość Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: 213.25.152.* 05.12.11, 14:57
      żaden Azja albo inny :)... poprostu facet z głowa na karku !! złapali szkoda że nic nie udowodnili :) i oby tak dalej pozdrawiam !!
    • Gość: Gosc Mukki Re: Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: *.pools.arcor-ip.net 17.12.11, 15:52
      KAPUS SPRZEDAWCZYK JUZ NANIEGO POLUJA
    • Gość: wiszczun hilla super IP: 46.7.234.* 23.03.13, 18:44
      piotr hila zawsze do konca niewyjebał nikogo i nic ja wiem to najlepiej a kto twierdzi inACZEJ NIECH SIE JEBNIE W ŁEB
      CÓZ JAXCEK FORNAL TEZ NIKOGO I NIC NIE SPRZEDAŁ NIE LUBIE GO WIENC MÓGŁBYM ZLE PISAC ALE PRAWDA JEST TAKA ZE JEST GOSC TAK JAK HILA A GOSCIE KTÓRZY MÓWIA ZE HILA SIE ROZJEBAŁ CZY COS BZDURA Z PRESPEKTYWY CZASY NIC NIE WYJEBał .natomiast temat bodzio to inna bajka.lisu tomek tez wyjebał wszystko i co na co ja to co wyjebałem to wycofałem ..ale za lisa goscien dostali pajdy.nie zmienie ze tak sie stało z mojej sprawy ale z mojej sprawy uniewinnilismy. wienc.ciekawskim powiem tylko nic mi ni9e zalezy jacek fornalczyk nie wyjebał sie z niczytm talk samo pioptr hilla byłem swiadkiem nztomiast bodzio ninna bAJKA NARA SMIERC KONFIDENTOM HE
      • Gość: paulina Re: hilla super IP: *.range86-189.btcentralplus.com 19.06.13, 23:08
        POWIEM JEDNO TO ZAJEBISTY CZLOWIEK A JAK SIE BZYKA
        • Gość: rura Re: hilla super IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.14, 11:07
          Paulina - od dwóch lat Piotrek bzyka się z....własną ręką :D:D:D:D:D
          • Gość: gejsza Re: hilla super IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.14, 11:11
            a jak mówią pod celą tak się raz kochał, że pewnego razu je...noł z fikoła
      • Gość: Oberwator Re: hilla super IP: *.speed.planet.nl 07.09.14, 01:06
        Jezeli Ty jestes tym Wiszczunem - pierwszym swiadkiem koronnym w Polsce to chce Ci powiedziec, ze jak zwykle lzesz jak pies i czyims nazwiskiem wycierasz sobie swoja gwalcicielska morde( bo o ile pamietam byles karany za gwalt majciarzu.)Po pierwsze lzesz piszac ,ze zmieniles wielkodusznie sam zeznania.Zmieniles zeznania, ale czesciowo i tylko dlatego,ze wlasnie Tomek l.przedstawil100% alibii,ze nie moglo go byc podczas podkladania bomby pod samochod sandokana.Prokurator zazadal ,zebys sie ustosunkowal do tego alibii i dopiero wtedy przyznales sie konfabulancie,ze klamales.Tylko dlatego oskarzeni zostali uniwinnieni i to nie byla zadna Twoja zasluga!Malo tego zaraz po prawomocnym uniwinnieniu nieslusznie oskarzeni zlozyli pozew przeciwko Tobie o odszkodowanie za bezpostawne oskarzenie,ale sad odalli go z powodow proceduralnych,bo patologio jestes bezdomny i nie mozna bylo ustalic Twojego adresu.Piszesz,ze ,,Tomek L.wjebal ludzi na grube pajdy,,Kolejny lgarstwo,bo to wszystko wlasnie Ty zapoczatkowales sprzedajac sprawe podlozenia bomby na balkonie tancerza erotycznego.Zamkneli superzabojce niejakiego Polcia ,ktory podkladal te bombe,ktory mial byc najtwardszy z najtwardszych a pekl na pierwszyn przesluchaniu i sprzedal Solka.Solek kiedy sie zorientowal,ze grozi mu od 12 lat napisal do prok Kawalca list z aresztu,ze ma informacje na temat nieznanego organom zabojstwa i co on bedzie mial z ujawnienia tego?Opowiedzial o wszystkim jak na spowiedzi i w swojej sprawie mial art 60 par 4 i choc startowal od 12 lat prokurator Kawalec wnosil o kare 5 lat i taka tez dostal.Natomiast Pokid na podstawie ujawnionego przez niego zabojstwa 25 lat!!!Zdziwiny?Taka jest niestety prawda, a kiedy dowiedzial sie o tym wlasnie Hila i zapytal Pokida w sieczkarniku w sadzie w Gliwicach czy to prawda i dlaczego nikomu o tym nie powidzial?Pokid odpowiedzial,ze to nie czas na robienie afer(wciaz wierzyl ,ze sie wywinie z tej sprawy poniewaz nigdy nie znaleziono rzekomego ciala)i ze Solek mu jeszcze moze powaznie zaszkodzic ,bo wie o wielu powaznych sprawach.Jezdziles jeszcze potem na sprawe do okregowki w Gliwicach i uparcie zeznawale przeciwko Bogdanowi W,ktory dostal za zlecenie podlozenia tego ladunku 8 lat.Ty myslisz ,ze wszyscy sa tacy tepi jak Ty i w te lgarstwa beda wierzyc?Takze skoncz opowiadac te bzdury klamliwa zmijo,bo Ty jestes ostatnim od mowinia kto sprzedal a kto nie.W kategorii konfidentow ,ktorzy ujawnili nieznane dotad wymiarowi sprawiedliwosci przestepstwa w stosunku do wysokosci kary, na jaka zostali skazani oskarzeni,to Ty z Solkiem jestescie arcykonfidentami,Ty sprzedales Pokida i Bogdana W,do podlozenia bomby i oni dostali po po 8 i 15 lat, a Solek sprzedal Pokida wlasnie do tego podlozenia bomby na 15 lat i do dokonania zabojstwa w kedzierzynie na 25 lat.Takze ani Tomek L.ani nikt inny nie przyczynil sie do otrzymania przez nich tak ogromnych pajd jak wlasnie Wy ,dwaj arcykonfidenci!Takie sa fakty i zadne kolejne klamstwa tego nie zmienia,dysponuje w razie czego aktami jakbys probowal zarzucac mi pisanie nieprawdy!A poza tym jak sie do kogos strzela bez powodu 2 mm od tetnicy,bo ma sie rozne urojenia po kokainie,ze ktos sprzedal,ze ma wiecej kasy to nie mozna oczekiwac zadnej lojalnosci,Zadnej!!!Co do Hili to pamietam,ze oskarzal go juz kiedys o to,ze sprzedal wielki Gangster z Sosnicy ,sztywny grypsujacy niejaki B.....la.Niedawno sie okazalao ,ze poszedla na 60 ,takze z tymi oskarzeniami to powinni sobie niektorzy raczej darowac

• Gość: ono bzdura nie użyłby broni na pały, inteligentny je ! IP: *.zabrze.vectranet.pl 05.07.13, 23:21
      Przez lata trząsł Gliwicami. Wpadł w ręce policji

Agenci CBŚ zatrzymali Piotra H., domniemanego szefa mafii gliwickiej. - To ostatni z pozostających na wolności bossów śląskiego półświatka - twierdzą śledczy.H. został zatrzymany w Gliwicach przez specjalną grupę Centralnego Biura Śledczego. Obawiano się bowiem, że gangster może być uzbrojony i stawiać opór. Nakaz zatrzymania H. wydali śledczy z wydziału do walki z przestępczością zorganizowaną Prokuratury Apelacyjnej w Katowicach.- Ze względu na dobro postępowania nie będziemy ujawniali, jakie
    • Gość: skuter Re: Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: *.dab.02.net 20.08.13, 15:38
      Piotr Hilla to świetny okulista
      • Gość: ihuji Re: Szef mafii gliwickiej wpadł w ręce policji IP: *.customers.d1-online.com 19.02.15, 20:42
        Chodzi o lichwe? to on byl chefem miasta za swe czasy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka