Gość: praszka IP: *.kopnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:47 Zaczynajcie nowe tematy , nie dajcie sie wciagnąc w polemike z ballestem ilabantem. Im zależy na obrażaniu ludzi, Ignorancja najlepiej działa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MyHa Re: Nowy Temat IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 20.03.05, 19:35 Praszka dla nich to sport i zabawa! MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Nowy Temat 20.03.05, 19:50 Moze podasz nam link, gdzie to kogos obrazilismy! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Nowy Temat 20.03.05, 20:42 taak, racje masz, ale wlasnie z zachodu nie obrazaja, prymitywnosc i brak etykiety oraz wyzywanie kogos glupim, - to raczej gorolska specjalnosc, dlatego dalej prosze praszke o link, gdzie to czytala, a moze myha nam ten link poda>>>>>>?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Nowy Temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:13 nie mam czasu szukać do tyłu ale to np.Oj Gliwiczanie, uwazacie sie za inteligentnych, PRAWDA!!? a moze byscie z tym twierdzeniem poczekali , najlepiej jak Was ktos tak nazwie. W moich oczach jestescie marni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Nowy Temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:14 p.s i nie przekręcaj mojego nicku ! MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Nowy Temat 21.03.05, 09:27 ballest napisała: > Moze podasz nam link, gdzie to kogos obrazilismy! np ten pierwszy z brzega: (nie pierwszy raz, ale mam mądrzejsze rzeczy do roboty niż szukanie) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=21835601&a=21866746 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Nowy Temat IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 21.03.05, 12:28 Och, dziouchy, jak wy cos takiego za obrazanie uwazacie, to musze zaprzestac tu skreslac, poczytajcie co do mnie "kulturalne gorole" skreslaja" -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Nowy Temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 12:57 jak Ci to pasuje? Nam z Meg najwyraźniej nie(mam nadzieję ze sie ze mną zgadzasz Meg) MyHa Odpowiedz Link Zgłoś